Προς το περιεχόμενο

Εσπασε το PS3???


alexcool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/ps3.html

 

Σύμφωνα με το En gadget, γνωστή ιστοσελίδα διάθεσης mod-chips και άλλων αξεσουάρ για κονσόλες (ozmodchips.com) ισχυρίζεται ότι

διαθέτει το πρώτο mod chip που επιτρέπει στον χρήστη να παίζει τα backup games του στο PS3.

Όλη την δουλειά κάνει ένα USB Stick, το λεγόμενο PS Jailbreak, το οποίο μόλις το συνδέσετε στην κονσόλα σας, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε backup οποιοδήποτε PS3 παιχνίδι στον εσωτερικό σκληρό δίσκο της κονσόλας ή και σε κάποιον εξωτερικό δίσκο.

Η τιμή είναι αρκετά υψηλή προς το παρόν ($169.99) και η συσκευή έχει επιβεβαιωθεί ότι λειτουργεί από το PSX-Scene.

 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/modchip-ps3.html#more

Δημοσ.

Αλέξανδρε υπάρχει ήδη σχετική είδηση στο forum

 

Γενικά θα σου πρότεινα να μην διαβάζεις τρομακτιο. Αντιγράφει ειδήσεις (με καθυστέρηση αν παρατηρήσεις) και υπάρχει μόνο για να πουλά toolbars και ricardo referrs. Υπάρχουν άλλα πολύ καλύτερα και αξιόπιστα blogs (διαφήμιση δεν κάνω) για να διαβάζεις ειδήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...