Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio & Ubuntu


Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους,

Εχω τις εξής 2 απορίες:

 

1. για να βάλω το ubuntu, πρέπει να κανω φορμάτ όλο τον σκληρό? Πρέπει δηλαδή να διαγράψω αναγκαστικά και το recovery partiton?

 

2. δοκίμασα το ubuntu 10.04 στο λαπτοπ μου, και όλα τέλεια εκτός απο ήχο. Εψαξα στο google και γενικά υπάρχει ένα θέμα με τον ήχο, βέβαια απαιτούσαν κάποιες διαδικασίες που ήθελαν επανεκκίνηση και δεν κατάφερα να διαπιστώσω ο ίδιος αν διορθώνεται το πρόβλημα. Πιστεύετε πως θα διορθωθεί το πρόβλημα αμα κάνω clean install?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. οχι δεν χρειάζεται να τον κάνεις format ολο, μπορείς να τον κάνεις dual boot χρησιμοποιόντας μέρος απο το partition των windows . To recovery δεν χρειάζεται να το πειράξεις καθόλου.

2. σίγουρα θα μπορείς να δοκιμάσεις περισσοτερα πράγματα για να το κάνεις να δουλέψει με install. Αν δεις οτι δεν γίνεται δουλειά απλα σβήνεις τα partition του ubuntu και τα ξανα ενώνεις με αυτό των windows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν λες πρόβλημα με τον ήχο εννοείς το μικρόφωνο μόνο ή και τα ηχεία?

Εγώ είχα πρόβλημα στο vaio μου με το μικρόφωνο αλλά λύθηκε αρκετά εύκολα, αλλάζοντας μια γραμμή σε κάποιο config file, δεν θυμάμαι ποιο, αλλά μπορώ να το βρω. Όλα τα υπόλοιπα δούλευαν τέλεια από την αρχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ηχεία, δεν άκουγα τπτ

 

ακόμα όμως δεν έχω βάλει σε clean install το ubuntu στο vaio για να πω με σιγουριά τι παίζει επειδή ότι έγραψα ήταν με Live Cd.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...