Teisos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δεν αντιλαμβάνεται κανένα key, στο "press any key to boot from cd". ( Το 2ο pc από την υπογραφή) Έβαλα το πληκτρολόγιο από την οθόνη που το είχα σε usb της mobo, τίποτα. Δοκίμασα με άλλο πληκτρολόγιο, τίποτα. Δοκίμασα σε κάθε μία απο τα 8 usb ports, τίποτα. Δοκίμασα συνεχόμενο πάτημα, στιγμιαίο, για 1ms, για 5s, τίποτα . Χμ, στρέιντζ.. Εντωμεταξύ δε θυμάμαι πως τα είχα καταφέρει την προηγούμενη φορά που είχα περάσει windows, κάποια μπαμπεσιά είχα κάνει και τότε νομίζω.. Update στο bios της mobo πως κάνουμε; Ίσως να λυθεί έτσι
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Πολλά BIOSes έχουν επιλογή με όνομα "USB Legacy Support" ή κάπως έτσι. Για τσέκαρε και επιβεβαίωσε ότι είναι ενεργοποιημένη.
filip123go Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Κατά 99% είναι επιλογή στο BIOS..!! Στο δικό μου νομίζω ήταν "usb keyboard support" η κάτι σχετικό, και μέχρι να το βρω, ήθελα να πάρω το πληκτρολόγιο, να το βάλω φωτιά και να αρχίσω να χτυπάω την οθόνη
stm00192 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Και αν δεν μπορεις να μπεις ουτε καν bios με το usb πληκτρολόγιο τότε επιβάλλεται η προσωρινή χρήση ενός ps2 πληκτρολογίου για να ενεργοποιήσεις το usb support!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.