MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Oταν το 2000 εφτιαχνα μηχανογραφικο μερικοι με "συμβουλευαν" να προτιμησω σχολες με υψηλη βαση. Αποτι βλεπω, μια δεκαετια μετα, ακομα η βαση μιας σχολης αποτελει κριτηριο για το αν πρεπει να την επιλεξουμε η οχι. @topic author. Ξεκολλα. Αφου σου αρεσει το αντικειμενο παρακολουθησε την σχολη και μη ξαναμπλεκεις με Πανελληνιες. Η σχολη που εχει 9900 μορια βαση φετος, το 2000 ειχε 14.500 μορια. Μηπως σε βοηθησα να αλλαξεις γνωμη, οπως ειπε και ενα αλλο παιδι στο thread? Αν παλι θες σωνει και καλα ΑΕΙ, και εχεις σκοπο να σκιστεις στο διαβασμα για ακομα μια χρονια προκειμενου να πετυχεις, ε καντο τι να σου πω.
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Λέτε να έχω ελπίδες με το 10%? Φέτος η βάση ήταν 9900 μορια....... Η αλήθεια είναι ότι αν και συνήθως, στο 10% οι βάσεις ξεφεύγουν πολύ, φέτος υπήρξαν τρελές πτώσεις. Οι βάσεις όμως είναι και λίγο τζόγος. Δεν ξέρεις πόσοι θα κάνουν μηχανογραφικό με 10% του χρόνου και τι βαθμολογίες θα έχουν. Επειδή σε βλέπω κάπως απρόθυμο να πας στο ΤΕΙ, πιο λογικό φαντάζει να ξαναδώσεις. Αν η βάση του 10% πάει 18000+ για παράδειγμα, όλο αυτό θα έχει πάει τσάμπα. Μπορεί βέβαια η βάση να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και του χρόνου, παίζεις με τις πιθανότητες όμως. Και με το 90% δεν είναι όλα σίγουρα, μη νομίζεις. Μπορεί κι εκεί να υπάρξουν εκπλήξεις στις βάσεις. Απλά είναι πιο νορμάλ τα πράγματα και πιο ελεγχόμενα. Όπως και να 'χει, έχεις πολύ καιρό να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Στο κάτω κάτω εμείς εδώ γράφουμε την άποψη μας αλλά για σένα πρόκειται.
nik324 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ναι! Θεωρώ το csd πολύ ανώτερο!!Είναι το καλύτερο τμήμα πληροφορικής στην Ελλάδα και σίγουρα καλύτερο απο το αντοίστιχο τμήμα ΤΕΙ στο Ηράκλειο...Και βέβαια σας ευχαριστώ που κάνουμνε συζήτηση εδω...Και κάτι άλλο...Εχω περάσει 7ος...Υποτροφία πέρνω??Αν ναι, μπορώ να ξανά κάνω φροντιστήρια και να πέρνω τα χρήματα της υποτροφίας?Ποσο είναι το ποσό?
otherside88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ναι! Θεωρώ το csd πολύ ανώτερο!!Είναι το καλύτερο τμήμα πληροφορικής στην Ελλάδα και σίγουρα καλύτερο απο το αντοίστιχο τμήμα ΤΕΙ στο Ηράκλειο...Και βέβαια σας ευχαριστώ που κάνουμνε συζήτηση εδω...Και κάτι άλλο...Εχω περάσει 7ος...Υποτροφία πέρνω??Αν ναι, μπορώ να ξανά κάνω φροντιστήρια και να πέρνω τα χρήματα της υποτροφίας?Ποσο είναι το ποσό? υποτροφια δε νομιζω να παιρνεις... κ ενα τελευταιο, δεν ειναι τυχαιο πως η σχολη που περασες ειναι η μοναδη στην Ελλαδα! σκεψου το λιγο κ μη την σνομπαρεις τοσο!
nik324 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το σκεύτομαι όσο μπορώ...Κανεις που να είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση με εμένα για να δώσει τις σχετικές πληροφερίες?
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δεν είναι το πρόβλήμα οτι δεν μου αρέσει...Απλά θέλω να μπω στο Τμημα Επιστήμης Υπολογιστών στο ΑΕΙ...Και πως ήταν η δευερη φαρά πoυ εδωσες?Πέτυχες τελικά τους στόχους σου??Εκανες μάθημα με του ίδιους καθηγητές? αυτο που βλεπω απο φιλους/γνωστους που περασαν σε καλες σχολες αλλα δεν ηταν η πρωτη τους επιλογη, και κατι τους χαλουσε, ειναι οτι εχουν μεινει με τη σκεψη "γιατι δεν ξαναεδωσα" αν καποιον τον χαλαει στη σχολη του κατι, αν δε υον ενθουσιαζει για τον οποιονδηποτε λογο, εγω τον συμβουλευω να ξαναδωσει. Αν μπορει φυσικα κ αν ειναι ετοιμος να διαβασει. Εγω το ζησα φετος που περασα εκει που ηθελα και η ικανοποιηση ηταν τεραστια. Και πηγαινα σχολη μ ενα χαμογελο να. Τη δευτερη εκανα με τους ιδιους, την τριτη πηγα φροντιστηριο. Βιολογια αρχισα μετα τα χριστουγεννα κ εκθεση καθολου γιατι ημουν πολυ καλη. Διαβασα μονο θεωρια κ κατι σημειωσεις, εκθεσεις εγραψα 2-3 ολη τη χρονια.
