Προς το περιεχόμενο

Επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα στις 27/08

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήγα χτες στην Πάτρα σε δύο Vodafone και έναν Γερμανό. Σε όλα είχαν τις ωραίες αφισούλες που το διαφήμιζαν, σε όλα είχαν ένα χώρο αποκλειστικά για το iPhone 4 (και το έγραφαν από πάνω με μεγάλα γράμματα) ενώ από κάτω είχαν... το 3GS!

:shock:

Μπας και ψάχνουν για μα**κες να διώξουν το στοκ;

Αν και το δικό μου το 3GS είναι σε άθλια κατάσταση, το iPhone 4 θα το πάρω μετά τον Οκτώβρη. Πολύ φοβάμαι μην έχουν τέτοιες τιμές για να διώξουν τα 3GS και μετά τις κατεβάσουν.

Το κορυφαίο ήταν σε μία Vodafone, που ρωτάω «έχετε το iPhone 4;» και μου απαντάει καταφατικά, συμπληρώνοντας «δεν είναι όμως ετοιμοπαράδοτο». Ρωτάω «έχετε demo;». Αρνητική απάντηση. Και της λέω δεν το έχετε να το πάρω, δεν το έχετε να το δω. Τότε πως το έχετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κορυφαίο ήταν σε μία Vodafone, που ρωτάω «έχετε το iPhone 4;» και μου απαντάει καταφατικά, συμπληρώνοντας «δεν είναι όμως ετοιμοπαράδοτο». Ρωτάω «έχετε demo;». Αρνητική απάντηση. Και της λέω δεν το έχετε να το πάρω, δεν το έχετε να το δω. Τότε πως το έχετε;

Το έχουν υπόψιν τους.

Βάλε και το νέο touch που λογικά θα έχει και αυτό FaceTime!

Αν απαιτείται SMS ενεργοποίησης και γενικά ένας αριθμός τηλεφώνου, για να καλέσεις τον φίλο σου, πώς θα υλοποιηθεί αυτό σε Touch (που δεν έχει SIM) ?

Το τηλέφωνο στέλνει τον αριθμό του κινητού με SMS στον stun server της apple ώστε να "δεθει" η συσκευή με το συγκεκριμένο νούμερο. Αυτό γίνεται μια φορά μόνο στην αρχή. Έπειτα όταν εγώ πάω να καλέσω κάποιον με FaceTime, αρχικά ο stun server ρωτάει τη συσκευή μου για να μάθει την ip μου και την πόρτα(μιας και μπορεί να βρίσκομαι σε εσωτερικό δίκτυο, πίσω από firewall κλπ) και στη συνέχεια ρωτάει να μάθει και τα αντίστοιχα από τον άλλο χρήστη. Όταν γίνουν με επιτυχία όλα αυτά, συνδέονται μεταξύ τους και αρχίζει η κλήση μέσω voip πρωτοκόλλου! :)

Το μόνο που δεν μου αρέσει σ' αυτην την υλοποίηση, είναι ότι πλέον η Apple θα ξέρει και τον αριθμό του κινητού μου.

• Super Moderators
Αν απαιτείται SMS ενεργοποίησης και γενικά ένας αριθμός τηλεφώνου, για να καλέσεις τον φίλο σου, πώς θα υλοποιηθεί αυτό σε Touch (που δεν έχει SIM) ?

Το μόνο που δεν μου αρέσει σ' αυτην την υλοποίηση, είναι ότι πλέον η Apple θα ξέρει και τον αριθμό του κινητού μου.

Στο touch το "δέσιμο" λογικά θα γίνεται με το email.

Αν σε ανησυχεί το τι ξέρει η Apple, που να δεις τι ξέρει η Google μέσα από το Android σου και το gmail σου!

B)

Να επιβεβαιώσω (ίσως και ενημερώσω/θυμίσω) ότι οι micro sim στην vodafone είναι σε "προσφορά" από 18€ σε 5 και 2€ ο αντάπτορας micro sim to sim...

