Προς το περιεχόμενο

Επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα στις 27/08

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πηρα τελικα το τιμημενο :P

Να αναφερω πως δεν εχω κανενα προβλημα με ενεργοποιημενο το 3G και πιανοντας το κινητο με καθε πιθανη λαβη. Ακομα και με τα 2 χερια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Το πηρα τελικα το τιμημενο :P

Να αναφερω πως δεν εχω κανενα προβλημα με ενεργοποιημενο το 3G και πιανοντας το κινητο με καθε πιθανη λαβη. Ακομα και με τα 2 χερια.

Μην χαλάς την "πιάτσα"! Βρες γρήγορα έναν τρόπο για να χάσει το σήμα! Στην ανάγκη σβήστο και πες πως το έκανε μόνο του μόλις το χούφτωσες!

:P

Δεν ξερω για το nexus one, αλλα το iphone 4 δεν πωλειται ξεκλειδωτο στην Αμερικη.

Η τιμη που αναφερεις ειναι για το iphone 4 χωρις συμβολαιο/παγιο, αλλα κλειδωμενο.

Παρ'το απο Καναδα τοτε, ξεκλειδωτο απο τη μανα του:

16GB $659.00

32GB $779.00

+ ΦΠΑ

(ships in 3 weeks)

Μην χαλάς την "πιάτσα"! Βρες γρήγορα έναν τρόπο για να χάσει το σήμα! Στην ανάγκη σβήστο και πες πως το έκανε μόνο του μόλις το χούφτωσες!

:P

Να υποθέσω δεν το αγόρασες ακόμα; :P:p:p

• Super Moderators
Να υποθέσω δεν το αγόρασες ακόμα; :P:p:p

Μην παίζεις με τον πόνο μου! Είναι στο δρόμο φιλαράκι προς oteshop που έγινε κράτηση. Αν δεν το έχουν εκεί να το πάρει θα ακούσεις στις ειδήσεις το βράδυ για πυρπόληση oteshop...

B)

Μην παίζεις με τον πόνο μου! Είναι στο δρόμο φιλαράκι προς oteshop που έγινε κράτηση. Αν δεν το έχουν εκεί να το πάρει θα ακούσεις στις ειδήσεις το βράδυ για πυρπόληση oteshop...

B)

Βαθιές αναπνοές....It's just a phone, και την άλλη βδομάδα να το πάρεις δε χάλασε και ο κόσμος. B):cool:B)

• Super Moderators
Βαθιές αναπνοές....It's just a phone, και την άλλη βδομάδα να το πάρεις δε χάλασε και ο κόσμος. B):cool:B)

Ψιτ, με τον BillDano μιλάς ε! Μάλλον δεν με ξέρεις (ακόμη)...

:lol:B)

Εγώ από την άλλη θα πάω να πάρω από την Voda το 3GS. Έψαχνα να βρω τώρα που όλοι θα καίγεστε να πάρετε το 4 καμιά προσφορά μεταχειρισμένο, αλλά κανείς δε το σκοτώνει. Το έχετε όσο και η επιδότηση μου, οπότε..

Τεραστια διαφορα με τις ελληνικες τιμες.

Αλλα αν το παρει καποιος απο καναδα, τι θα πληρωσει στο τελωνειο?

Δεν ξερω για το nexus one, αλλα το iphone 4 δεν πωλειται ξεκλειδωτο στην Αμερικη.

Η τιμη που αναφερεις ειναι για το iphone 4 χωρις συμβολαιο/παγιο, αλλα κλειδωμενο.

Δηλαδή τι εννοείς κλειδωμένο πως ποιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας έχει;

• Super Moderators

Ήρθεεεεεεεε! Του κάνω update στο 4.0.2 μετά sync.

Πρώτη εντύπωση: αυτή η οθόνη δεν υπάρχει! Νόμιζα πως με τις super amoled τα είχα δει όλα αλλά εδώ μιλάμε για κάτι διαφορετικό!

B)

Πρώτη εντύπωση: αυτή η οθόνη δεν υπάρχει! Νόμιζα πως με τις super amoled τα είχα δει όλα αλλά εδώ μιλάμε για κάτι διαφορετικό!

B)

είδες που ότι και να διαβάσεις για αυτήν είναι λίγο μπροστά στο όταν την δεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...