Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Νταξ, ο ff άμα τραβήξεις μπόλικα tabs τρώει. Το θέμα είναι πως εδώ δεν φαίνεται καν τι δεσμεύει τόση μνήμη... δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα εκεινη την ωρα o ff ειχε μονο ενα tab ανοιχτο, αυτο εδω το thread κιολας.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Οντως με 20 tabs ανεβαζει μεχρι 104 εδω...... Γενικα ομως δεν βλεπω το 3.3 απο που του το βγαζει σαν αθροισμα, τουλαχιστον οχι εκ πρωτης οψεως. Ody9 βασικα αφαιρεσε εντελως το Smart Security, δεν πιστευω πως μπορει να φταιει κατι αλλο. Απο την αλλη αν δεν το δει καποιος απο κοντα πολλα παιζουν. μολις το απεγκατεστησα και ειμαι εδω: αλλα μου εκανε promt για restart και του πα οχι γιατι δεν ξερω ποση ωρα θα κανει να ξανανεβασει το usage. Xρειαζεται να κανω restart και να το τρέξω πάλι για κανα τετράωρο να δω αν ανέβαζε το ESS ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Πηγαινε λιγο στον process explorer και ενεργοποιησε ενα ακομα column. Κανε δεξι κλικ διπλα απο τη στηλη "Company name"και κλικ στο Select Columns.Eκει πηγαινε στο tab Process Memory και ενεργοποιησε το Virtual Size.Ριξε και ενα pic με τα virtual sizes αν δεν σου κανει κοπο. Εdit:Βαλέ και το Working Set
damastes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 δοκίμασε και αυτό για να αποκλείουμε μερικές περιπτώσεις. 1.κατέβασε αυτό MBR check 2. δεξι κλικ στο exe και run as administrator. 3. Θα βγάλει ενα log ή βγαλε μια screenshot τι σου βγάζει Θα ελεγξει για Master Boot Record bootkit
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Πηγαινε λιγο στον process explorer και ενεργοποιησε ενα ακομα column.Κανε δεξι κλικ διπλα απο τη στηλη "Company name"και κλικ στο Select Columns.Eκει πηγαινε στο tab Process Memory και ενεργοποιησε το Virtual Size.Ριξε και ενα pic με τα virtual sizes αν δεν σου κανει κοπο. 10 χαρακτήρες
Nik.K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δεν βλεπω κατι περιεργο, οχι που να εξηγει αυτο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 10 χαρακτήρες Δεν σε προλαβα,εκανα ενα edit πριν. Edit:Ok το χεις μεσα,τωρα το ειδα. Παραδοξως φαινεσαι normal.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δεν σε προλαβα,εκανα ενα edit πριν.Edit:Ok το χεις μεσα,τωρα το ειδα. Παραδοξως φαινεσαι normal. xexe^^^ λοιπον μου εκανε κατι παραματακια ο ΝΙΚ.κ θα κανω restart και θα σας πω τι δειχνει μολις ανοιξει και τι μετα απο κανα τετραωρo downloading χρηση κλπ κλπ (μαλλον αυριο το πρωι γιατι θελει κανα τεσσαωρο να γεμισει)
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 λοιπον μόλις άνοιξα και το prtscrn ειναι με FF οπως και πριν μια χαρα στην αρχη.θα δειξει μετα απο 4-5 ωρες χρήσης. α ερωτησούλα, τι AV, antispyware kai FW na βαλω τωρα που εχο το Smart srcurity off??? γιατι χωρις AV δεν με κοβω για κατεβασματα.... (θελω να το βαλω να κατεβαζει ετσι ωστε να κανει αυτο ακριβως που εκαν και πριν να δω μηπως μπορει να φταιει κι ο j downloader )
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 εδω με j downloader σε full ταχυτυτα 1,26 ΜΒ/σεκ(δεν ξερω αν εχει σημασια η ταχυτυτηα)
Nik.K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Βαλε το Spybot Search And Destroy και το Malware Bytes Anti-Malware και εισαι μια χαρα. Και τα δυο ειναι δωρεαν. ( Τα 7 σε μενα πιανουν απο 1.4 μεχρι 1.7 και στα 3 μηχανηματα μου οποτε μεχρι 2 εισαι οκ...Αν δεις κατι παραπανω και συνεχομενο κατι δεν παει καλα )
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 δοκίμασε και αυτο που σου έγραψα παραπάνω ωπ χιλια σορρυ δεν το ειδα, το δοκιμαζω τωρα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έκανα ενα scan με το spybot και μου εβγαλε αυτα τα 2, νομιζω ότι δεν έχουν σχέση... κάνω λάθος;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.