Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τελικά δεν θα το φτιάξουν δηλαδή ??? Δεν έχουν να φτιάξουν τίποτα σε αυτό το μοντέλο! Βελτίωσαν απλά την ένδειξη στην εμφάνιση έντασης του σήματος κυρίως για ...ψυχολογικούς λόγους! Αν είσαι σε περιοχές με προβληματικό σήμα, θα αντιμετωπίζεις προβλήματα κατά καιρούς (βασικά ως προς την ταχύτητα στο browsing και πολύ λιγότερο στις κλήσεις). Αν το σήμα είναι πολύ καλό δεν θα καταλάβεις απολύτως τίποτα μιας και η συσκευή λειτουργεί άψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Σήμερα μετά από προσπάθειες , κατάφερα να μειώσω το σήμα, αρχικά κρατώντας το με το αριστερό χέρι και προσπαθώντας να καλύψω όσο μεγαλύτερή επιφάνεια γίνεται (απο αριστερα και δεξιά) και πιέζοντας το αρκετά. Μετά δοκίμασα με το 3Gs μου, το έβγαλα από την θήκη μου και δοκίμασα το ίδιο πιάσιμο με το αριστερό χέρι. Δεν έπεσαν οι μπάρες. Όταν όμως το έπιασα και με τα δύο χέρια κατά μήκος , τότε το σήμα πήγε στην 1 μπάρα... Όταν δοκίμασα να τα κρατήσω κανονικά είτε με αριστερό ή δεξί , δεν παρατήρησα καμία διαφορά. Έχουν και τα 2 Cosmote . Συμπέρασμα για τις 2 δοκιμές, όντως τα κρατούσα λάθος γι αυτό και είχα πτώση σήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Συμπέρασμα για τις 2 δοκιμές, όντως τα κρατούσα λάθος γι αυτό και είχα πτώση σήματος Πέρα απο την πλάκα , εχω 5 μπάρες 3G στο σπίτι μου , οπότε και δυνατό σήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdanet Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Πως γινεται να το παρουμε απο βονταφον σκετη συσκευη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Πως γινεται να το παρουμε απο βονταφον σκετη συσκευη; Σε μένα την Παρασκευή δεν μου το έδιναν σκέτο και έτσι το πήρα από oteShop. Κάτι άκουσα όμως πως από αύριο θα το δίνουν και σκέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δοκιμασες να το γυρίσεις 180 μοίρες ώστε να αλλάξει πλευρά η κάτω κεραία? εξάλλου η οθόνη θα περιστραφει επίσης για να σερφαρεις landscape. Εννοείς 90 μοίρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Εννοείς 90 μοίρες Αν το έχει οριζόντια για να σερφάρει και το χέρι του δημιουργεί πρόβλημα στην κεραία, 180 μοίρες δεν πρέπει να το γυρίσει για να το ...φέρει τούμπα; Με 90 θα γυρίσει όρθιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 το γνωστο προβλημα με την κεραια παραμενει? και μπορει να μου πεις καποιος γιατι να το παρω και να μην κρατησω το 3GS 32GB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izapp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τί πακέτα έχουν ανακοινωθεί από τήν Cosmote? Τί τιμή γιά τό 16GB με τί πακέτο? Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Παρακαλώ μην απαντάτε σε μηνύματα γραμμένα σε greeklish. Η απάντησή σας θα διαγραφεί μαζί με το αρχικό μήνυμα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mcknizia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τί πακέτα έχουν ανακοινωθεί από τήν Cosmote? Τί τιμή γιά τό 16GB με τί πακέτο? Sent from my iPhone using Insomnia.app Αν εννοείς χωρίς σύνδεση ,σκέτο 654€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν το έχει οριζόντια για να σερφάρει και το χέρι του δημιουργεί πρόβλημα στην κεραία, 180 μοίρες δεν πρέπει να το γυρίσει για να το ...φέρει τούμπα; Με 90 θα γυρίσει όρθιο! Α νόμιζα ότι το χε όρθιο soz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Βάλε και το νέο touch που λογικά θα έχει και αυτό FaceTime! Επίσης έψαξα και έμαθα τι είναι αυτό το μήνυμα για τη χρέωση SMS που αναγράφει κατα την αρχική ενεργοποίηση του FaceTime στο iPhone. Το τηλέφωνο στέλνει τον αριθμό του κινητού με SMS στον stun server της apple ώστε να "δεθει" η συσκευή με το συγκεκριμένο νούμερο. Αυτό γίνεται μια φορά μόνο στην αρχή. Έπειτα όταν εγώ πάω να καλέσω κάποιον με FaceTime, αρχικά ο stun server ρωτάει τη συσκευή μου για να μάθει την ip μου και την πόρτα(μιας και μπορεί να βρίσκομαι σε εσωτερικό δίκτυο, πίσω από firewall κλπ) και στη συνέχεια ρωτάει να μάθει και τα αντίστοιχα από τον άλλο χρήστη. Όταν γίνουν με επιτυχία όλα αυτά, συνδέονται μεταξύ τους και αρχίζει η κλήση μέσω voip πρωτοκόλλου! Άσχετο - σχετικό: την ώρα που κάνετε κλήση μέσω FaceTime, μπορείτε να πατησετε το home και να μεταδίδεται μόνο ήχος και όχι video, οπότε κάνετε απλή κλήση voice μέσω voip και φυσικά δωρεάν! αν δεν κανω λαθος το teamviewer για να μην εχει προβληματα με firewall κτλ ,εχουν βαλει την συνδεση μεσω server δικους τους... γι αυτο μηπως δεν εχουν σερβερς για την συνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamprou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σήμερα είχα την πρώτη αποτυχημένη κλήση έπεσε ενώ μιλούσα .... Άρα υπάρχει το πρόβλημα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σήμερα είχα την πρώτη αποτυχημένη κλήση έπεσε ενώ μιλούσα .... Άρα υπάρχει το πρόβλημα .... Ερώτηση ... Εσυ ακουγες , αυτός όχι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα