glamprou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Και οταν το κανει αυτο στο κινητο σου δεν εχεις σημα; Έχει μια γραμμή μόνο σχεδόν συνέχεια όταν το κρατάω στο χέρι. Το έχω βαλει στην άκρη και δεν ξέρω ακόμη τι να κάνω..... Βασικά δεν μου αρέσουν και οι θηκς ιδιαίτερα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει μια γραμμή μόνο σχεδόν συνέχεια όταν το κρατάω στο χέρι. Το έχω βαλει στην άκρη και δεν ξέρω ακόμη τι να κάνω..... Βασικά δεν μου αρέσουν και οι θηκς ιδιαίτερα .... Δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω και να πάρεις τα χρήματα σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamprou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω και να πάρεις τα χρήματα σου ? Βασικά θα το ψάξω Δευτέρα αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα μόνο δικιάς μου συσκευής η είναι γενικό το θέμα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 πανω απ ολα ανεβασε βιντεακι με το προβλημα(Ελλαδα το χεις ετσι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως εγώ εκμεταλλεύτικα το γεγονός ότι πολλοί πουλάνε τα 3GS τους λόγω του 4, και αγόρασα ένα 3GS σε ε-ξαι-ρε-τι-κη τιμή (πρώτο ψηφίο το "2"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 @Mercyful_Fate 299? Το σκεφτόμουν και εγώ... Αν δεν ήταν πλαστικό θα το είχα πάρει σίγουρα και όταν βγήκε και φυσικά τώρα που το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 @Mercyful_Fate299? Το σκεφτόμουν και εγώ... Αν δεν ήταν πλαστικό θα το είχα πάρει σίγουρα και όταν βγήκε και φυσικά τώρα που το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή. Ποια κινητά δηλαδή δεν είναι πλαστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 @Mercyful_Fate299? Το σκεφτόμουν και εγώ... Αν δεν ήταν πλαστικό θα το είχα πάρει σίγουρα και όταν βγήκε και φυσικά τώρα που το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή. Όχι 299, αρκετά πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια κινητά δηλαδή δεν είναι πλαστικά; Το πρώτο iPhone, το οποίο και το είχα, δεν ήταν πλαστικό. Ήταν αλουμινένιο. Από το πρώτο iPhone και μετά, όλα τα κινητά μου φαίνονται ψεύτικα. Γι' αυτό και έχω από τότε μόνο απλά και φθηνά κινητά. Μου φαίνεται απίστευτο να πουλάνε τα High End μοντέλα τους, διάφορες εταιρίες σε τιμές 500+ Ευρώ και να είναι πλαστικά, πολλές φορές και να ξεβάφουν ακόμα . Για μένα όλα ίδια είναι. Το iPhone 4G ωστόσο είναι κινητό! Αλουμινένιο, σωστό! Γι' αυτό μετά από τόσο χρόνια σκέφτομαι να πάρω συσκευή και όχι κουβαδάκι. Όχι 299, αρκετά πιο κάτω. Ωραίος! Καλορίζικο! Είναι πολύ όμορφο παρόλα αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το iphone 4 δεν εχει gps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει. Κάτι ερωτήσεις που κάνετε όμως ρε γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει. Κάτι ερωτήσεις που κάνετε όμως ρε γμτ. Στα χαρακτηριστηκα γιατι λεει οτι δεν εχει. Και λεει οτι εχει μονο google maps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Στα χαρακτηριστηκα γιατι λεει οτι δεν εχει. Και λεει οτι εχει μονο google maps? http://www.apple.com/iphone/specs.html Location Assisted GPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostolis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα