Προς το περιεχόμενο

Επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα στις 27/08

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα πέσουν σίγουρα οι τιμές με τον καιρό.

Θέλουν να τα πάρουν από τα Fanboys που δεν μπορούν να κάνουν υπομονή.

Εγώ ίσως το πάρω μεταχειρισμένο όταν φτάσει στα 400.

Του χρόνου ίδιο καιρό δλδ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ε ναι ενταξει. να μην βγαλει και ενα χ κερδος ο μεταπωλητης στην Ελλάδα???

Αυτό είναι Χ+50€.

Μη ξεχνάς ότι και στην Αγγλία μεταπώληση γίνεται και έχει κέρδος και ο εκεί έμπορος.

Αυτό είναι Χ+50€.

Μη ξεχνάς ότι και στην Αγγλία μεταπώληση γίνεται και έχει κέρδος και ο εκεί έμπορος.

σωστα... εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ( πες με βλακα ) ειναι οτι για ποιο λογο ο μεταπωλητης στην Ελλαδα αγοραζει το προιον απο εναν αλλον μεταπωλητη στην Αγγλια και οχι κατευθειαν απο το εργοστασιο της κατασκευαστριας εταιριας??? ετσι θα εβγαινε πολυ πιο φθηνα.

σωστα... εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ( πες με βλακα ) ειναι οτι για ποιο λογο ο μεταπωλητης στην Ελλαδα αγοραζει το προιον απο εναν αλλον μεταπωλητη στην Αγγλια και οχι κατευθειαν απο το εργοστασιο της κατασκευαστριας εταιριας??? ετσι θα εβγαινε πολυ πιο φθηνα.

Ποιος είπε ότι γίνεται έτσι;

Δεν ξαναπάω διακοπές καλύτερα που θα δώσω 660 και 780 ευρω για ένα κινητό, γιατί για μένα είναι ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (εργαλείο να κάνεις την δουλειά σου) και τίποτα παραπάνω!

Προσωπική γνώμη! ;)

Ποιος είπε ότι γίνεται έτσι;

λογικο δεν ειναι ομως??? γιατι αμα δεν γινεται ετσι και ο μεταπωλητης στην Ελλαδα οντως αγοραζει το προιον κατευθειαν απο το εργοστασιο για ποιο λογο ειναι πιο ακριβος απο τον μεταπβλητη στην χωρα παραγωγης???

δηλαδη σκεψου το ετσι. ας πουμε οτι ο μεταπωλητης στην Αγγλια αγοραζει απο το εργοστασιο την μοναδα κατα 500 ευρω και την πουλαει 600. συμφωνα με τα λεγομενα σου ο μεταπωλητης στην Ελλαδα αγοραζει και αυτος με την σειρα του την μοναδα κατα 500+20 ευρω την μοναδα και την πουλαει 659??? εκτος και αν τα μεταφορικα ειναι 59 ευρω που δεν νομιζω καθως τα μεταφορικα για μια μοναδα ειναι αρκετα λιγοτερα απο οτι εχω ακουσει. φαντασου για τον μεταπωλητη ο οποιος εχει κανει μια Α συμφωνια με την κατασκευαστρια εταιρια και αγοραζει μεγαλο αριθμο μοναδων

Δεν ξαναπάω διακοπές καλύτερα που θα δώσω 660 και 780 ευρω για ένα κινητό, γιατί για μένα είναι ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (εργαλείο να κάνεις την δουλειά σου) και τίποτα παραπάνω!

Προσωπική γνώμη! ;)

καλα εισαι σοβαρος τωρα? εγω θα κοψω το βραδινο για εναν χρονο και ειμαι σιγουρος οτι θα τα μαζεψω τα λεφτα :P

ευκαιρια να χασω και κανενα γραμμαριο :-D

ειδες πως μας σκεφτεται η Apple???

προσωπικη μου αποψη και εμενα

καλα εισαι σοβαρος τωρα? εγω θα κοψω το βραδινο για εναν χρονο και ειμαι σιγουρος οτι θα τα μαζεψω τα λεφτα :P

ευκαιρια να χασω και κανενα γραμμαριο :-D

ειδες πως μας σκεφτεται η Apple???

Respect lol

Προσωπική γνώμη! ;)

Με όλο το σεβασμό φίλε Δημήτρη, θα διαφωνίσω.

Αν και πήρα πριν ένα μήνα το HTC Desire, θα πάρω το 32άρι μοντέλο από τη πρώτη στιγμή που θα το βρω διαθέσιμο. Όπως και το Iphone 5 για δώρο Χριστουγέννων αν έβγαινε σε δυό μήνες.

Το κινητό τηλέφωνο για μένα δεν είναι εργαλείο για καμία δουλειά, τότε θα βολευόμουν και με ένα Vodaphone των 10 ευρώ. Είναι όπως το αυτοκίνητο, προσφέρει προσωπική ευχαρίστηση.

Με την ίδια λογική θα βολευόμουν με ένα Hyundai i10, αν ήταν μεταφορικό μέσο το αυτοκίνητο και όχι με το Αμερικάνικο θηριάκι που οδηγώ τώρα.

Με όλο το σεβασμό, προσωπική μου γνώμη πάντα αυτή που παραθέτω. Οι ανάγκες ενός δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι ανάγκες του συνόλου, όπως και η στάση ζωής. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές από άτομο σε άτομο!!!!!!!!!!!!!

100€ πάνω σε σχέση με το 3gs σίγουρα δε δικαιολογούνται...βέβαια δεν είναι απλό κινητό, είναι iphone αλλα με αυτή τη τακτική του χρόνου θα βγεί 4s και θα θέλουν 750 για το μικρό μοντέλο!

659 και 779 ευρώ για ένα κινητό που βγάζει και πρόβλημα;

No offence, αλλά γιατί ασχολούμαστε με την τιμή του; Η Apple σαν εταιρεία δεν είναι και από της φτηνότερες (δες όλη την γκάμα της) και στην τελική τόσο το δίνει. Δεν μας νοιάζει που το γάλα εδώ έχει από 50 λεπτά παραπάνω και μας κόφτει αν έχει 50ευρώ παραπάνω ένα τηλέφωνο. Στην τελική κανένας δεν μας έβαλε πιστόλι στον κρόταφο να το αγοράσουμε κλπ κλπ κλπ. Απλά είναι κουραστικό να διαβάζεις και να ξαναδιαβάζεις post με την τιμή του. Δεν το δίνουν δυστυχώς με τα Cheetos τι να κάνουμε. Άδικη Apple, άδικη και η ζωή.

PS: Δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και σόρρυ αν φαίνεται επιθετικό το ύφος μου, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...