Προς το περιεχόμενο

Επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα στις 27/08

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Η ίδια αναμενόμενη αντιπαράθεση, ανάμεσα στους Ολυμπιακούς και στους αντι-Ολυμπιακούς.

θα πω την γνώμη μου εν τάχει...

Η Apple με το iPhone δεν έβγαλε απλά μια νέα συσκευή, αλλά άλλαξε την ιστορία της κινητής τηλεφωνίας.

1. Έβγαλε μια συσκευή με πρωτοφανή ευκολία χρήσης. Το ότι όλα γίνονται απλά με το δάχτυλο, ήταν επιστημονική φαντασία για τα smartphones της εποχής. Θα είχαμε μείνει στο stylus...

2. Οι δυνατότητες που εισήγαγε ήταν επίσης πρωτοφανείς. κανονικό browser σε κινητό πάλι δεν είχαμε φανταστεί (ο Opera τότε τα έβαζε όλα σε μία στήλη για όσους θυμούνται)

3. Από θέμα design και υλικών, πάλι ανέτρεψε τα δεδομένωα (σε σχέση με τις πλαστικούρες που κυκλοφορούσαν)

4. Καθιέρωσε ένα μοντέλο (αγορές εφαρμογών) που ήταν πρωτοποριακό, και εξαφάνισε τα μοντέλα του Vodafone live, imode κλπ. Οι πάροχοι (πχ οι εφημερίδες) δεν είχαν άλλο τρόπο να φτασουν στο κοινό, παρά μόνο μέσα από τα portals. Για τους απλους developers δεν υπήρχε καν τρόπος έκφρασης...

Για να μην αναλύσω περισσότερο την κατάσταση, θα έλεγα να ότι είναι εύκολο να πετροβολούμε τον πρώτο, και να λέμε ότι είναι ακριβός. Αλλά ακόμη και είναι αυτός ο ακριβότερος, νομίζω ότι απλά το δικαιούται. Και η mercedes είναι ακριβή, αλλά αυτή έβγαλε τον αερόσακκο, το ABS και τις ζώνες. Οι υπόλοιποι αντέγραψαν... Με αυτόν τον τρόπο θα αμοιφθεί η δουλειά που έχει γίνει και θα συνεχιστεί η έρευνα και η πρωτοπορία.

Επομένως, έχουμε ένα ακριβό προϊόν, το οποίο όποιος έχει τη δυνατότητα το αγοράζει. Όποιος δεν μπορεί, το αφήνει και αγοράζει κάποιο πιο φτηνό. ¨οπως ακριβώς και με τα αυτοκίνητα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι απαράδεκτα ακριβό, πού νομίζουν ότι απευθύνονται οι εταιρείες;

Εκείνες θα χάσουν γιατί με αυτές τις τιμές θα είναι πολύ περιορισμένο το κοινό που θα το αγοράσει

Εκτός και εάν υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι τιμές... Ή θα πέσουν μόνο όταν βγει πάλι το καινούργιο iphone;

Οι τιμές βλέπω να πέφτουν μόλις βγει το επόμενο. Τώρα εγώ προτιμώ να δώσω 50 ευρώ παραπάνω και να το πάρω από την περιοχή μου παρά 50 ευρώ λιγότερα και να το πάρω από την Αγγλία. Ο λόγος είναι η εγγύηση, αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλω πάλι πίσω να πληρώσω τα έξοδα αποστολής βαλε και ποσό καιρό θα πάρει αυτό το πήγαινε έλα.

Το πρόβλημα με το σήμα υπάρχει ακόμα? Γιατί θέλω να το πάρω αλλά δεν βρίσκω μια ξεκάθαρη απάντηση.

Με αυτή τη λογική μετά θα περιμένεις το iphone 5, μετά το Android 4 και πάει λέγοντας! Όταν αποφασίσεις πως χρειάζεσαι νέο κινητό, πας και το παίρνεις! Περιμένοντας το καλύτερο δεν θα το πάρεις ποτέ.

B)

Φτάνουν οι χαζομάρες με το σήμα κλπ, ακόμη δεν το δεχτήκατε πως τελικά δεν έχει πρόβλημα? (εκτός και αν δεν θέλετε)

Μα από όσο είδα οι περισσότεροι έχουν καλά κινητά 3gs desire και για αυτό το είπα. Δεν είναι με μπακατελες ώστε να πεις θέλω καινούργιο κινητό. Για αυτό είπα αν δεν βιάζονται.Εξάλλου τον οκτώβριο αναμένεται το 3 με καινούργιες συσκευές τα χριστούγεννα. Εγώ αυτό θα κάνω και μετά θα αποφασίσω. Εντάξει αν δεν εχω το τελευταίο κινητό θα ζήσω κανα τρίμηνο ακόμα.

Τελικά το κυκλοφορεί στη Ελλάδα σημαίνει διαθέσιμο για παραγγελία. Δεν εξηγήται αλλιώς το ότι δεν υπάρχει πουθενά... Λίστα αναμονής και βλακίες. Θα υπήρχαν και πολλά κομμάτια φέτος...

Τωρα που βγήκε το iPhone4 ...... ενδιαφέρομαι να αγοράσω το HTC Desire που έχεις. Επικοινώνησε μαζί μου για να πουμε 2 κουβέντες......

Πάει για δώρο στη γυναίκα. :-D Αν και δεν το βλέπω να ζει πολύ στα χέρια της. :mad: Ούτε 9μηνο δεν έβγαλε το τελευταίο....

Σήμερα στο πρωινό του ΣΚΑΙ στους "τίτλους ειδήσεων" είχε σαν είδηση την πρώτη του iPhone στη χώρα μας! Όχι, πείτε μου άλλη εταιρεία που αναφέρεται στα δελτία ειδήσεων όταν παρουσιάζει ένα κινητό!!!!!!!! :lol:

Και η mercedes είναι ακριβή, αλλά αυτή έβγαλε τον αερόσακκο, το ABS και τις ζώνες. Οι υπόλοιποι αντέγραψαν... Με αυτόν τον τρόπο θα αμοιφθεί η δουλειά που έχει γίνει και θα συνεχιστεί η έρευνα και η πρωτοπορία.

τις ζωνες ασφαλειας τις εβγαλε η volvo την δεκαετια του 50.

το abs η ford.

τους αεροσακους πρωτη τους ανακαλυψε και εβαλε η general motors.

γνωστη η ιστορια που στην αρχη στα αμερικανικα αμαξια εσκαγε με τετοια δυναμη που κινδυνευες με απωλεια ακοης.

τα περισσοτερα συστηματα ασφαλειας τα εβγαλαν σκανδιναβοι για ευνοητους λογους.

πες πες,κατι θα μεινει βεβαια.ετσι λογικα σας λενε για να πουλανε και τα χαφτετε.

συνεχιστε.

το επιπεδο οσο παει γινεται και καλυτερο.

• Super Moderators

το abs η ford.

γνωστη η ιστορια που στην αρχη στα αμερικανικα αμαξια εσκαγε με τετοια δυναμη που κινδυνευες με απωλεια ακοης.

πες πες,κατι θα μεινει βεβαια.ετσι λογικα σας λενε για να πουλανε και τα χαφτετε.

συνεχιστε.

Δες το αλλιώς! Έχεις ένα Golf (που κοστίζει πολλά και έχει βασικό εξοπλισμό) και έχεις και ένα KIA seed (που κοστίζει λιγότερο και από εξοπλισμό έχει ...το σύμπαν).

Τι τιμή μεταπώλησης έχει το ένα και τι το άλλο???

B)

Ρε παιδια , δεν κουραστηκατε με τις ακυρες αναλογιες με τα αυτοκινητα?

Και τα lancia ή τα alfaromeo ειναι σχετικα ακριβα, αλλα εχουν χαμηλη αξια μεταπωλησης(χανουν μεγαλο ποσοστο της αξιας τους) και πανε πολυ πιο συχνα στο συνεργειο απο ενα φθηνοτερο γερμανικο/κορεατικο/ιαπωνικο.

Να κανουμε αναλογια με αυτο?

Πραγματικα πρεπει να γινει αντικειμενο ερευνας αυτο και ολα τα τοπικ περι apple. Τα κρυφογουσταρουν και μπαινουν και τα βριζουν! Αν δεν τους ενδιεφερε δεν θα εμπαιναν.. Ειμαι τοσα χρονια στο ινσομνια και στο linux δεν εχω μπει ποτε! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ρε παιδια αφου τα γουσταρετε κατα βαθος, βαλτε καμια δοση να πατε να το παρετε!

το abs η ford.

συνεχιστε.

The German firms Bosch and Daimler-Benz had been co-developing anti-lock braking technology since the early 1970s, and introduced the first completely electronic 4-wheel multi-channel ABS system in trucks and the Mercedes-Benz S-Class in 1978.[citation needed]

In 1980, Mercedes-Benz introduced the airbag in Germany as an option on its high-end S-Class (W126). In the Mercedes system, the sensors would automatically pre-tension the seat belts to reduce occupant's motion on impact (now a common feature), and then deploy the airbag on impact. This integrated the seat belts and airbag into a restraint system, rather than the airbag being considered an alternative to the seat belt.

The BIS is a three-point where the shoulder belt attachment is to the backrest, not to the b pillar.[5] The first car using this system in the United States was the 1990 Mercedes-Benz SL.[6] Some cars like the Renault Vel Satis use this system for the front seats. This system allegedly is safer in case of rollover, especially with 4–8 years old children,[7] though other sources dispute this claim

Τα σημερινά standar και την μορφή που έχουν όμως η mercedes τα έβγαλε...

Ελληνικοί χαρακτήρες

το abs η ford.

συνεχιστε.

Κολλάς στο δέντρο και χάνεις το δάσος.

Όποιος και να έβγαλε τον αερόσακκο (δεν πρόλαβα να μπω σε εγκυκλοπαίδιες) αξίζει να αμοιφθεί για την πρωτοπορία του. Το ίδιο και η Apple γιατί έκανε πράγματα, που οι υπόλοιποι γίγαντες του χώρου (NOKIA, Sony Ericsson, etc) ούτε μπορούσαν να τα φανταστούν. Και ο πρωτοπόρος δεν είναι χαζός να πουλάει τις συσκευές πάνφτηνα, απλά για να μην κράζετε εσείς...

Βγάλε την λέξη Mercedes από το post μου, αν ήταν λάθος. Αλλά αν κόλλησες σε αυτήν την λέξη, σε σχέση με όλο το υπόλοιπο post, τότε δεν δικαιούσαι να μιλάς για επίπεδο ...

• Super Moderators
Ρε παιδια , δεν κουραστηκατε με τις ακυρες αναλογιες με τα αυτοκινητα?

Και τα lancia ή τα alfaromeo ειναι σχετικα ακριβα, αλλα εχουν χαμηλη αξια μεταπωλησης(χανουν μεγαλο ποσοστο της αξιας τους) και πανε πολυ πιο συχνα στο συνεργειο απο ενα φθηνοτερο γερμανικο/κορεατικο/ιαπωνικο.

Να κανουμε αναλογια με αυτο?

Βασικά κουραστήκαμε με όσους θέλουν sony και καλά να μας πείσουν πως το τηλέφωνο είναι ελλατωματικό!

:)

Βασικά κουραστήκαμε με όσους θέλουν sony και καλά να μας πείσουν πως το τηλέφωνο είναι ελλατωματικό!

Δεν το αφήνεις να πάει στο διάολο, παρόλο που ο paredwse τόνισε να μην βγούμε offtopic.

Ε μα δεν σας φταίει κανείς μετά.

• Super Moderators
Δεν το αφήνεις να πάει στο διάολο, παρόλο που ο paredwse τόνισε να μην βγούμε offtopic.

Ε μα δεν σας φταίει κανείς μετά.

Το αφήνω, απλά βαρέθηκα να παίρνω τηλέφωνα μπας και βρω πουθενά διαθέσιμο το 32gb χωρίς συμβόλαιο και άρχισα να ποστάρω!

Επίσης έχω να πω: #$#@#$%##$ το site της Cosmote και η Cosmote μαζί!

Και επίσης #$%#$@#@$ τα κατατήματα oteshop που λειτουργούν ακόμη με ρυθμούς ...Δημοσίου!

Και τέλος για την Vodafone δεν έχω να πω τίποτα μιας και αρνούνται να μου δώσουν σκέτη συσκευή (που ακούστηκε να τους κουνάς στη μούρη σχεδόν 800ευρώ και να μην τα παίρνουν!) Θα ξαναδούν χρήματα από μένα το 2020!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...