nikosgalis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Και αφού μιλάμε για τιμές, θα ήθελα να ακούσω τους οπαδούς του Android, το το πρωτοποριακό έφερε στην κινητή τηλεφωνία, το Google Nexus One, που κοστίζει 650€ ??? Δεν έχω δει κανένα topic για να μπούμε και να κράξουμε την Google, για τα πανάκριβα κινητά της ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Και αφού μιλάμε για τιμές, θα ήθελα να ακούσω τους οπαδούς του Android, το το πρωτοποριακό έφερε στην κινητή τηλεφωνία, το Google Nexus One, που κοστίζει 650€ ??? Δεν έχω δει κανένα topic για να μπούμε και να κράξουμε την Google, για τα πανάκριβα κινητά της ... Μα στο section κινητή τηλεφωνία μιλάνε συνέχεια για Android κινητά . Υπήρχε και topic Android vs iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μα στο section κινητή τηλεφωνία μιλάνε συνέχεια για Android κινητά . Υπήρχε και topic Android vs iPhone Μιλάμε γενικά ή για τις τιμές των συσκευών (όπως στο συγκεκριμένο) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μιλάμε γενικά ή για τις τιμές των συσκευών (όπως στο συγκεκριμένο) ? Το συγκεκριμένο δεν το συζητάνε πολύ καθώς δεν έχει έρθει επίσημα αν δεν κάνω λάθος στην ελλάδα. Και εγω πάντως το θεωρώ ακριβο. Το desire είναι σχεδόν το ίδιο με λιγότερα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το συγκεκριμένο δεν το συζητάνε πολύ καθώς δεν έχει έρθει επίσημα αν δεν κάνω λάθος στην ελλάδα. Και εγω πάντως το θεωρώ ακριβο. Το desire είναι σχεδόν το ίδιο με λιγότερα χρήματα. Το desire το βρίσκεις αυτή τη στιγμή στα 300€ όμως μεταχειρισμένο... όταν πήρα πριν 2 μήνες το 4άρι μου πούλησα το 2 χρόνων 3g (και όχι το 3gs) μου 300€... Υπολογίστε και την μεταπολιτική του αξία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ρε παιδια καθεστε και φωναζετε για τις τιμες. δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι τα κινητα ειναι πλεον ειδους status quo ??? ειναι κατι σαν τα ακριβα ρολογια. ειναι πλεον αντικειμενο πολυτελειας. και δε λεω για το iphone μονο. λεω γενικα για την κατασταση που επικρατει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Και αφού μιλάμε για τιμές, θα ήθελα να ακούσω τους οπαδούς του Android, το το πρωτοποριακό έφερε στην κινητή τηλεφωνία, το Google Nexus One, που κοστίζει 650€ ??? Δεν έχω δει κανένα topic για να μπούμε και να κράξουμε την Google, για τα πανάκριβα κινητά της ... για να μην λέμε οτι θέλουμε και μένουμε με τις εντυπώσεις. Πρώτον το κινητό δεν ήρθε επίσημα ελλάδα, δεύτερον δεν πουλιέται πλεον ουτε απο την google μεσω internet, παρα μόνο asia και σε developers αν δεν κάνω λάθος. Το κυριοτερο είναι όμως οτι κοιτάζοντας το skroutz και την τιμή που έχει το κάθε μαγαζακι δεν βγάζεις νόημα, γιατι το έχουν πανάκριβα. Και θα στο αποδείξω χρησιμοποιώντας τα ίδια μαγαζιά που έχει το λινκ που έδωσες για το nexus με τις αντιστοιχες τιμές που έχουν το iphone4 __________________ nexus __________iphone4 16gb pixmania_____________639____________________1099 digital master ________647 ____________________1048 play247______________649____________________929 vnp__________________650____________________890 emobile.gr____________689 ___________________1090 Νομίζω οτι είναι φανερό οτι οι τίμές τους είναι οτι να ναι, για αυτό και το ψάχνουμε λίγο πριν αρχίσουμε να κράζουμε τιμές iphone4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 damastes δεν μπηκα καν στο κοπο να εξηγησω... εδω πριν,ειπα οτι ενα κινητο της αξιας και των δυνατοτητων του iphone πρεπει να το παρεις στα 32 γιγα και...