Προς το περιεχόμενο

ΤΕΙ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής κ Πολυμέσων...να πάω??

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσείς που έχετε περάσει από κάποια παρόμοια θέση πότε θεωρείται ότι είναι καταληλότερο να ξεκινήσει κανείς τα μαθήματα?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εσείς που έχετε περάσει από κάποια παρόμοια θέση πότε θεωρείται ότι είναι καταληλότερο να ξεκινήσει κανείς τα μαθήματα?

Κανονικά απο σεπτέμβρη οκτώβρη.

Δημοσ.

Μέσα με τέλη Σεπτέμβρη νομίζω ότι είναι η κα΄λύτερη επόχη...

Καμιά άλλη γνωμη/άποψη από αυτούς που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο??

---------- Προσθήκη στις 16:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:26 ----------

;;;;;;;;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φέτος περασα ΤΕΙ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής κ Πολυμέσων και μου είπαν οτι θα γινει πανεπιστημιο στα χανια ως πολυτεχνειο

ισχυει?

Δημοσ.
Φέτος περασα ΤΕΙ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής κ Πολυμέσων και μου είπαν οτι θα γινει πανεπιστημιο στα χανια ως πολυτεχνειο

ισχυει?

Δεν κατάλαβαίνω καθόλου τι θες να πεις...Εξήγησε μου λίγο..

Πόσα μόρια έβγαλες;

Δημοσ.
Δεν κατάλαβαίνω καθόλου τι θες να πεις...Εξήγησε μου λίγο..

Πόσα μόρια έβγαλες;

μου ειπαν οτι το ε.π.π. θα μεταφερθει στα Χανια και θα ενσοματωθει στο πολυτεχνειο κρητς, αλλα μου φαινεται παραξενο, γι΄ αυτο ρώτησα

εβγαλα 13200

Δημοσ.
μου ειπαν οτι το ε.π.π. θα μεταφερθει στα Χανια και θα ενσοματωθει στο πολυτεχνειο κρητς, αλλα μου φαινεται παραξενο, γι΄ αυτο ρώτησα

εβγαλα 13200

Ναι το τελευταίο καίρο ακούγετε πολύ έντονα για συνχγώνευση εδώ στο ΤΕΙ(και εγώ ΕΠΠ είμαι), αλλά δεν έχω ακούσει ποια τμήματα με ποια και πού!!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα και πολλά...Πως είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο??

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δεχτούν κάτι τέτοιο οι πανεπιστημιακές αρχές...

---------- Προσθήκη στις 10:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:14 ----------

Δεν λέει καπου για το ΕΠΠ...

Δημοσ.

Έχουν ιδρυθεί ένα σωρό σχολές και τμήματα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τα οποία ακόμα και φέτος έχουν κενές θέσεις. Δημιουργήθηκαν κυρίως για ψηφοθηρικούς λόγους, και επειδή τώρα είμαστε σε άθλια οικονομική κατάσταση και κόβονται χρηματοδοτήσεις παντού, θα κλείσουν πολλά από αυτά ή θα συγχωνευτούν με άλλα όμοια τμήματα.

(Αν δε γράφτηκες ακόμα στο ΕΠΠ, πήγαινε γράψου. Μόνο χαμένος δε θα βγεις.)

Δημοσ.

Εχω γραφτεί...Αλλά αν είναι σίγουρο ότι θα γίνει μια ένωση από φέτος να μην πάω να δώσω ξανά πανελλήνιες...Εΐδικά στην περίπτωση όπυ csd και ΕΠΠ συγχωνευτούν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...