Προς το περιεχόμενο

Επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα στις 27/08

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τεραστια διαφορα με τις ελληνικες τιμες.

Αλλα αν το παρει καποιος απο καναδα, τι θα πληρωσει στο τελωνειο?

Παιδια μη το ψαχνετε, απο καναδά το 32 αρι εχει 200 ευρω διαφορα με σημερινή ισοτιμία !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι εγώ βγήκα σήμερα για κυνήγι iPhone 4 αλλά τζίφος.:-(

Μόλις μυρίστηκα ότι δίνει ο Γερμανός συσκευές ήταν ήδη αργά, είχαν εξαντληθεί.Από Δευτέρα πάλι.Μακάρι να κάνουν κράτηση από το τηλέφωνο όπως ειπώθηκε.

Στη Vodafone να στείλω για άλλη μια φορά τα συγχαρητήριά μου.:mad:

Ήρθεεεεεεεε! Του κάνω update στο 4.0.2 μετά sync.

Πρώτη εντύπωση: αυτή η οθόνη δεν υπάρχει! Νόμιζα πως με τις super amoled τα είχα δει όλα αλλά εδώ μιλάμε για κάτι διαφορετικό!

B)

Ρε συ billdanos έχεις απόλυτο δίκιο....

Δίπλα - δίπλα με το HTC Desire και πιστεύεις ότι ενώ με τις Amoled τα έχεις δει όλα, μένεις με το σαγόνι στο πάτωμα. :shock::shock:

Δεν πήρα ακόμα το δικό μου, μου έφερε κολλητός το δικό του και να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να είναι τόσο όμορφο και τσίλικο. :shifty:

Τι να λέμε τώρα. Θα το πάρω από το apple store μόλις επιστρέψω από διακοπές. Ευκαιρία να δω και τι οργάνωση έχει το κατάστημα, αλλά και τι θα λέει από πλευράς προσωπικού.

Ρε συ billdanos έχεις απόλυτο δίκιο....

Δίπλα - δίπλα με το HTC Desire και πιστεύεις ότι ενώ με τις Amoled τα έχεις δει όλα, μένεις με το σαγόνι στο πάτωμα. :shock::shock:

Δεν πήρα ακόμα το δικό μου, μου έφερε κολλητός το δικό του και να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να είναι τόσο όμορφο και τσίλικο. :shifty:

Τι να λέμε τώρα. Θα το πάρω από το apple store μόλις επιστρέψω από διακοπές. Ευκαιρία να δω και τι οργάνωση έχει το κατάστημα, αλλά και τι θα λέει από πλευράς προσωπικού.

Από ποιο apple store?

1 ημερα αντεξα με το iPhone 4 και το εδωσα για να επιστρεψω σε iPhone 3gs.

Με το 3gs μπορω να κανω surfing κρατωντας το με το αριστερο χερι,ενω με το iPhone 4 οι ταχυτητες στο surfing ηταν τραγικες οταν το επιανα με το αριστερο χερι.(το πιο λογικο δηλαδη ωστε να κανεις touch με το δεξι).

Στο iPhone 4 απο 3 μπαρες 3g, επεφτα συνηθως στην 1 μπαρα gprs οταν το επιανα .

Για γρηγορο surfing το iPhone 4 θελει θηκη. (εκτος αν το κρατατε προσεκτικα με τα ακροδακτυλα σας,πραγμα δυσκολο οταν κανετε surfing)

Κατα τα αλλα εξαιρετικη οθονη,ταχυτατο(τεραστια διαφορα σε σχεση με το 3g, μικρη σε σχεση με το 3gs) και πολυ στιβαρο.

• Super Moderators
Από ποιο apple store?

Καλά, μας κοροϊδεύεις; Δεν συμμετέχεις στο άλλο thread;

Ετοιμάζεται ένα στο κολωνάκι πάντως...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=398297

1 ημερα αντεξα με το iPhone 4 και το εδωσα για να επιστρεψω σε iPhone 3gs.

Με το 3gs μπορω να κανω surfing κρατωντας το με το αριστερο χερι,ενω με το iPhone 4 οι ταχυτητες στο surfing ηταν τραγικες οταν το επιανα με το αριστερο χερι.(το πιο λογικο δηλαδη ωστε να κανεις touch με το δεξι).

Στο iPhone 4 απο 3 μπαρες 3g, επεφτα συνηθως στην 1 μπαρα gprs οταν το επιανα .

Για γρηγορο surfing το iPhone 4 θελει θηκη. (εκτος αν το κρατατε προσεκτικα με τα ακροδακτυλα σας,πραγμα δυσκολο οταν κανετε surfing)

Κατα τα αλλα εξαιρετικη οθονη,ταχυτατο(τεραστια διαφορα σε σχεση με το 3g, μικρη σε σχεση με το 3gs) και πολυ στιβαρο.

Εγω παλι φιλε δεν εχω κανενα προβλημα με το 4αρι και προσωπικα θεωρω τραγικο και παμπαλαιο ηδη το 3gs. To facetime τσαμπα ειναι αλλο πραγμα...

Εγω παλι φιλε δεν εχω κανενα προβλημα με το 4αρι και προσωπικα θεωρω τραγικο και παμπαλαιο ηδη το 3gs. To facetime τσαμπα ειναι αλλο πραγμα...

Το facetime δεν δουλεύει μονο μέσω WiFi και μονο από iPhone σε iPhone ;

Τι κανει το iphone 4 τοσο μπροστα απο το 3GS που κανει το 2ο να ειναι παμπαλαιο και τραγικο; Τι κανεις με το 4 που δεν εκανες με το 3Gs;

• Super Moderators
Τι κανει το iphone 4 τοσο μπροστα απο το 3GS που κανει το 2ο να ειναι παμπαλαιο και τραγικο; Τι κανεις με το 4 που δεν εκανες με το 3Gs;

Δεν είναι παμπάλαιο και τραγικό το 3GS! Απλά το 4 είναι μια καλή αναβάθμιση του 3GS με μια super οθόνη, καλύτερη κάμερα, cpu, design κλπ!

Δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...