orotoi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 γκόμενες του οτε που χρησιμοποιούν τη θέση τους για μωβ τηλέφωνα
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 sorry για το offtopic, αλλά στον τίτλο με το "πονηρούλες του ΟΤΕ" εννοεί γκόμενες ή ήθελε να γράψει "πονηριές"? Πονηριες ειναι, απλα λογω μειωμενου κοστους (μερικα σμσ μονο), ειναι μικρες σε μεγεθος οποτε ειναι πονηρουλες :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 facepalm.jpg
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 facepalm.jpg Την εχω σε Tiff για καλυτερη αναλυση
JohnXarxas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 όταν μια εταιρειά σου πουλάει σύνδεση μέσω της γραμμής του πΟΤΕ, τότε εκτός του ότι επιβαρύνεσαι από το πάγιο, σου κάνουν παρεμβολές στο σήμα για να νομίζεις ότι φταίει η εταιρεία. μετά παίρνεις ένα τηλεφωνάκι και τα ψάλλουν αυτοί στον πΟΤΕ και μετά όλα καλά...
JohnXarxas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 έτσι έχω ακούσει... πορσωπικά έχω πΟΤΕ και δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 όταν μια εταιρειά σου πουλάει σύνδεση μέσω της γραμμής του πΟΤΕ τι εννοείς μέσω της γραμμής του ΟΤΕ? αφού όλοι οι ISPs πάνω στο last mile του ΟΤΕ παίζουν...
JohnXarxas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 απλά το είπα πιο ολοκληρωμένα για να αιτιολογήσω την παρεμβολή του ΟΤΕ σε άλλη εταιρία...
orotoi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 και πως επιβαρύνεσαι με το πάγιο του οτε οταν είσαι σε άλλη εταιρία?
JohnXarxas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 διορθώστε με αν κάνω λάθος επειδή όλες οι εταιρίες παίζουν μέσω γραμμής του ΟΤΕ (εκτός από την hol νομίζω και την cyta) πληρώνεις και κάτι ψιλά στον ΟΤΕ, έτσι τουλάχιστον ξέρω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 όλοι παίζουν μέσω του last mile του ΟΤΕ, δεν υπάρχει εναλλακτικός που να έχει δικό του last mile...το ίδιο ισχύει για την HOL και την Cyta
ergidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχως συνεχιζουν ναρχονται χρεωσεις για τηλεφωνηματα αγνωστα -μυστηριοι αριθμοι που ΔΕΝ εχουν γινει, αν και προς το παρον δεν υπαρχουν πολλα μμσ κλπ που και αυτα ηταν αυθαιρετα.. Ισως να μην φταιει ο οτε.. Εφοσον ομως ο συνδρομητης υπαγεται στον οτε θα επρεπε να υπαρχει καλλιτερη μεταχειρηση..
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Γιαυτό μου εχουν έρθει κατι λογαριασμοί 1 € κλπ απο τον οτε; Δεν τα εχω πληρώσει εδώ και καιρο έχουν έρθει Ουτε πρόκειται πάντως.
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχως συνεχιζουν ναρχονται χρεωσεις για τηλεφωνηματα αγνωστα -μυστηριοι αριθμοι που ΔΕΝ εχουν γινει, αν και προς το παρον δεν υπαρχουν πολλα μμσ κλπ που και αυτα ηταν αυθαιρετα.. Ισως να μην φταιει ο οτε.. Εφοσον ομως ο συνδρομητης υπαγεται στον οτε θα επρεπε να υπαρχει καλλιτερη μεταχειρηση.. Η αιτία λογικά είναι πως ο παππούς λογικά γράφτηκε σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία (τρίτης εταιρίας) άθελα του και του στέλνουν αυτόματα χρεωστικά μηνύματα εβδομαδιαίος ---------------------------------------------------------------------------------------------- όταν μια εταιρειά σου πουλάει σύνδεση μέσω της γραμμής του πΟΤΕ, τότε εκτός του ότι επιβαρύνεσαι από το πάγιο, σου κάνουν παρεμβολές στο σήμα για να νομίζεις ότι φταίει η εταιρεία. μετά παίρνεις ένα τηλεφωνάκι και τα ψάλλουν αυτοί στον πΟΤΕ και μετά όλα καλά... έτσι έχω ακούσει... πορσωπικά έχω πΟΤΕ και δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο... απλά το είπα πιο ολοκληρωμένα για να αιτιολογήσω την παρεμβολή του ΟΤΕ σε άλλη εταιρία... διορθώστε με αν κάνω λάθοςεπειδή όλες οι εταιρίες παίζουν μέσω γραμμής του ΟΤΕ (εκτός από την hol νομίζω και την cyta)πληρώνεις και κάτι ψιλά στον ΟΤΕ, έτσι τουλάχιστον ξέρω... Όλες οι εταιρίες περνάνε πάνω απο τα καλώδια του ΟΤΕ απο το κέντρο και μέχρι το σπίτι του πελάτη. Θεωρητικά και πρακτικά είναι αδύνατο να κάνουν παρεμβολές σε συγκεκριμένα καλώδια. Ιστορίες για αγρίους και άλλοι αστικοί μύθοι δηλαδή. Και μετά έρχεται ένα τεράστιος μπλε δεινόσαυρος με ροζ βούλες και τρώει όλο το χωριό... Οι μόνες παρεμβολές που δημιουργούνται στο μεγαλύτερο μέρος είναι απο τους παρόχους που ανεβάζουν στα DSLAM to db output POWER ώστε να φτάνουν σε μεγαλύτερη απόσταση το σήμα τους (μιας που δεν υπάρχει σχετικό όριο νομοθετικά) με αποτέλεσμα να κάνουν παράσιτα σε όλα τα γειτονικά ζευγη του καλωδίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.