Εγώ την έβγαλα τζάμπα λόγο γνωστού :P

Να επιβεβαιώσω (ίσως και ενημερώσω/θυμίσω) ότι οι micro sim στην vodafone είναι σε "προσφορά" από 18€ σε 5 και 2€ ο αντάπτορας micro sim to sim...

Εγώ την έβγαλα τζάμπα λόγο γνωστού :P

Και μεις που αγοράσαμε με συμβόλαιο, τζάμπα τη βγάλαμε. ;)

Και μεις που αγοράσαμε με συμβόλαιο, τζάμπα τη βγάλαμε. ;)

Ναι, στα συμβόλαια είναι (και ήταν πάντα όλες οι sim) τζάμπα. Δεν θα την άλλαζα στα 18€ αλλά 5€ έδινα... τώρα που έδωσα 0 ακόμα καλύτερα :P

• Super Moderators
Διόρθωση προβλήματος;

http://arstechnica.com/apple/news/2010/08/apple-may-release-revised-iphone-4-after-sept-30.ars

Εγώ θα έλεγα να περιμένετε :-)

Ναι καλά! Όπως και να το δεις δεν στέκει αυτό! Αν είχε τέτοια πρόθεση δεν θα έκανε όλη αυτή την ανάλυση για το θέμα της κεραίας και τη σύγκριση με άλλα τηλέφωνα κλπ κλπ κλπ!

Και σκέψου πως στην Αμερική κάνουν μηνύσεις ακόμη για το σχήμα του κουτιού, φαντάζεσαι τι θα γίνει αν ανακοινώσει "διορθωμένο" μοντέλο?

Αυτό είναι εντελώς εκτός Apple λογικής και θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα τα πάντα!

Εκτός αν ο Steve έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα! :P

B)

Ναι καλά! Όπως και να το δεις δεν στέκει αυτό! Αν είχε τέτοια πρόθεση δεν θα έκανε όλη αυτή την ανάλυση για το θέμα της κεραίας και τη σύγκριση με άλλα τηλέφωνα κλπ κλπ κλπ!

Και σκέψου πως στην Αμερική κάνουν μηνύσεις ακόμη για το σχήμα του κουτιού, φαντάζεσαι τι θα γίνει αν ανακοινώσει "διορθωμένο" μοντέλο?

Αυτό είναι εντελώς εκτός Apple λογικής και θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα τα πάντα!

Εκτός αν ο Steve έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα! :P

B)

Και γιατί δίνουν τζάμπα θήκες έως 30/9 και όχι για πάντα;

Μου φέρνεις λίγο σε fanboy

• Super Moderators
Και γιατί δίνουν τζάμπα θήκες έως 30/9 και όχι για πάντα;

Μου φέρνεις λίγο σε fanboy

Η αλήθεια είναι πως είμαι και το χαίρομαι σε αντίθεση με την αρχική σου επιδίωξη!

:)

Αλλά ταυτόχρονα πρώτα σκέφτομαι με την απλή λογική και μετά με τα υπόλοιπα!

Καλησπερα. Μια απορια και απο εμενα...

Οταν χρησιμοποιοω τις φωνητικες εντολες και σε καποιες απο αυτες χρειαζεται να μου "απαντησει" το τηλεφωνο για καποια διευκρινηση, η ενταση του ηχου ειναι πολυ χαμηλη. Δυναμωνει απο καπου ή ετσι ειναι γενικως? Οταν χρησιμοποιω τα ακουστικα ακουγεται μια χαρα, το προβλημα υπαρχει οταν δεν τα χρησιμοποιω.

Ειχα το 3G τοσο καιρο και δεν ξερω αν πρεπει να ειναι ετσι ή αν εχει το τηλεφωνο μου καποιο προβλημα καθως επιλογη για να δυναμωσω την ενταση δεν βρισκω πουθενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...