Προς το περιεχόμενο

Επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα στις 27/08

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το νεο μηλο θα ρθει στην Ελλαδα μ αυτα τα λεφτα. Οποιος θελει το παιρνει οποιος δε θελει, οχι. Προσωπικα θα το ηθελα αλλα ειναι πολλα τα χρηματα που πρεπει να δωσω και δε βρισκω το λογο τη στιγμη που το 32αρι 3gs μου με καλυπτει μια χαρα!

Απο κει κ περα ειπαμε, ο καθενας κανει τις επιλογες του

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εντάξει τώρα, ποιος παίρνει κινητό χωρίς επιδότηση πλέον?

Οι περισσότεροι έχουν και μεγάλη επιδότηση και το παίρνουν με 100-200 ευρουδάκια..

Μην κολλάμε στην τιμή, όταν υπάρχουν συσκευές στην ίδια και σε μεγαλύτερη κατηγορία τιμής που είναι τελείως ΓΤΠ σε σχέση με το iphone.

Δεν θα το πάρω, απλά γιατί δεν παίρνω ποτέ συσκευή με μεγάλη οθόνη (θα την σπάσω μέσα σε 24 ώρες), αλλά και γιατί σιχαίνομαι τις thumb screen συσκευές και αυτές που δεν έχουν hardware keyboard.

Αλλά κατά τα άλλα , το μηχανάκι τα σπάει. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι σοβαρή η διαφορά του σε σχέση με το 3gs.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι η κατασκευή του λευκού καθυστερεί γιατί είναι λέει "πιο challenging απ' ότι υπολόγιζαν".:lol:

Τρομερό challenge να βάψεις ένα πλαστικό άσπρο (ή να φτιάχνεις τα καλύματα σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο)..

Μάλλον θέμα παραγωγής και κόστους είναι, και θέλουν να βάλουν τα άσπρα όταν πέσουν οι πωλήσεις, ώστε να μην φτιάξουν δεύτερη γραμμή παραγωγής σε πολλά εργοστάσια..

Ελπίζω να μην ξεβάφουν όταν βγουν , και δίνει κι άλλη θήκη η apple σε άσπρο χρώμα για να καλύπτει τις ατέλειες του πλαστικού, ή ένα τέταρτο στόκο και λευκή μπογιά για μερεμέτια..:devil:

Ας εβγαζε καλύτερο λειτουργικο. Δεν βλέπω το λόγο γιατι να πάρω το 4. Εκτος αν

http://theoatmeal.com/comics/apple

Ο καθένας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, απλά να βαζει τα λεφτά στο στόμα του....που θα λεγε και ο Στιβ

Αρχίζετε να γίνεστε σαν κάποιους ψευτόμαγκες που χαρακώνουν τα πλυμμένα ή ακριβά αμάξια τα βράδια.

Ακριβή τιμή, χωρίς σήμα. Μία, δύο, τρεις.. Το καταλάβαμε. Είμαστε Πρόβατα!

Είμαι ο sYn, δε γουστάρω την πολιτική της Apple και μόλις βέλαξα ΜΠΕΕΕΕΕΕ!

• Super Moderators
Εγώ πάντως θα προτείνω να περιμένουν όσοι δεν βιάζονται να δουν τις Android 3 συσκευές και μετά να αποφασίσουν .

Με αυτή τη λογική μετά θα περιμένεις το iphone 5, μετά το Android 4 και πάει λέγοντας! Όταν αποφασίσεις πως χρειάζεσαι νέο κινητό, πας και το παίρνεις! Περιμένοντας το καλύτερο δεν θα το πάρεις ποτέ.

