haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγω παλι φιλε δεν εχω κανενα προβλημα με το 4αρι και προσωπικα θεωρω τραγικο και παμπαλαιο ηδη το 3gs. To facetime τσαμπα ειναι αλλο πραγμα... O καθενας οπως βολευεται. Το 3gs μπορει να σου φαινεται παμπαλαιο, αλλα ειναι πολυ πιο γρηγορο στο 3g surfing απο το iphone 4 που εχει προβληματα με το σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostolis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγω παλι φιλε δεν εχω κανενα προβλημα με το 4αρι και προσωπικα θεωρω τραγικο και παμπαλαιο ηδη το 3gs. To facetime τσαμπα ειναι αλλο πραγμα... Και για πες, όλοι σου οι φίλοι έχουν iPhone 4 και μιλάτε τσάμπα με facetime? Ωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Toυλάχιστον θα σταματήσουν κάποιοι ανόητοι στις Αγγελίες να το πουλάνε 1000-1200Ε.... Ο ανόητος (για να μην πω κάτι άλλο) είναι αυτός που το αγοράζει τόσο,μόνο και μόνο για να το παίζει ιστορίας στην καφετέρια που βολταρει.. Φίλος μου πούλησε 3 απο αγγλια με 150€ κέρδος στο καθένα και πήγε "δωρεαν" διακοπές.Δεν τον θεωρώ ανόητο αλλά έξυπνο! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Και για πες, όλοι σου οι φίλοι έχουν iPhone 4 και μιλάτε τσάμπα με facetime? Ωραίος. Ναι ου αμε,καθε μέρα το χρησιμοποιεί... Όπως έπιασε τρέλα η βιντεοκλιση που τώρα τη δίνουν δωρεάν πχ εγω έχω 1500λεπτα βιντεοκλισεων σε wind και παλι κανείς δε τη χρησιμοποιεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 O καθενας οπως βολευεται.Το 3gs μπορει να σου φαινεται παμπαλαιο, αλλα ειναι πολυ πιο γρηγορο στο 3g surfing απο το iphone 4 που εχει προβληματα με το σημα. Δεν θέλω να σε πληγωσω αλλά εγώ με το 4 σερφαρω πιο γρήγορα από το 3GS. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν βρεθώ σε προβληματική περιοχή της wind, αλλά από τη στιγμή που μέχρι τώρα στις περιοχές που κινουμαι είναι όλα οκ, δεν με απασχολεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ναι ου αμε,καθε μέρα το χρησιμοποιεί... Όπως έπιασε τρέλα η βιντεοκλιση που τώρα τη δίνουν δωρεάν πχ εγω έχω 1500λεπτα βιντεοκλισεων σε wind και παλι κανείς δε τη χρησιμοποιεί... Τα ίδια έλεγα και γω μέχρι που διαπίστωσα ο ίδιος πως υλοποειται το FaceTime! Η apple έκανε φοβερή δουλειά και βλέπω σε κανά χρόνο να γίνεται standard πρωτόκολλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τα ίδια έλεγα και γω μέχρι που διαπίστωσα ο ίδιος πως υλοποειται το FaceTime! Η apple έκανε φοβερή δουλειά και βλέπω σε κανά χρόνο να γίνεται standard πρωτόκολλο! Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι μεγάλος αριθμός κόσμου θα αποκτήσει iphone....Επομένως είτε μέχρι του χρόνου θα αποκτήσουν όλοι ξαφνικά αρκετά χρήματα ή η Apple θα ρίξει πολύ την τιμή του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι μεγάλος αριθμός κόσμου θα αποκτήσει iphone....Επομένως είτε μέχρι του χρόνου θα αποκτήσουν όλοι ξαφνικά αρκετά χρήματα ή η Apple θα ρίξει πολύ την τιμή του κινητού. Όχι απαραίτητα. Η Apple είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει το πρωτόκολλο ανοιχτό στην κοινότητα. Δεν ξέρω αν το 'χει κάνει αλλά θυμάμαι ότι είχε ανακοινώσει τέτοια πρόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Όχι απαραίτητα. Η Apple είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει το πρωτόκολλο ανοιχτό στην κοινότητα. Δεν ξέρω αν το 'χει κάνει αλλά θυμάμαι ότι είχε ανακοινώσει τέτοια πρόθεση. Βάλε και το νέο touch που λογικά θα έχει και αυτό FaceTime! Επίσης έψαξα και έμαθα τι είναι αυτό το μήνυμα για τη χρέωση SMS που αναγράφει κατα την αρχική ενεργοποίηση του FaceTime στο iPhone. Το τηλέφωνο στέλνει τον αριθμό του κινητού με SMS στον stun server της apple ώστε να "δεθει" η συσκευή με το συγκεκριμένο νούμερο. Αυτό γίνεται μια φορά μόνο στην αρχή. Έπειτα όταν εγώ πάω να καλέσω κάποιον με FaceTime, αρχικά ο stun server ρωτάει τη συσκευή μου για να μάθει την ip μου και την πόρτα(μιας και μπορεί να βρίσκομαι σε εσωτερικό δίκτυο, πίσω από firewall κλπ) και στη συνέχεια ρωτάει να μάθει και τα αντίστοιχα από τον άλλο χρήστη. Όταν γίνουν με επιτυχία όλα αυτά, συνδέονται μεταξύ τους και αρχίζει η κλήση μέσω voip πρωτοκόλλου! Άσχετο - σχετικό: την ώρα που κάνετε κλήση μέσω FaceTime, μπορείτε να πατησετε το home και να μεταδίδεται μόνο ήχος και όχι video, οπότε κάνετε απλή κλήση voice μέσω voip και φυσικά δωρεάν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν θέλω να σε πληγωσω αλλά εγώ με το 4 σερφαρω πιο γρήγορα από το 3GS. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν βρεθώ σε προβληματική περιοχή της wind, αλλά από τη στιγμή που μέχρι τώρα στις περιοχές που κινουμαι είναι όλα οκ, δεν με απασχολεί! Γιατι να με πληγωσεις? Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια! Οπως και να εχει, εγω οταν πιανω το iphone 4 για να κανω surfing με το αριστερο χερι (το συνηθες δηλαδη) οι ταχυτητες ειναι τραγικες. Ειναι το γνωστο προβλημα του iphone 4 δυστυχως. Χαιρομαι που εσυ εισαι τυχερος και δεν σου εμφανιζει το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Άσχετο - σχετικό: την ώρα που κάνετε κλήση μέσω FaceTime, μπορείτε να πατησετε το home και να μεταδίδεται μόνο ήχος και όχι video, οπότε κάνετε απλή κλήση voice μέσω voip και φυσικά δωρεάν! Δηλαδή σαν να λέμε Skype αλλά μόνο για τελευταίας γενιάς iphone/ipod touch:devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Γιατι να με πληγωσεις? Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια! Οπως και να εχει, εγω οταν πιανω το iphone 4 για να κανω surfing με το αριστερο χερι (το συνηθες δηλαδη) οι ταχυτητες ειναι τραγικες. Ειναι το γνωστο προβλημα του iphone 4 δυστυχως. Χαιρομαι που εσυ εισαι τυχερος και δεν σου εμφανιζει το προβλημα. Δοκιμασες να το γυρίσεις 180 μοίρες ώστε να αλλάξει πλευρά η κάτω κεραία? εξάλλου η οθόνη θα περιστραφει επίσης για να σερφαρεις landscape. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δοκιμασες να το γυρίσεις 180 μοίρες ώστε να αλλάξει πλευρά η κάτω κεραία? εξάλλου η οθόνη θα περιστραφει επίσης για να σερφαρεις landscape. Οχι! Γενικοτερα ενοχληθηκα που εδωσα 660€ για να παρω ενα προβληματικο κινητο που σε surfing ειναι πιο αργο απο το προηγουμενο, εκτος και αν κανω ακροβατικα/αλλαξα συνηθειες(να το γυρισω 180 μοιρες, να το κραταω με το δεξι, να του βαλω θηκη/invisible shield κλπ) και για αυτο το εδωσα. Και ειναι το 2ο iPhone 4 που παιρνω. Ειχα παρει και αλλο ενα απο Αγγλια πριν κανα μηνα. Οσα iPhone 4 εχω δει(4 στο συνολο), εχουν αυτο το προβλημα. Προτιμησα τα περιπου 350-400€ που κοστιζει παραπανω το iPhone 4 απο ενα σχεδον καινουριο 3gs , να τα κανω εισιτηρια αεροπλανου και να μεινω με 3gs που ειναι και πιο γρηγορο σε surfing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 το πρώτης γενιάς i4 είχε το πρόβλημα με την κεραία , πράγμα που από μόνο του είναι απαράδεκτο για τέτοιας τιμής κινητό . Σε αυτά που πουλάνε τώρα γιατί δεν το φτιάξανε το πρόβλημα με την κεραία , αφού φαντάζομαι ότι είναι νεώτερης κατασκευής ? Εκτός αν είναι λάθος των μηχανικών σχεδίασης και δεν φτιάχνεται οπότε η Apple είναι χοντρά φάουλ στην προκείμενη περίπτωση . Η προσπάθεια δε του jobs που βαδίζει στα χνάρια του κολλητού του του Μπιλλάκου ,ότι όλα τα smartphones έχουν προβλήματα είναι τούλάχιστον απαράδεκτη . Να δίνεις πάνω από 600 ευρώ για κινητό (γιατί στην τελική γιαυτό μιλάμε ) και να έχει προβλήματα , τι να πει κανείς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n1h1l1sT Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τελικά δεν θα το φτιάξουν δηλαδή ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα