zoranb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Όταν κάποιος άγνωστος σου κάνει invite στο LinkedIn, τί σήμαίνει μια τέτοια κίνηση;
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή σαν τι να σημαίνει; Σε κάνει Invite, άμα θες το αποδέχεσαι, άμα θες το απορρίπτεις.
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν κάποιος άγνωστος σου κάνει invite στο LinkedIn, τί σήμαίνει μια τέτοια κίνηση; Οτι σε αγαπάει βρε κουτό!!!!!!
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 zoranb μάλλον άλλη είναι η απορία σου και άλλο έγραψες. Linkedin είναι το «επαγγελματικό» facebook. Γίνεσαι φίλος με συναδέλφους/συνεργάτες κλπ, όπως στο facebook γίνεσαί φίλος με γνωστούς σου.
zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 zoranb μάλλον άλλη είναι η απορία σου και άλλο έγραψες. Linkedin είναι το «επαγγελματικό» facebook. Γίνεσαι φίλος με συναδέλφους/συνεργάτες κλπ, όπως στο facebook γίνεσαί φίλος με γνωστούς σου. δεν έχω facebook και δεν ξέρω το όλο θέμα, αλλά λες πως γίνεσαι φίλος με τους γνωστούς σου, εδώ με έχει κάνει invite ένας άγνωστος,γιατί να κάνεις invite κάποιον που δεν ξέρεις,εάν θέλει να μου πεί κάτι, μπορεί να μου στείλει μήνυμα... σωστός?
zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 zoranb μάλλον άλλη είναι η απορία σου και άλλο έγραψες. Linkedin είναι το «επαγγελματικό» facebook. Γίνεσαι φίλος με συναδέλφους/συνεργάτες κλπ, όπως στο facebook γίνεσαί φίλος με γνωστούς σου. δεν έχω facebook και δεν ξέρω το όλο θέμα, αλλά λες πως γίνεσαι φίλος με τους γνωστούς σου, εδώ με έχει κάνει invite ένας άγνωστος,γιατί να κάνεις invite κάποιον που δεν ξέρεις,εάν θέλει να μου πεί κάτι, μπορεί να μου στείλει μήνυμα... σωστός?
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν έχω facebook και δεν ξέρω το όλο θέμα, αλλά λες πως γίνεσαι φίλος με τους γνωστούς σου, εδώ με έχει κάνει invite ένας άγνωστος,γιατί να κάνεις invite κάποιον που δεν ξέρεις,εάν θέλει να μου πεί κάτι, μπορεί να μου στείλει μήνυμα... σωστός? Zoranb έχουμε ασχοληθεί πέρα απο ότι αξίζει. O τύπος προσπαθεί να φτιάξει ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματικών φίλων, άσχετα αν δεν τους ξέρει. Αν δεν τον ξέρεις ή δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, απλά αγνόησε τον. Εννοείται ότι άμα σε ήθελε κάτι θα σου έστελνε email όπως σου έστειλε την πρόσκληση. Καλό σου βράδυ
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν έχω facebook και δεν ξέρω το όλο θέμα, αλλά λες πως γίνεσαι φίλος με τους γνωστούς σου, εδώ με έχει κάνει invite ένας άγνωστος,γιατί να κάνεις invite κάποιον που δεν ξέρεις,εάν θέλει να μου πεί κάτι, μπορεί να μου στείλει μήνυμα... σωστός? Zoranb έχουμε ασχοληθεί πέρα απο ότι αξίζει. O τύπος προσπαθεί να φτιάξει ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματικών φίλων, άσχετα αν δεν τους ξέρει. Αν δεν τον ξέρεις ή δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, απλά αγνόησε τον. Εννοείται ότι άμα σε ήθελε κάτι θα σου έστελνε email όπως σου έστειλε την πρόσκληση. Καλό σου βράδυ
Tigran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το Linkedin δεν είναι μόνο για να βρίσκεις συνεργάτες κτλ, αλλά και για να ψάξεις δουλειά ή ζητήσεις εργαζόμενους κτλ. Είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα που βοηθά πολλούς ανά τον κόσμο να βρίσκουν εργασία στον τομέα που τους ενδιαφέρει. Καμία σχέση με Facebook κτλ.
Tigran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το Linkedin δεν είναι μόνο για να βρίσκεις συνεργάτες κτλ, αλλά και για να ψάξεις δουλειά ή ζητήσεις εργαζόμενους κτλ. Είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα που βοηθά πολλούς ανά τον κόσμο να βρίσκουν εργασία στον τομέα που τους ενδιαφέρει. Καμία σχέση με Facebook κτλ.
zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Zoranb έχουμε ασχοληθεί πέρα απο ότι αξίζει. O τύπος προσπαθεί να φτιάξει ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματικών φίλων, άσχετα αν δεν τους ξέρει. Αν δεν τον ξέρεις ή δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, απλά αγνόησε τον. Εννοείται ότι άμα σε ήθελε κάτι θα σου έστελνε email όπως σου έστειλε την πρόσκληση. Καλό σου βράδυ H λογική του να φτιάξει κανείς ένα δίκτυο επαγγελματικών φίλων ποιά είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα