Sudavar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ούτε αυτό είναι σωστό >while(npin[i++] != Ν-1) /*ψάχνει όλο το πίνακα μέχρι τέλους*/ θες κάτι τέτοιο >for(int i=0;i<N;i++) ή >while(i<N) {...; ...; ...; i++;} WHAT???? Τώρα είδα το μέγα λάθος μου, μπερδεύτηκα με όλο αυτό που έγραφες και .... anyway ..... αυτά που λέει ο συμφορουμίτης MeTaXaS4 είναι αυτό που θες.... Όσο για τα IDE που αναφέρθηκαν, προτείνω για έναν αρχάριο : Σε windows : Dev-C++ (και αργότερα Eclipse) Σε open-sourse διανομή : Gedit + plugins Διάβασε αυτό αν θες : Gedit as an IDE
MeTaXaS4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 για IDE σε WIN όντως είναι αρκετά καλός η DEV,αλλά ενώ στο ΤΕΙ δεν το ήξεραν πάρα πολύ για εμένα είναι μακράν καλύτερος ο Code::Blocks , που υποστηρίζετε και σε άλλα λειτουργικά.
pioneer2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Σωστός!! Αυτό το IDE πήγα να απαντήσω στον παραπάνω φίλο ότι έχω κ είδα το δικό σου post. Το 8.02 έχω, απ'οτι θυμάμαι(έχω κάμποσο καιρό που τ εγκατέστησα) έχει ακόμα εκείνο το bug που δε κάνει build & run αν δε διορθώσεις το path του MinGW χειροκίνητα. O Dev δε με εμπνέει καθόλου στη χρήση. Επίσης αντί για το eclipse νομίζω θα έβαζα το netbeans.
MeTaXaS4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 eclipse δεν έχει δει ούτε δοκιμάσει αλλά έχω χειριστή netbeans κ αξίζει...
Sudavar Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Καλά τον Dev τον απεχθάνομαι, αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο περίπλοκος όσο ο Eclipse... Δεν έχω δοκιμάσει τους άλλους 2, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Netbeans ... Όσο για τον Eclipse είναι πολύ καλός για μεγάλα project και έχει χρήσιμα plugins π.χ. για δουλεία με svn repositories κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.