Alxnks Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εσυ γιατι θεωρεις οτι δεν αξιζει? γιατι τα παντα, μισθοι κτλ μειωθηκαν, η ανεργια ανεβηκε, το βιοτικο επιπεδο επεσε. οποτε συμφωνω κι εγω με την κοπελια οτι η αυξηση (που εσυ ειπες οτι ανεβηκαν κανα 5ευρω) δεν αξιζει. θα ηταν προτιμοτερο να ειχε υπαρξει μειωση που συμβαδιζει με το κλιμα και τις καταστασεις της εποχης. αν εσυ πιστευεις οτι ειναι εποχη για αυξησεις..οκ πασο
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ειχα παρει 2 μπλουζακια προπερσι.. Ωραια τα logo αλλα μουφα τα μπλουζακια σαν ποιοτητα.
lexmark Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ο lex απλα δεν βλεπει την διαφημιστικη πλευρα του ζητηματος, η οποια υπαρχει κατα τη γνωμη μου, οπως υπαρχει και σε καθε nike μπλουζακι με το tick, σε καθε calvin klein εσωρουχο,σε καθε τι που εχει φαρδυ πλατυ το ονομα του κατασκευαστη επανω του λες και ειναι παρασημο. Το βλεπει σαν μελος της παρεας/ομαδας, η οποια επισης ειναι μια αδιαμφισβητητη πλευρα. Διαφορετικες οπτικες γωνιες.. Προσωπικα, ενα-στα γουστα μου-μπλουζακι insomnia , θα το επαιρνα, αν και δεν ανηκω στην κατηγορια "δες τι μαρκα φοραω" που ανεφερα πριν. Μαλλον ειμαι πιο κοντα στην geek/ομαδα πλευρα του θεματος My 2 cents απλως Thnx Gi0 (αλήθεια το Gi0 από το Yu-Gi0h βγαίνει; ) Αυτό που είπε ο Gi0 για εμένα, και λεπτομερέστερα: Δεν είναι τόσο το ότι είμαι μέλος σε αυτήν την online κοινότητα, όσο το ότι είμαι μέλος σε μια κοινότητα που βοηθάει κόσμο δίχως ανταλλάγματα. Για αυτό είμαι περήφανος, ναι. Επίσης το να δώσω 20-25 € για ένα μπλουζάκι, δεν είναι τίποτα, κατά τη γνώμη μου, τη στιγμή που τα παιδιά εδώ με έχουν γλιτώσει ένα σωρό λεφτά για πράγματα που διαφορετικά θα πήγαινα σε τεχνικούς. Και δεν πιστεύω να είμαι ο μόνος που το παραδέχεται αυτό, ε; Μπλουζάκια δεν φοράω έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό θα το πάρω, αν είναι και ξανά βγάλουν (με νέα logos). 25 € θα έδινα για ένα απόγευμα στο κέντρο για καφέ με τη γυναίκα (τσιγάρα - καφές - και καμιά παστούλα στο τέλος ). Το να μην πάω ένα απόγευμα για καφέ δεν θα με βλάψει <-- σχόλιο για όσους λένε ότι τα 20 € τους φαίνονται πολλά. Και μην ξεκινήσετε να λέτε "εσένα μεγάλε μπορεί να σου περισσεύουν αλλά δεν ρωτάς και τους υπόλοιπους" γιατί από τη βοήθειά τους εδώ όλοι μας έχουμε γλιτώσει από ένα 50αρακι το λιγότερο (και εδώ αναφέρομαι για τα νέα μέλη, γιατί για οι πιο παλιοί έχουν γλιτώσει παραπάνω!). My 2 cents (όπως λέει και ο Yu-Gi0-h )
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Yu-Gi-Oh..Δεν το χα σκεφτει Απτο ονομα μου ειναι..και οχι δεν ειναι Γιωργος
lexmark Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Yu-Gi-Oh..Δεν το χα σκεφτει Απτο ονομα μου ειναι..και οχι δεν ειναι Γιωργος Άρα γίνεται Yu-Gi0xi-Giorgos? Πλακίτσα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.