Προς το περιεχόμενο

Ram usage σε windows 7 x64

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειδικα το Double Click δεν ειναι τιποτα, βγαλτα ομως, καλο δεν κανουν.

οκ βγηκαν !

---------- Προσθήκη στις 04:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:34 ----------

λοιπόν, θα αφήσω τον j downloader να κατεβαζει και το malwarebytes να κανει ενα πληρες σκαναρισμα ολους τουσ δισκους και θα σας ενημερώσω πάλι το πρωί, που θα έχει δουλέψει το μηχάνημα 5-6 ώρες . προς το παρόν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για το χρόνο που μου διαθέσατε :D

Δημοσ.

Μετα απο 8-9 ωρες downloading ειμαι σταθερα στα 1,8 GB, (και ξαναβαλλα το smart security που μαζι ειμαι σταθερα στα 1,99-2,6 GB, έτσι δοκιμαστικα )

Χίλια ευχαριστώ σε όλους σας, το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε :-D:-D:-D

Δημοσ.
Εγω θα ελεγα να το βγαλεις, τσαμπα μνημη.

λες;;; με εχει βολέψει γιατι ειναι πακετο ολα μαζι antivirus antispyware kai firewall,

κατα την άποψή σου δέν είναι καλό;;;

Δημοσ.
Τα 7 εχουν πολυ καλο Firewall ουτως η αλλιως.

Για ολα τα αλλα το Spybot και το Malware Bytes Anti-Malware αρκουν.

xmmmm οκ :)

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν είναι και πολύ ασφαλές να προτείνεις σ οποιονδήποτε χρήστη να μην έχει κάποιο realtime antivirus απ τη στιγμή που δεν ξέρεις τις γνώσεις του και τις συνήθειές του.

Δημοσ.

Εχει Windows 7 x64 πραγμα που μειωνει κατα πολυ τις πιθανοτητες να πιασει κατι, ειδικα αν κανει αναβαθμισεις συχνα.

Απο εκει και περα το Spybot εχει real-time protection, αν και εγω δεν την χρησιμοποιω ποτε.

Πιστευω πως 1 σκαναρισμα και με τα 2 μια φορα την εβδομαδα αρκει. Φυσικα ο καθενας μπορει να πιστευει πως θα τον σωσει η Mcafee η η Norton η ακομα και η ESET.

Δημοσ.

Εχει Windows 7 x64 πραγμα που μειωνει κατα πολυ τις πιθανοτητες να πιασει κατι, ειδικα αν κανει αναβαθμισεις συχνα [...]

Σε τι ακριβώς βοηθάνε τα Win7; 2-3 φορές που μου προσέφεραν φίλοι κάποιον ιο/σκουλήκι/malware με usb stick ή κατέβασα μολυσμένο αρχείο, θεωρώντας πολύ πιθανό να είναι τέτοιο, δεν είδα ν αντιδράσει κάπως το λειτουργικό ώστε να με προφυλάξει. Δεν ξέρω αν θα κανε κάτι διαφορετικό αλλά έχω απενεργοποιημένο το UAC, όπως φαντάζομαι κι οι περισσότεροι χρήστες.

Φυσικα ο καθενας μπορει να πιστευει πως θα τον σωσει η Mcafee η η Norton η ακομα και η ESET.

Δεν είναι πανάκεια τα antivirus αλλά μια extra δικλείδα ασφαλείας.

Δημοσ.

1) Το Firewall των 7 δεν αφηνει οτι κιοτι να περασει στο PC σου

2) Το UAC αποτρεπει καποιο malware να κανει αλλαγες στο συστημα αν δεν το επιτρεψεις εσυ

3) Το Windows Defender αν αναβαθμιζεται συχνα βοηθαει αρκετα

4) Αναβαθμισεις των Windows περιεχουν και αναβαθμισεις του IE ωστε να μην ειναι το ιδιο ευαλωτος σε malware

5) Ακομα και η φυση του 64bit συστηματος βοηθαει στο να μην λειτουργουν πολλα malware

6) Δεν ειπα να μην εχει αντιβιωτικο, απλα αυτα που ειναι resident σπανια κανουν δουλεια, ασε που πολλες φορες ανιχνευουν "φαντασματα".