nik324 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Από όσους ξέρω ελάχιστοι έχουν περάσει στην 1η ή 2η επιλογή...Ολοι έχουν συμβηβαστεί με την 4η,5η,6η επιλογη κτλ...Αυτό εμενα δεν μου αρεσει κα θεωρό πιο μαγκιά αν ξανά δώσει καποιος...Σκευτομαι να κάνω ιδιαίτερο Μαθηματικά Κ και Φυσική Κ απο δυο ώρες σε κάθε μαθημα...Στα υπόλοιπα μαλλον πως δεν θα κάνω μιας και είναι πολύ θεωρητικά και μπορούν να διαβαστούν ευκολα...Δεν ξέρω ομώς κατα πόσο είναι ευκολο να πάω στο Παν/μιο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος...Αυτό ειναι που με προβληματίζει... ---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:54 ---------- Και επιπλέον με φοβήζει η περίπτωση μιας πιθανής δεύτερης συνεχόμενης αποτυχίας...Μήπως βάλουν και του χρόνου πάλι δύσκολα η το περισώτερο αγχος κάνει πάλι την ζημιά του....
javavall Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Φίλε μου, και δύσκολα να βάλουν, θα είναι για όλους δύσκολα. Άμα θέσεις στόχους και κάνεις σωστή προετοιμασία δε θα σε εμποδίσει κανείς από το να γράψεις καλά. Και μεγαλύτερος να πας στο πανεπιστήμιο δεν έχει διαφορά. (Οι Κύπριοι που έρχονται έχουν κάνει και 2 χρόνια στρατό. Επιπλέον πολλοί βγάζουν τη σχολή σε περισσότερα χρόνια επειδή κολοβαράνε.) Τέλος μη σκέφτεσαι αρνητικά. Δώσε τα δυνατά σου φέτος και μετά σκέφτεσαι παραπέρα.(Εάν αποφασίσεις να ξαναδώσεις)
margaritagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Εκθεση το χεις; Αν οχι καλο ειναι να κανεις μαθημα 1 φορα το 15μερο ας πουμε ωστε να γραφεις εκθεσεις κ να σου λενε τα λαθη σου. Κατα τα αλλα...μη ξεκινας με αρνητικες σκεψεις! Και φετος απο βαθμο καλα ησουν, φανταζομαι εχεις δει κ τι μπορεις ν βελτιωσεις οποτε...θινκ ποζιτιβ!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
nik324 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Εχθεση πάντα ήμουν καλός και φέτος εγραψα 12,2...Είναι ένα μάθημα που έτσι και αλλιώς δεν περιμένω πολλά! Υπάρχει κανεις που να μπορεί να μου πει σγρ αν σαν 7ος πέρνω υποτροφία??
Alexandros_91 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Από όσους ξέρω ελάχιστοι έχουν περάσει στην 1η ή 2η επιλογή...Ολοι έχουν συμβηβαστεί με την 4η,5η,6η επιλογη κτλ...Αυτό εμενα δεν μου αρεσει κα θεωρό πιο μαγκιά αν ξανά δώσει καποιος...Σκευτομαι να κάνω ιδιαίτερο Μαθηματικά Κ και Φυσική Κ απο δυο ώρες σε κάθε μαθημα...Στα υπόλοιπα μαλλον πως δεν θα κάνω μιας και είναι πολύ θεωρητικά και μπορούν να διαβαστούν ευκολα...Δεν ξέρω ομώς κατα πόσο είναι ευκολο να πάω στο Παν/μιο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος...Αυτό ειναι που με προβληματίζει... ---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:54 ---------- Και επιπλέον με φοβήζει η περίπτωση μιας πιθανής δεύτερης συνεχόμενης αποτυχίας...Μήπως βάλουν και του χρόνου πάλι δύσκολα η το περισώτερο αγχος κάνει πάλι την ζημιά του.... Φίλε μη μασάς...άμα θες να ξαναδώσεις,κάντο....πέρασα και γω από τη φάση που περνάς εσύ φέτος,πέρσι.δε μετάνιωσα καθόλου που ξαναέδωσα γιατί πέρασα εκεί που ήθελα....όσο για τα ιδιαίτερα που λες πως θες να κάνεις είναι καλή επιλογή,αρκεί να εμπιστεύεσαι τους καθηγητές με τους οποίους θα κάνεις μάθημα....ένα όμως είναι το μυστικό της δεύτερης φοράς,να μη τα φορτώσεις στον κόκορα...να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή...ακούγετε δύσκολο αλλά δεν είναι..στην πορεία θα δεις πως είναι ευκολότερα από πριν..... Όσο για τη δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία που λες...απλά μη το σκέφτεσε...να πας με τσαμπούκα και όχι με ηττοπάθεια...άλλωστε θα τα πας καλύτερα από πριν,για αυτό να σε σίγουρος.....καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις
nik324 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εσύ εβγαλες πολύ παραπάνω μόρια την δεύτερη φορά?Αν ήσουν τεχνολογική πόσες ώρες εκανες μάθημα και σε ποια μαθήματα?? Κανεις απάντηση για την υποτροφία?
nik324 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Υποτροφία=Χρηματικό ποσό για έπαθλο σε 3 η 5 η 10 πρώτους επιτυχάνοντες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.