Προς το περιεχόμενο

Επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα στις 27/08

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια το θεμα με την τιμη ειναι αλλο.. Η apple κανει καθε χρονο refresh στα προιοντα κρατοντας την τιμη -ως επι το πλειστον- σταθερη. Απο την στιγμη π συμβαινει αυτο πως δικαιολογειται στην Ελλαδα να ναι ακριβοτερο το Iphone4 απο το 3gs; Απο τον ΦΠΑ; Απο που;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από πότε?....

ξεχασες το ειχα την εντυπωση...ισως κανω και λαθος.αλλα σε εναν desktop υπολογιστη,σε ενα netbook,σε ηχεια,σε home cinema κτλ μετραει η τεχνολογια...

υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις οπως η sony με τα laptop,οι philips με τις τηλεορασεις κτλ...αλλα ενας power user για αυτο τις κραζει...

Μόνο που κάποιοι κάνουν λάθος εξαρχής. Το τηλέφωνο το δικό μου δεν έχει πρόβλημα και δεν με νοιάζουν τα άλλα. Έκανα όλα τα τεστ και πάει μια χαρά...Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ...Οπότε μια χαρά τα αξίζει τα 659 γιατί είναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ...

Κατσε ρε παιδια...για σενα ρε φιλε μπορει να ειναι οντως ενα μηνιατικο ..για μενα ομως που κανω 2 και 3 δουλειες ειναι ευκολο να το αποκτησω ... γΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΗ ... οπως εβα ζευγαρι καλα παπουτσια κτλ ...ουτε για ποζερια ουτε τιποτα ... ειναι πολυ απλο .

Μου θυμιζεις τα παιδια της καφετεριας...που σχολιαζουν πχ εμενα που λεμε τωρα ετσι μου κατεβηκε να παω να δωσω 2.5 χιλ να παρω kite surf εξοπλισμο ... ενω αυτοι δεν μπορουν να παρουν ουτε τσιγαρα ... αλλα πανε στη καφετερια και καπνιζουν και 2 πακετακια και 2 ποτακια το βραδυ ....

Αν ο αλλος περναει καλα με τις επιλογε ςτου και δεν σε ενοχλει.... ΜΟΝΟ προβατο δεν ειναι ...προβατο ειναι αυτος που δεν εχει να βαλει βρακι και παει παιρνει Iphone ....το iphone και ολα αυτα ειναι αντικειμενα ευχαριστησης ...λυνει ςολα τα λλα προβληματα και μετα ερχονται αυτα .

σαφεστατα κανει πολλααααα περισσοτερα απο ενα κινητο 100 ευρω και πολυυυυυ πιο γρηγορα.

δεν υπαρχει συγκριση.απλως ο ανταγωνισμος προσφερει καλυτερες (!!!) επιλογες σε τιμες που μπορει να φτασουν και 200 ευρω κατω.

αυτο εμενα απο τεχνολογικης αποψης με μπερδευει.ειχα την εντυπωση οτι η τιμη ειναι συναρτηση της τεχνολογιας,οχι του premium ονοματος,του design(κλαιν) κτλ...

αλλα δυστυχως posts οπως το παραπανω του φιλου με το θηριακι:P επιβεβαιωνουν και το target group καφετεριας που πλεον στοχευει η apple με κατι τοσο μαζικο οσο ενα κινητο τηλεφωνο.

Επέτρεψέ μου να υπερασπιστώ τη θέση μου. Στα 41 μου δεν πιστεύω να ανήκω σε target group καφετέριας. :lol: Ούτε από την άλλη βασίζομαι σε κάποιο "βασικό μισθό" αφού δεν είμαι υπάλληλος, μια και πολύ απλά έχω κάνει τη τρέλα μου επάγγελμα και περνάω φίνα, χωρίς να κουράζομαι ή να αγχώνομαι, πράγμα που μου επιτρέπει να μην υπολογίζω το κόστος του iphone. :devil:

On topic τώρα, μια και καθείς όπως αγαπά πορεύεται στη ζωή και λόγο δε δίνει! :-):-D

Και ναι, από 1η του μηνός είναι διαθέσιμο στη VODA και το 16άρι και στα δύο χρώματα. Ευτυχώς που δεν με ενδιαφέρει το λευκό. Βέβαια οι τύποι είναι τσιμπούρια για να κάνεις συμβόλαιο, οπότε περιμένετε πολύ "πέσιμο" αν πάτε από κει!!!!!!

Πάντως είναι λίγο άδικο να μιλάτε για αλλαγή κινητού ΚΑΘΕ χρόνο. Η πολιτική της apple είναι να το αλλάζεις κάθε 2 χρόνια. βλέπε συμβόλαια διετίας στην Αμερική (και υπάρχουν και 18 μήνα στην Ελλάδα). Κάποιοι παίρνουν κάθε χρόνο άλλο κινητό στην Ελλάδα αλλά αυτό συμβαίνει ΣΥΝΗΘΩΣ για άλλου budget κινητό. Τώρα ο άλλος που παίρνει κάθε τρεις και λίγο κάτι που κάνει 500 ευρώ δεν νομίζω ότι είναι άξιος λόγου.

Όσο για την είδηση νομίζω ότι είναι κόλπο marketing. Συνήθως το iphone έχει ευνοϊκότερα των συνηθισμένων προγράμματα, και φουσκώνοντας την αρχική του τιμή τα κάνει πολύ πιο δελεαστικά. Κινητό από 200ευρώ -->50ευρώ σε πρόγραμμα συμβολαίου 25 ευρώ είναι τρελή μείωση, ενώ εάν σας έλεγα από τα 100ευρώ ---> 50ευρώ δεν θα σας ακουγόταν τόσο ωραία.

ενημερωτικά: won't ship until 'later this year'

Μαζί σου κι εγώ.

Λες και οι πωλητές σε κάθε κατάστημα ξέρουν τι τους γίνεται.

Είχα πάει να πάρω το HTC Desire στο Γερμανό και ενώ είχε 100 ευρώ έκπτωση η πωλήτρια δεν το γνώριζε και βγήκε αυτόματα η τιμή στο σύστημα. Όχι πως με χάλασε. A Euro saved i a Euro earned........

. Τώρα ο άλλος που παίρνει κάθε τρεις και λίγο κάτι που κάνει 500 ευρώ δεν νομίζω ότι είναι άξιος λόγου.

Αυτός που δίνει 700 ευρώ κάθε 3 μήνες για νέο κινητό, μπορεί να είναι κάποιος που δίνει 50.000 κάθε χρόνο για νέο αμάξι. Αν τα έχει φυσικά και είναι άξιος λόγου, ακόμα και άξιος παραδειγματισμού ως προς τα οικονομικά.

Αν δεν τα έχει, όντως είναι ανάξιος λόγου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...