Προς το περιεχόμενο

Windows 7 firewall;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το ESET Security, αλλα σκεφτομαι να το απενεργοποιησω. Εχω απενεργοποιημενο και το firewall των windows και σκεφτομαι να αφησω μονο αυτο του ρουτερ. Τι λετε;

Επισης για Antivirus το antivir.

Για malwares κτλ το spybot ( οχι το live, απλα scan+immunize ). To windows defender απενεργοποιημενο.

Τι λετε;

Δημοσ.

λέω οτι καλό είναι να βάλεις comodo firewall και το security essential της microsoft.(και το antivir μια χαρά είναι). Επίσης malwarebytes anti-malware για κανα search Που και που.

Δημοσ.

το firewall του ρουτερ ειναι τελειως διαφορετικο με το firewall σαν windows software!δηλαδη το firewall του router κοβει εισερχομενες συνδεσεις και θεματα σχετικα με τη συνδεση σου..οχι προγραμματα που δε θες να εχουν προσβαση στο ιντερνετ!εγω σου προτεινω να εχεισ ενεργοποιημενο και τοθ ρουτερ και των windows...η καποιου αλλου προγραμματος οπως το δωρεαν του avira!

Δημοσ.

Το avira εχει δωρεαν firewall; Μονο anti-virus δεν εχει;

Εχω ενα προβλημα με τα firewall, ενω εχω βαλει rules, δε μπορω να κανω Ping σε online games, οπως στο warcraft. Μου βγαζει t/o ( timed out ). Αν απανεργοποιησω προσωρινα το firewall, κανει μια χαρα ping. Για αυτο δε θελω firewall. Αν ξερετε καποια λυση, θα με βοηθουσατε αρκετα.

Δημοσ.

ναι το avira δινει δωρεαν security kit...δηλαδη antivirus, firewall και spybot killer!αλλα οπως ειπε και ο φιλος καλυτερα αμα θες να παραμετροποιησεις firewall να μην προσπαθησεις με των windows!

Δημοσ.

Οχι, των windows το εχω κανει disable. Για αυτο της ESET μιλαω. Εχω βαλει κανονικα τα rules για το παιχνιδι, ( αλλιως δε αφηνε ουτε host να κανω ), αλλα εχω προβλημα με το Ping.

Ping κανω με ενα αλλο προγραμμα που λεγεται W3Banlist, αλλα το εχω προσθεσει και αυτο στα rules.

Θα βαλω το avira security suite, που εχει και το game mode. Να δω μηπως λειτουργει ετσι.

---------- Προσθήκη 26-08-2010 στις 01:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 25-08-2010 στις 21:30 ----------

Εβαλα το Antivir Security Suite και κανενα προβλημα πια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...