Δημοσ.

1) Το Firewall των 7 δεν αφηνει οτι κιοτι να περασει στο PC σου

2) Το UAC αποτρεπει καποιο malware να κανει αλλαγες στο συστημα αν δεν το επιτρεψεις εσυ

3) Το Windows Defender αν αναβαθμιζεται συχνα βοηθαει αρκετα

4) Αναβαθμισεις των Windows περιεχουν και αναβαθμισεις του IE ωστε να μην ειναι το ιδιο ευαλωτος σε malware

5) Ακομα και η φυση του 64bit συστηματος βοηθαει στο να μην λειτουργουν πολλα malware

6) Δεν ειπα να μην εχει αντιβιωτικο, απλα αυτα που ειναι resident σπανια κανουν δουλεια, ασε που πολλες φορες ανιχνευουν "φαντασματα".

1) Τα παραδείγματα που είπα είναι πραγματικά και δεν τα εμπόδισε το firewall, έστω το ένα που κατέβηκε μέσω net. Δε ρισκάρισα να τα τρέξω για να δω τι θα συμβεί.

2) Το UAC καλώς/κακώς οι περισσότεροι το χουμε disabled. Και σχεδόν όλοι χρησιμοποιούμε accounts με administrative rights.

3) Το αναβαθμίζω σχεδόν καθημερινά ή όποτε βγάζει update η microsoft.

4) Δε χρησιμοποιώ IE.

5) Win7 Pro 64 έχω.

6) Σχετικά με τα bold:

Εγω θα ελεγα να το βγαλεις, τσαμπα μνημη.

Εγώ καταλαβαίνω πως με σαφέστατο τρόπο λες να αφαιρέσει το antivirus. Όσο για το false alarms, ναι υπάρχουν αναλόγως του av αλλά δε δημιουργούν πρόβλημα στο σύστημα.

Τέλος πάντων, τέρμα το off-topic από μένα.

On-topic αναλαμπή. Απ ό,τι θυμάμαι, απ το resource monitor του task manager μπορείς να δεις κάποιες λεπτομέρειες για τη μνήμη. Μήπως ήταν stand-by memory αυτή που έλειπε; Περίεργο θα ταν κι έτσι αλλά όχι ιδιαίτερο πρόβλημα με την έννοια πως αν κάποια εφαρμογή χρειαζόταν μνήμη, αυτή θα ελευθερωνόταν.

Δημοσ.

On-topic αναλαμπή. Απ ό,τι θυμάμαι, απ το resource monitor του task manager μπορείς να δεις κάποιες λεπτομέρειες για τη μνήμη. Μήπως ήταν stand-by memory αυτή που έλειπε; Περίεργο θα ταν κι έτσι αλλά όχι ιδιαίτερο πρόβλημα με την έννοια πως αν κάποια εφαρμογή χρειαζόταν μνήμη, αυτή θα ελευθερωνόταν.

χμμ παιζει κι αυτο γιατι με usage 3.54 GB δοκιμασα να παιξω fsx, και ετρεχε κανονικοτατα, (βεβαια το φσξ ειναι λιγο πιο cpu based αν δεν κανω λαθος.)

αλλά δεν μου είχε εμφανίσει πρόβλημα στη χρήση... το ρώτησα γιατι μου φαίνονταν εξεφρενικά σχεδόν 4 γιγα usage σε idle...

αυτη τη στιγμη με 2,04 GB usage το ρισορσ μονιτορ μου λεει:

αμα ξαναγεμισει χωρις λογο θα το ξανακοιταξω παντως και θα κρατησω ενα prtscrn να το εχω.

Δημοσ.

Τώρα που το ξαναβλέπω δεν είμαι και πολύ βέβαιος γι αυτό που είπα (δεν είμαι και σε Win7 για να το τσεκάρω). Μάλλον την standby την μετράει στην available οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα :/

Δημοσ.

Σχετικα με το Off-Topic ναι του λεω με σαφεστατο τροπο οχι απλα να απενεργοποιησει το ESET αλλα να το βγαλει εντελως.

Αυτα απο μενα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...