Pireotis88 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 θελω να κατεβασω για το κινητο αυτο το κινητο.μπορειτε να μου προτεινετε καποιο λινκ η καποιο προγραμμα παρεμφερες με το μεσσεντζερ.συν τοις αλλοις οντας νεοπας στο φορουμ καλως σας βρηκα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ενα πολυ απλο και ομορφο για την χρηση του ειναι το ebuddy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ομως εγω θελω να το εχω μονιμα εγκαταστημενο.για παραδειγμα η μητερα μου στο μπλακμπερυ το 9000 το εχει μονιμα.για τα συμπιαν οπως ειναι το δικο μ λογισμικο τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 To ebuddy ειναι οντως πολυ καλο και φυσικα μπορεις να το εχεις εγκατεστημενο στην συσκευη σου. Παρεμπιπτοντως δεν εχεις symbian... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ναι, ειναι εφαρμογη java και οσο κι αν εχω ψαξει δεν εχω βρει τπτ τοσο αξιοπιστο σε java oso To ebuddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.