Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την οθονη

Dimitris19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!

Εχω ενα προβλημα με την οθονη του υπολογιστη.Ξαφνικα επεσε μαυρο αλλα το κουμπι ον/οφ εχει φως, και οταν την κλεινω και μετα την ανοιγω ξανααναβει αλλα σε μερικα δευτερα ξανακλεινει.Οσες φορες και αν το κανω αναβει για λιγο και παλι μαυρο.Λετε να καηκε;Σορρυ για τον τροπο γραφης αλλα ειμαι απ το κινητο

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα!

Εχω ενα προβλημα με την οθονη του υπολογιστη.Ξαφνικα επεσε μαυρο αλλα το κουμπι ον/οφ εχει φως, και οταν την κλεινω και μετα την ανοιγω ξανααναβει αλλα σε μερικα δευτερα ξανακλεινει.Οσες φορες και αν το κανω αναβει για λιγο και παλι μαυρο.Λετε να καηκε;Σορρυ για τον τροπο γραφης αλλα ειμαι απ το κινητο

εχει η μητρικη σου καρτα γραφικων onboard? αν ναι συνδεσε εκει την οθονη και δοκιμασε ή αν οχι δες αν μπορεις να την δοκιμασεις και σε καποιο φιλο σου. μπορει να ειναι και η καρτα γραφικων σου.

Δημοσ.

Φανταζομαι πως αποκλειεται να κουνιεται απο πισω το καλωδιο ρευματος της οθονης ή να ειναι ενεργοποιημενο απο την διαχειρηση ενεργειας των windows το κλεισιμο της οθονης μετα απο λιγα λεπτα.

Τσεκαρε και αυτα να ειμαστε σιγουροι.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Καρτα γραφικων δεν εχει η μητρικη δυστυχως, θα δοκιμασω την οθονη σε αλλο πισι αυριο. Αν ειναι οκ θα φταιει η καρτα γραφικων δηλαδη

---------- Προσθήκη στις 23:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:23 ----------

Φανταζομαι πως αποκλειεται να κουνιεται απο πισω το καλωδιο ρευματος της οθονης ή να ειναι ενεργοποιημενο απο την διαχειρηση ενεργειας των windows το κλεισιμο της οθονης μετα απο λιγα λεπτα.

Τσεκαρε και αυτα να ειμαστε σιγουροι.

Ναι ειμαστε οκ με αυτα.Στην αρχη και γω κατι τετοιο φανταστικα αλλα το θεμα ειναι οτι κλεινει σε 5 δευτερα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μιας και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα(λειτουργεί το pc κανονικά αλλά η οθόνη μόνο για 1-2'' κάθε φορα που την ανοιγοκλείνω)να κοιτάξω για κάρτα γραφικών και όχι για κάτι άλλο;

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να δεις αν φταιει πρωτα η οθονη,αν δεν εχεις ενσωματωμενη καρτα γραφικων στη μητρικη οπως εχει αναφερθει παραπανω(θα πρεπει να ενεργοποιηθει απο το bios),συνδεσε την εξοδο της καρτας γραφικων ενος laptop με την οθονη και αφου πατησεις το συνδυασμο "Fn με καποιο απο τα function keys" να ενεργοποιηθει.

Δημοσ.

'Οχι δεν είναι ενσωματωμένη στην μητρική αλλά δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα για δοκιμές κλπ γιατί δεν το έχω εδώ το pc και γι'αυτό θέλω να σιγουρέψω όσο μπορώ το τι φταίει.Να πω επίσης ότι η θερμοκρασία ήταν γύρω στο 70αρι,τα έβγαλα σχεδόν όλα,τα καθάρισα και έπεσε στους 50 αλλά πάλι τίποτα..Και καμιά φορά ακουγόταν 2 φορές το "μπιπ" κατα την εκκίνηση.Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...