B)

Φτάνουν οι χαζομάρες με το σήμα κλπ, ακόμη δεν το δεχτήκατε πως τελικά δεν έχει πρόβλημα? (εκτός και αν δεν θέλετε)

υπάρχει περίπτωση να κλειδώνουν την micro sim με το IMEI; π.χ κάποιος που έχει ipad και iphone 4 θα μπορεί να μεταφέρει την sim για να χρησιμοποιεί το ίδιο data plan;

Φτάνουν οι χαζομάρες με το σήμα κλπ, ακόμη δεν το δεχτήκατε πως τελικά δεν έχει πρόβλημα? (εκτός και αν δεν θέλετε)

Πάντως αν διαβάσεις στο αντίστοιχο θέμα για το Iphone 4 θα δεις ότι υπάρχει χρήστης που το αγόρασε από Ελλάδα και έχει θέμα και με το σήμα και κυρίως με τον proximity sensor...

• Super Moderators
Πάντως αν διαβάσεις στο αντίστοιχο θέμα για το Iphone 4 θα δεις ότι υπάρχει χρήστης που το αγόρασε από Ελλάδα και έχει θέμα και με το σήμα και κυρίως με τον proximity sensor...

Τέτοια περιστατικά θα έχεις συνεχώς, ειδικά όσο αυξάνονται οι χρήστες του! Και άλλος το αγόρασε χθες και η οθόνη ήταν νεκρή, αλλά δεν λέει τίποτα για το σύνολο των συσκευών! Και μην ξεχνάς πως υπάρχουν χρήστες σε περιοχές που είχαν πρόβλημα με το σήμα γενικότερα με οποιαδήποτε συσκευή!

Anyway, λογικά σήμερα θα το έχω και γω επιτέλους (παρέλαβα και καρτούλα micro sim από την Wind)

B)

Τέτοια περιστατικά θα έχεις συνεχώς, ειδικά όσο αυξάνονται οι χρήστες του! Και άλλος το αγόρασε χθες και η οθόνη ήταν νεκρή, αλλά δεν λέει τίποτα για το σύνολο των συσκευών! Και μην ξεχνάς πως υπάρχουν χρήστες σε περιοχές που είχαν πρόβλημα με το σήμα γενικότερα με οποιαδήποτε συσκευή!

Anyway, λογικά σήμερα θα το έχω και γω επιτέλους (παρέλαβα και καρτούλα micro sim από την Wind)

B)

Άντε με γεια! Πάντως το σήμα δεν με πολυενοχλεί και τόσο, δεν το πιάνεις από το συγκεκριμένο σημείο, βάζεις θήκη κάπως το αντιμετωπίζεις...Το θέμα με τον proximity sensor όμως είναι πολύ σπάσιμο να σου τύχει. Anyway κατά Οκτώβριο μεριά που μάλλον θα το πάρω κι εγώ ελπίζω να μην ανήκω στους άτυχους...

Άστο μωρέ να ψοφήσει πλέον, άστο να πάει στο διάολο μην έχουμε τρεχάματα πάλι.

Αν και πήρα πριν ένα μήνα το HTC Desire, θα πάρω το 32άρι μοντέλο από τη πρώτη στιγμή που θα το βρω διαθέσιμο. Όπως και το Iphone 5 για δώρο Χριστουγέννων αν έβγαινε σε δυό μήνες.

Τωρα που βγήκε το iPhone4 ...... ενδιαφέρομαι να αγοράσω το HTC Desire που έχεις. Επικοινώνησε μαζί μου για να πουμε 2 κουβέντες......

Κριση...ποια κριση.Φανταζομαι οτι πολλοι θα φουσκωσουν πιστωτικες καρτες για να το αγορασουν.Αν την επομενη μεινουν χωρις δουλεια θα το κανουν μια υπεροχη σουπα να θρεψουν την οικογενεια.Μ αρεσει και η εκφραση "αμα θες το αγοραζεις" λες και τα τμηματα μαρκετινγκ των εταιριων κολλανε μπρικια και δεν διμηουργουν αχρηστες αναγκες απο το πουθενα.

Πριν δεκα χρονια οι ανθρωποι θα πεθαιναν στη μεση του δρομου χωρις data plan και internet on the go.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...