καταλαβαν οτι ηθελα να θαψω το iphone. περα οτι μας βγαλανε φτωχομπινεδες και να βαλουμε καμμια δοση να το παρουμε(εξ ιδιων κρινουν τα αλλωτρια) που τοσο το ζηλευουμε.. πραγματικα δεν αξιζει να ασχολεισαι.ειναι ενδεικτικο το group που πλεον απευθυνεται. over and out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το αφήνω, απλά βαρέθηκα να παίρνω τηλέφωνα μπας και βρω πουθενά διαθέσιμο το 32gb χωρίς συμβόλαιο και άρχισα να ποστάρω! Δοκιμασε σε κανα Γερμανο που να ειναι λιγο εξω απο την Αθηνα. Πχ Κερατεα, Μαρκοπουλο ,Κορωπι κλπ. (τα τηλεφωνα θα τα βρεις στο site τους) Κανουν και τηλεφωνικη κρατηση και πας και το παιρνεις μετα. Και τέλος για την Vodafone δεν έχω να πω τίποτα μιας και αρνούνται να μου δώσουν σκέτη συσκευή (που ακούστηκε να τους κουνάς στη μούρη σχεδόν 800ευρώ και να μην τα παίρνουν!) Θα ξαναδούν χρήματα από μένα το 2020! Απο αυτα τα σχεδον 800€ που τους κουνας, σχεδον τιποτα δεν θα μπει στην τσεπη τους. Δεν εχουν κερδος πουλωντας το iphone , ολα σχεδον πανε στην apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 damastes δεν μπηκα καν στο κοπο να εξηγησω...εδω πριν,ειπα οτι ενα κινητο της αξιας και των δυνατοτητων του iphone πρεπει να το παρεις στα 32 γιγα και...καταλαβαν οτι ηθελα να θαψω το iphone. περα οτι μας βγαλανε φτωχομπινεδες και να βαλουμε καμμια δοση να το παρουμε(εξ ιδιων κρινουν τα αλλωτρια) που τοσο το ζηλευουμε.. πραγματικα δεν αξιζει να ασχολεισαι.ειναι ενδεικτικο το group που πλεον απευθυνεται. over and out. είπε αλλάζοντας το avatar του, που εντελώς τυχαία για δεύτερη φορά έχει το android robot να κακοποιεί ένα μήλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 έχει το android robot να κακοποιεί ένα μήλο... :lol::lol: κλασσικη περιπτωση βλαβης. σταματω εδω γιατι λιγο ακομα και πεθαινεις απο την ανοησια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μην σκιάζεσαι... οι αντοχές μου είναι τεράστιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 για να μην λέμε οτι θέλουμε και μένουμε με τις εντυπώσεις. Πρώτον το κινητό δεν ήρθε επίσημα ελλάδα, δεύτερον δεν πουλιέται πλεον ουτε απο την google μεσω internet, παρα μόνο asia και σε developers αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω οτι είναι φανερό οτι οι τίμές τους είναι οτι να ναι, για αυτό και το ψάχνουμε λίγο πριν αρχίσουμε να κράζουμε τιμές iphone4 Οκ, λοιπόν, με βάση τα επίσημα στοιχεία, σε τιμές Αμερικής (χωρίς ΦΠΑ), για σκέτες συσκευές ξεκλείδωτες, έχουμε και λέμε: nexus One: $529 iphone 4 : $599 Το σχόλιό σας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Διαβάζω το νήμα εδώ και αρκετές μέρες, προκειμένου να ενημερωθώ για τιμές, προβλήματα και γενικότερα για το iPhone 4. Τα περισσότερα, που διάβασα, εν τέλει, είναι προσβολές για όσους θέλουν να πάρουν ή έχουν ή είχαν το εν λόγω κινητό. Κατηγορήθηκαν για μόστρα, για υπερκαταναλωτισμό ακόμα και για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας. Σε άλλο topic για το νέο κατάστημα με προϊόντα Apple στην Αθήνα ...μια από τα ίδια... Κάτι δεν παέι καλά... Με συγχωρείτε για την offtopic παρέμβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Οκ, λοιπόν,με βάση τα επίσημα στοιχεία, σε τιμές Αμερικής (χωρίς ΦΠΑ), για σκέτες συσκευές ξεκλείδωτες, έχουμε και λέμε: nexus One: $529 iphone 4 : $599 Το σχόλιό σας ? Δεν ξερω για το nexus one, αλλα το iphone 4 δεν πωλειται ξεκλειδωτο στην Αμερικη. Η τιμη που αναφερεις ειναι για το iphone 4 χωρις συμβολαιο/παγιο, αλλα κλειδωμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα