Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HOL και Ηλεκτρονική ανάλυση λογαριασμών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινοντας στο https://myaccount.curbas.hol.gr/index.cgi

και πηγαινοντας στο "Αναλυση κλησεων" μπορει καποιος να κατεβασει σε μορφη pdf τον

τελευταιο λογαριασμο του και να δει την αναλυση των τηλεφ. κλησεων του,ωστε να μπορει

να προβει σε ηλεκτρονικη πληρωμη του λογαριασμου του.

Στο τελευταιο λογαριασμο απο "16/7/2010 έως 15/8/2010" το αρχειο που εχουν ανεβασει απο την HOL ειναι 0 bytes με αποτελεσμα φυσικα να μην ανοιγει.

Επειδη στην ιδια σελιδα υπαρχουν οι τελευταιοι 6 λογαριασμοι,οι υπολοιποι 5 ανοιγουν κανονικα.Σημειωτεον οτι το προβλημα αυτο εμφανιζεται και σε αλλο λογαριασμο που διαχειριζομαι δηλαδη και σε αλλο τηλεφωνικο λογαριασμο.

Τους πηρα τηλεφωνο απο προχτες που ανεβασαν το corrupted pdf το διαπιστωσανε και οι ιδιοι οτι οντως ειναι ετσι οπως τα λεω αλλα δεν εχει γινει τιποτα ακομα.Τους τηλεφωνησα και σημερα το ξαναειδαν αλλα ματαια.Το προβλημα υφισταται.

Δημοσ.

Μη μου λέτε λέξεις κακές.

HOL μαζί με λογαριασμοί είναι κόκκινο πανί για μένα...

Από εμπειρία σου λέω να κρατάς ΟΛΟΥΣ τους πληρωμένους λογαριασμούς για τα επόμενα 30 χρόνια μήπως και στους ζητήσουν. Γιατί εγώ που δεν τους κράτησα πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.

Δημοσ.

πηγαινεις σε αυτο για τον καταναλωτη μεχρι να βρουν τις αποδειξεις ειτε χειρογραφες ειτε μηχανογραφημενες.

Δημοσ.
emeiς τι να κανουμε για αυτο δεν εχω καταλαβει:P

Εσυ ειδικα poulino τιποτα.Σωστα δεν καταλαβες.

Δημοσ.

Τα χρέη αυτού του τύπου ξέρει κανείς πότε παραγράφονται?? Με είχαν κουράσει και εμένα όταν ήμουν στην hol αλλά ευτυχώς κρατούσα τους λογαριασμούς και τους έστελνα, οπότε ξέμπλεξα εύκολα.

Δημοσ.

Εγώ δεν τους έχω κρατήσει. Τι μπορώ να κάνω? Βασικά σκέφτομαι να κόψω τη ΗΟL γι'αυτό το λόγο. Θα με αφήσουν? Θα μου μεταφέρουν το χρέος στην εφορία? Θα πάω φυλακή? Θα έχω ίντερνετ στη φυλακή?? :P

Δημοσ.

Κανείς δε κρατάει λογαριασμούς για πάνω από ένα χρόνο. Οι λογαριασμοί γράφουν συγκεντρωτικά το ποσό που χρωστάς. Δλδ αν εγώ δεν πληρώσω ένα μήνα τον επόμενο ο λογαριασμός που θα μου έρθει θα έχει το συνολικό ποσό των δύο μηνών. Άρα αν έχεις ένα λογαριασμό που δείχνει ότι δε χρωστάς τότε καλύπτεσαι. Πάντως το όλο θέμα με τους λογαριασμούς (και ειδικά στη HOL) έχει καταντήσει αηδία.

Δημοσ.

καποτε ετσι ηταν στην vivodi.εμεναν ενα λογαριασμο πισω.στο τελος οταν εφυγα περιμενα οτι χρωσταγα κατι αλλα μου ειπαν 0 οτι χρωσταω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...