plaths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Γεια σας. Μου βγαζει ενα error χαφνηκα και κλεινει ο υπολογιστης μια μπλε οθονη και λεει αν δεν εχω κανει install τα καινουργια softwares θα συμβαινει αυτο δηλαδη τ ενοει?
ss13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δεν μας είπες λειτουργικό , ακολούθησε το παρακάτω http://pcsupport.about.com/od/tipstricks/f/automatic-restart.htm και πες μας τι λέει η μπλε οθόνη !!
intelquad Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 σθνηθως αν δεν ειναι κατι το σοβαρο λυνεται με ενα απλο check disk απο το cdακι των windows!
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 σθνηθως αν δεν ειναι κατι το σοβαρο λυνεται με ενα απλο check disk απο το cdακι των windows! Mην λεμε οτι θελουμε.Με ποια λογικη το check disk "λυνει" το προβλημα μιας μπλε οθονης?
intelquad Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 με τη λογικη οτι απο τα 2000 pc που εχω διορθωσει με παρομοιο σφαλμα στο μαγαζι τα 1800 εχουν missed i corrupted file και με ενα chkdsk ολα λυνονται!
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 με τη λογικη οτι απο τα 2000 pc που εχω διορθωσει με παρομοιο σφαλμα στο μαγαζι τα 1800 εχουν missed i corrupted file και με ενα chkdsk ολα λυνονται! Αν σου πω οτι εχεις λαθος θα παρεξηγηθεις?1800/2000 pc εχουν προβλημα με τον δισκο ε?Και πετανε μπλε οθονες απ αυτο?Εχεις ιδεα απο τι προερχεται μια μπλε οθονη?Εχεις κατσει να κανεις dump analysis για αυτα τα 2000 pc?Εχεις ιδεα πως το "corrupted files"μπορει να προερχεται απο πχ αθλια γραμμενο driver που προκαλει corruption?Σιγουρα δεν ξερει τι λεει η ms και πανω απο το 80% των μπλε οθονων προερχονται απο "corrupted files" οπως λες. Ακομα και αν ισχυει o αριθμος που λες,η προσωπικη σου εμπειρια ειναι ενα κοκκος αναμεσα στα dumps που παιρνει η ms και βγαζει το συμπερασμα πως οι 3rd party drivers ειναι υπευθυνοι για το 75% των bsod. Ξαναλεω,μην λεμε οτι θελουμε,αν δεν κανουμε μερικες ερωτησεις για το προβλημα,καθως οχι,δεν ειναι το"corrupted file"ο κυριος υπευθυνος.
intelquad Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 συμφωνω απολυτα και εχεις δικιο σε ολα!και θελω να σε ενημερωσω πως ολα αυτα τα ξερω!απλα καταθετω ενα συνηθη τροπο επιλυσης του προβληματος οπως ενας ακομη ειναι και η επαναφορα συστηματος...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 συμφωνω απολυτα και εχεις δικιο σε ολα!και θελω να σε ενημερωσω πως ολα αυτα τα ξερω! Ξαναρωταω λοιπον μια και εχεις τις γνωσεις.Εχεις κανει dump analysis σ αυτα τα 2000 pc οπως λες και το προβλημα που προεκυψε στα 1800 απο αυτα ηταν corrupted files? απλα καταθετω ενα συνηθη τροπο επιλυσης του προβληματος οπως ενας ακομη ειναι και η επαναφορα συστηματος... Δεν υπαρχει συνηθης τροπος επιλυσης μια bsod.Υπαρχει συνηθης τροπος ευρεσης του προβληματος.Απο την στιγμη που ελαχιστοι εχουμε pc με το ιδιο ακριβως hardware/software συνδιασμο,δεν υπαρχει global λυση.Πριν προσπαθησεις να λυσεις μια bsod,μαθε τα συμπτωματα.
intelquad Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ναι φιλε μου εχω κανει...και οπως λες τα περισσοτερα σφαλματα βρισκονται σε οδηγους τριτων κατασκευαστων ή σφαλματα σε software τριτων....αλλα ακομα και της ιδιας της ms!απλα εχω διαπιστωσει πως η bsod εχει να κανει συνηθως με ελαττωματικες μνημες και σφαλματα στο σκληρο.....συμβαινει αλλα λιγο πιο σπανια σφαλματα της μητρικης...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ναι φιλε μου εχω κανει...και οπως λες τα περισσοτερα σφαλματα βρισκονται σε οδηγους τριτων κατασκευαστων ή σφαλματα σε software τριτων....αλλα ακομα και της ιδιας της ms!απλα εχω διαπιστωσει πως η bsod εχει να κανει συνηθως με ελαττωματικες μνημες και σφαλματα στο σκληρο.....συμβαινει αλλα λιγο πιο σπανια σφαλματα της μητρικης... Μολις ανεφερες 6 πιθανους υπαιτιους μιας bsod,5 απο τους οποιους δεν λυνονται με τιποτα με "cdακι των windows και checkdisk". Αφου ξερεις οπως υποστηριζεις,θα πρεπε να μαθεις τα συμπτωματα του προβληματος του χρηστη και στην συνεχεια να προτεινεις τη λυση σου. Στην ταμπακιερα τωρα και προς τον topic starter,πες μας software hardware,αν ειχες ξανα bsod ή ηταν η πρωτη,ποτε συνηθως βγαινουθν οι bsod αν ειναι πολλες,αν εχεις κανει overclocking,εχεις αλλαξει κατι στο pc και γενικα οτιδηποτε λεπτομερεια μπορει να βοηθησει.
MAFIA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Πειτε μου και εμενα τι μπορω να κανω, εχω κανει αμετρητα φορματ και διαφορετικες εκδοσεις των 7 χ64 η μπλε οθονη με το ιδιο μηνυμα παραμενει.... irql_not_less_or_equal Φυσικα εχω κανει update με οτι τελευταιο και μη , κυκλοφορει. firmware upgrade kai downgrade εχω δοκιμαει ολα αυτα
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Πειτε μου και εμενα τι μπορω να κανω, εχω κανει αμετρητα φορματ και διαφορετικες εκδοσεις των 7 χ64 η μπλε οθονη με το ιδιο μηνυμα παραμενει.... irql_not_less_or_equal Φυσικα εχω κανει update με οτι τελευταιο και μη , κυκλοφορει. firmware upgrade kai downgrade εχω δοκιμαει ολα αυτα To hardware σου ειναι δοκιμασμενο?Μνημες,σκληροι,cpu,τασεις,gpu κλπ κλπ. Kαλο θα ηταν παντως να ανοιξεις δικο σου thread και να μην κανεις hijack το συγκεκριμενο.
plaths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Λαθος ηταν μου ....Νομιζα οτι ηταν καλυτερα ετσι και το αφησα εγω τωρα πιστευω να διωρθωθει... τωρα μου κολαει στο start windows*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.