Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη απο απλη ταινια σε HD?

alexcool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμπληρώσω το εξής:

Μην κρίνεις την ποιότητα από το μέγεθος και μόνο.

Π.χ. η ταινία twilight τo 3o μέρος (eclipse) υπάρχει σε έκδοση στα 1.4gb αλλά είναι ts και η ποιότητα δεν είναι σε καμιά περίπτωση η αναμενόμενη για το μέγεθός της.

Να κοιτάς για bdrip 720p ή 1080p σε H264 ή X264 συμπίεση και ήχο ac3 5.1 ή αν το media player το υποστηρίζει να είναι dts.

Αυτά τα αρχεία είναι συνήθως με κατάληξη mkv.

Για να δεις ταινίες από δίσκο στην tv θα πρέπει να υποστηρίζεται από την τηλεόραση ή αλλιώς να πάρεις ένα media player που να υποστηρίζει mkv και κωδικοποίηση avc/h264/x264.

Να προσέξεις ώστε να αναπαράγει σωστά τον dts ήχο γιατί κάποια παλαιότερα media players (π.χ. wdtv) είχαν κάποια προβλήματα με αυτό το φορμάτ ήχου.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια ειστε πολυ σαφεις, κατανοητοι και κατατοπιστηκοι ακομα και σε καποιον ασχετο οπως εμενα και εχω μαθει αρκετα.

Θα ηθελα να ρωτησω για υπολογιστη αν ξερεται κανενα καλο player για να δει καποιος τετοιες ταινιες με υψηλη αναληση 720p η1080p η δεν πεζει ρολο ο player;

Αυτο που μου λετε τωρα: και συγνωμη που σας ζαλιζω τοσο.

<<Να κοιτάς για bdrip 720p ή 1080p σε H264 ή X264 συμπίεση και ήχο ac3 5.1 ή αν το media player το υποστηρίζει να είναι dts αυτά τα αρχεία είναι συνήθως με κατάληξη mkv.>>

Πως μπορω να τα δω αυτα; το γραφουνε οταν θελω να κατεβασω καποια ταινια;

Επισης φιλος μου πουλαει τα Ζ-5450 5.1 της λονζιτεκ ειναι καλα αυτα απο αποψη ηχου να τα παρω;

Και κατι τελευταιο γιατι σας εχω ζαλισει αρκετα με τις ερωτησεις μου πως θα μπωρεσω να δω εαν η τηλεωραση μου διαθετει ενσωματωμενο media player;

Σας ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω για υπολογιστη αν ξερεται κανενα καλο player για να δει καποιος τετοιες ταινιες με υψηλη αναληση 720p η1080p η δεν πεζει ρολο ο player;

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=387175

(οποιοσδήποτε από τους 2 επικρατέστερους θα σε καλύψει).

Αυτο που μου λετε τωρα: και συγνωμη που σας ζαλιζω τοσο.

<<Να κοιτάς για bdrip 720p ή 1080p σε H264 ή X264 συμπίεση και ήχο ac3 5.1 ή αν το media player το υποστηρίζει να είναι dts αυτά τα αρχεία είναι συνήθως με κατάληξη mkv.>>

Πως μπορω να τα δω αυτα; το γραφουνε οταν θελω να κατεβασω καποια ταινια;

Συνήθως ναι.

Επισης φιλος μου πουλαει τα Ζ-5450 5.1 της λονζιτεκ ειναι καλα αυτα απο αποψη ηχου να τα παρω;

Πόσο τα δίνει;

Αν τα δίνει κάτω από 200€ να μη τα πάρεις και να μου δώσεις το τηλέφωνό του!

:P

Και κατι τελευταιο γιατι σας εχω ζαλισει αρκετα με τις ερωτησεις μου πως θα μπωρεσω να δω εαν η τηλεωραση μου διαθετει ενσωματωμενο media player;

Σας ευχαριστω και παλι.

Ποιο μοντέλο είναι;

Δημοσ.

<<Επισης φιλος μου πουλαει τα Ζ-5450 5.1 της λονζιτεκ ειναι καλα αυτα απο αποψη ηχου να τα παρω;

Πόσο τα δίνει;

Αν τα δίνει κάτω από 200€ να μη τα πάρεις και να μου δώσεις το τηλέφωνό του!>>

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ο συντεκνος μου (του εχω βαφτισει το παιδακι) μου τα δινει 150 ευρω τα ειχε παρει λεει καπου στα 300 θελει να παρει μαλλον το καινουριο μοντελο.

Το μοντελο της τηλεωρασης μου αυτο που γραφει απο πισω ειναι :

LGLF25000-ZA

Product Code

LGLF25000-ZA BEUDIJG

Magnufactured

October 2009

Επισης να ρωτησω τωρα με την Digia τωρα θα χρειαστω να αγωρασω αποκωδεικοποιητη η οχι;

Σας ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς LG LF2500 (όχι 25000 ;p), η οποία είναι με mpeg4 δέκτη άρα (λογικά) θα μπορείς να βλέπεις τα ψηφιακά της digea χωρίς την αγορά extra δέκτη.

Σύμφωνα με αυτό αναπαράγει βίντεο από usb, αλλά όχι .mkv

Δημοσ.

Αυτο σημενει κατι; (οτι αναπαράγει βίντεο από usb, αλλά όχι .mkv)

Δηλαδη δεν θα εχω καλη ποιοτητα; η κατι αλλο;

Σε ευχαριστω πολυ φιλε liopyr και ολους σας.

Δημοσ.
Αυτο σημενει κατι; (οτι αναπαράγει βίντεο από usb, αλλά όχι .mkv)

Δηλαδη δεν θα εχω καλη ποιοτητα; η κατι αλλο;

Σε ευχαριστω πολυ φιλε liopyr και ολους σας.

Υπάρχει και το google, μη τα περιμένεις όλα μασημένη τροφή. Η λύση σου είναι απλή ξεκίνα να κατεβάζεις ταινίες και αγόρασε media player προτείνω ac ryan playon hd mini.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...