Προς το περιεχόμενο

wifi σε σταθερό pc

gallaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, ξέρετε ποιά απο αυτές τις κάρτες είναι πιό καλή? την χρειάζομαι για να έχω intenet σε σταθερό pc αλλα είναι κάπως δύσκολο να τραβήξω καλώδιο. Η απόσταση είναι περίπου 10 -15 μέτρα και παρεμβάλλεται τοίχος.

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=WIRELESS&filter-2112=1

Δημοσ.

καλη επιτυχια με τον utility της τελευταιας.....δεν βρισκει αυτοματα τι τυπο encryption εχει το ρουτερ οποτε παλευεις να θυμηθεις αν εβαλες wpa wpa2 wep....για να το ορισεις και να βαλεις τον αντιστοιχο κωδικο.....(θα βαζεις το σωστο κωδικο αλλα δε θα εχεις ορισει το σωστο encryption και δε θα συνδεεται !!) εχω αλλες 2 tplink και ποτε δεν συναντησα ξανα τετοιο αθλιο utility....επισης δε σου δινει τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις το wireless utility των windows για να βρεις δικτυα. ΄ή το δικο της utility ή κανενα αλλο....

επισης....σε αντιθεση με τα utilities αλλων tp link δεν εχει μια καρτελα που σκαναρει για ασυρματα δικτυα συνεχως. πρεπει να ψαχτεις και βρεις το κουμπi scan και τοτε βλεπεις για πρωτη φορα τα ασυρματα δικτυα...αν προσθεσεις ενα ασυρματο δικτυο σαν προεπιλεγμενο θα παρατηρησεις οτι για καποιο περιεργο λογο...δεν μπορεις να διαγραψεις το προφιλ αυτο παρα μονο να το κανεις modify!!!:mad:

κατα τα αλλα εχει αψογο σημα και αν τελικα ορισεις ενα default δικτυο με το encryption του δουλευει απροβληματιστα. το utility-driver στο οποιο αναφερομαι ειναι η τελευταια εκδοση που υπαρχει στη σελιδα της εταιριας για xp. για 7 δεν ξερω ισως ειναι βελτιωμενο

Δημοσ.

To συγκεκριμένο TP-Link το έχω και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Ηθελα κάτι φθηνό να κάνω την δουλειά μου προκειμένου να έχω Internet στο ένα απο τα δύο pc στο σαλόνι, καθώς είναι αδύνατο να μεταφέρω καλώδιο εκεί λόγω της θέσης που είναι η γραμμή τηλεφώνου και το ασύρματο ρούτερ μου.

Το άλλο pc έχει ενσωματωμένο wifi στη μητρική (p5k premium wifi) οπότε δεν χρειάστηκε να αγοράσω κάτι άλλο για αυτό.

Μένω σε πολυκατοικία και κατά την σάρρωση πιάνει κανονικά τα ασύρματα δίκτυα των γειτόνων χωρίς πρόβλημα και δείχνει το encryption αυτών αν θυμάμαι καλά. Βέβαια δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω να μπώ κάπου απο την στιγμή που έχω δίκτυο στο σπίτι.

Εν τω μεταξύ δεν το έχω δοκιμάσει με winxp για να έχω άποψη σε αυτά που παραθέτεις καθώς το pc έχει win7 και όλες οι ρυθμίσεις έγιναν αυτόματα μέσω του λειτουργικού, το ίδιο και η σάρρωση των ασύρματων δικτύων. Με λίγα λόγια δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω την εφαρμογή μέσω του cd που φέρει στην συσκευασία καθώς αναγνωρίστηκε απευθείας απο το λειτουργικό. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω άπαξ την πρώτη φορά λειτουργίας του ήταν να βάλω τον κωδικό wpa που έχω στο σπίτι, τίποτα άλλο.

Πάντως έχω και έναν US Robotics usb adapter 5421 ΜΑΧg τον οποίο είχα πάρει πρίν 2-3 χρόνια απο το Πλαίσιο (δεν ξέρω αν υπάρχει πιά) ο οποίος δουλεύει και αυτός μια χαρά και μου έχει λύσει τα χέρια στη δουλειά. :-)

Δημοσ.
Γειά σας, ξέρετε ποιά απο αυτές τις κάρτες είναι πιό καλή? την χρειάζομαι για να έχω intenet σε σταθερό pc αλλα είναι κάπως δύσκολο να τραβήξω καλώδιο. Η απόσταση είναι περίπου 10 -15 μέτρα και παρεμβάλλεται τοίχος.

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=WIRELESS&filter-2112=1

Αγόρασε το πρώτο στην λίστα. Πολύ καλό, δουλεύει άμεσα τόσο σε windows όσο και linux που το έχω δοκιμάσει.

Αν θέλεις πολύ μεγάλη εμβέλεια, πάρε κάποιο με αφαιρούμενη κεραία.

Μην πάρεις wireless N αν δεν το χρειάζεσαι και αν δεν έχεις αντίστοιχο wireless N router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...