Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ακολουθεί κακεντρεχές σχόλιο:

Μήπως θέλουν σκότωμα...;

ναι θελουν σκοτωμα

αλλα καλυτερα ειναι να τα δωσετε σε εμενα :-D

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή Thresh και γω το ίδιο θα ρώταγα τα χω μέσα στο κουτί και ειλικρινά παιδιά δεν έχω σκίσει καν τις ζελατίνες. Απλά εφ όσον βγήκαν οι αντικαταστάτες, μου φαίνεται μλκ να χω τα παλιά.. Τώρα για την τιμή, τα βαλα στις αγγελίες 100Ε που είναι πραγματικά τέλεια τιμή και το ξέρετε και αφού δεν έστειλε κανείς σ ένα φορουμ με πόσα μέλη αποφάσισα να τα ξεφτιλίσω γτ εκνευρίστηκα :X

• Super Moderators
Δημοσ.

tsk tsk tsk, υπομονή ρε...έτσι και αλλιώς τα άλλα δεν έχουν βγει ακόμα

Δημοσ.
Παίδες θέλω τη γνώμη σας,

στα 75€ τα Ζ2300 τριών εβδομάδων είναι ευκαιρία ;;

Να τα πάρω, αξίζουν ;;

Όχι να μη τα πάρεις, δεν αξίζουν ούτε 20 ευρώ. Εκτός και αν τα θες για να κάνεις βαβούρα και θόρυβο ώστε να ενοχλείς τους γείτονες.:P

Δημοσ.
Όχι να μη τα πάρεις, δεν αξίζουν ούτε 20 ευρώ. Εκτός και αν τα θες για να κάνεις βαβούρα και θόρυβο ώστε να ενοχλείς τους γείτονες.:P

+1000000 τα ηχεια ειναι για πεταμα απορω πως τα πανε τοσο καλα πρεπει να ειναι χαζοι τοσο κοσμος που τα αγοραζει...

20Ε πολλα λες

19,99 θα ηταν καλυτερα

ΥΓρωτα αυτον μετα απο κανενα μηνα αν τα εδωσε στον κουραμπιε :P

Δημοσ.
+1000000 τα ηχεια ειναι για πεταμα απορω πως τα πανε τοσο καλα πρεπει να ειναι χαζοι τοσο κοσμος που τα αγοραζει...

20Ε πολλα λες

19,99 θα ηταν καλυτερα

ΥΓρωτα αυτον μετα απο κανενα μηνα αν τα εδωσε στον κουραμπιε :P

Χαζοί δε μπορώ να ξέρω αν είναι, αλλά σίγουρα δεν ξεχωρίζουν τη μουσική από το θόρυβο και έχουν λεφτά για πέταμα.

Δημοσ.

όπως είπε κι ο φίλος απο πάνω αν δε ξεχωρίζετε την μουσική απο τον θόρυβο και έχετε λεφτά για πέταμα τρέξτε να προλάβετε.

Αν είναι να ακούτε benassi, psycho trance κλπ κλπ κλπ μια χαρα θόρυβο βγάζουν.

Έτσι κι άλοιόσ σε τέτιες μουσικές το μόνο συμαντικό είναι το πριονίδι...

Βάλτε όμως να παίξει blues\rock\funk\soul κλπ σε τετεια ηχεία και θα συχαθείτε την ζωή σας.

Το έχω δοκιμάσει, ξέρω, ευχαριστώ πολύ, πάμ παρακάτω...

Το θέμα είναι οι συχνότητες που καλύπτει ένα ηχείο και όχι το πόσο δυνατά κουνάει το γραφείο - ΩΠΑ έκανα ρίμα!

ΥΟ!

Δηλαδή η ποιότητα του ήχου είναι το συμαντικό και όχι η ένταση.

Με αυτήν την τιμη αγοράζεις monitors πχ M-Audio - Fostex (ότι καλύτερο υπάρχει).

Τα monitors πχ δεν πειράζουν καθόλου το σήμα που δέχονται και βγαζουν τον ήχο όπως ακριβώς θα έπρεπε να βγεί!

Για 'μένα αυτό είναι το πιο σωστό.

(Αν το συνδιάσετε όλλο αυτο και με το "Loudness War" θα καταλάβετε τι ενοώ)

Είναι που ειναι τα mp3s που ακούμε όλοι χάλια απο άποψη συχνοτήτων,

(συνήθως 128 αντε 192)

αν τα παίζεις και σε ηχεία τα οποία κόβουν με την σειρά του κι άλλες συχνότητες τότε πιό το νόημα.

Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά για 2.1 τότε δόσε λίγα ακόμα και ή πάρε monitors, ή ενυσχιτή και PA ηχεία - ΤΕΛΟΣ

εγώ έχω 2 καϊμένα κινέζικα A4tech του 7ευρου που έχουν αρκετά μεγάλη καμπίνα για να βγάζουν αποοδεκτό ήχο μέχρι να μου περισέψουν γκαφρα για monitors.

Μέχρι τότε αρκούμε στα DJ monitors μου (ακουστικά).

Προσ το παρών τα λεφτά μου προτιμώ να τα σκορπάω σε πιο ουσιόδη πράγματα...

Δημοσ.
όπως είπε κι ο φίλος απο πάνω αν δε ξεχωρίζετε την μουσική απο τον θόρυβο και έχετε λεφτά για πέταμα τρέξτε να προλάβετε.

Αν είναι να ακούτε benassi, psycho trance κλπ κλπ κλπ μια χαρα θόρυβο βγάζουν.

Έτσι κι άλοιόσ σε τέτιες μουσικές το μόνο συμαντικό είναι το πριονίδι...

Βάλτε όμως να παίξει blues\rock\funk\soul κλπ σε τετεια ηχεία και θα συχαθείτε την ζωή σας.

Το έχω δοκιμάσει, ξέρω, ευχαριστώ πολύ, πάμ παρακάτω...

Το θέμα είναι οι συχνότητες που καλύπτει ένα ηχείο και όχι το πόσο δυνατά κουνάει το γραφείο - ΩΠΑ έκανα ρίμα!

ΥΟ!

Δηλαδή η ποιότητα του ήχου είναι το συμαντικό και όχι η ένταση.

Με αυτήν την τιμη αγοράζεις monitors πχ M-Audio - Fostex (ότι καλύτερο υπάρχει).

Τα monitors πχ δεν πειράζουν καθόλου το σήμα που δέχονται και βγαζουν τον ήχο όπως ακριβώς θα έπρεπε να βγεί!

Για 'μένα αυτό είναι το πιο σωστό.

(Αν το συνδιάσετε όλλο αυτο και με το "Loudness War" θα καταλάβετε τι ενοώ)

Είναι που ειναι τα mp3s που ακούμε όλοι χάλια απο άποψη συχνοτήτων,

(συνήθως 128 αντε 192)

αν τα παίζεις και σε ηχεία τα οποία κόβουν με την σειρά του κι άλλες συχνότητες τότε πιό το νόημα.

Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά για 2.1 τότε δόσε λίγα ακόμα και ή πάρε monitors, ή ενυσχιτή και PA ηχεία - ΤΕΛΟΣ

εγώ έχω 2 καϊμένα κινέζικα A4tech του 7ευρου που έχουν αρκετά μεγάλη καμπίνα για να βγάζουν αποοδεκτό ήχο μέχρι να μου περισέψουν γκαφρα για monitors.

Μέχρι τότε αρκούμε στα DJ monitors μου (ακουστικά).

Προσ το παρών τα λεφτά μου προτιμώ να τα σκορπάω σε πιο ουσιόδη πράγματα...

Θα μας γράψεις μια λίστα με τα είδη της μουσικής που εσύ θεωρείς μουσική και μας αφήνεις να ακούμε? Αν κρίνω απ το "οπα έκανα ρίμα" το οποίο προφανώς ήταν ειρωνικό την hip hop - rap δεν την εγκρίνεις. Τον Benassi, άρα και οτιδήποτε beat - dance δεν τα εγκρίνεις, είναι νταπα ντουπα αυτά που έλεγε και η γιαγιά της προγιαγιάς μου. Καρρά σίγουρα δεν θα εγκρίνεις!!

Περιμένουμε τη λίστα λοιπόν και να τελειώνει με τι φράση "Το έχω δοκιμάσει, ξέρω, ευχαριστώ πολύ, πάμ παρακάτω..." που χρησιμοποίησες παραπάνω και προωθεί και το διάλογο.

Τέλος το βράδυ θα μαζευτούμε με φίλους ν ακούσουμε οπερέτες και κανα blues να νοσταλγήσουμε το Μισισιπη, αν θες πέρνα να πιούμε κανα μπραντυ..

Δημοσ.
Θα μας γράψεις μια λίστα με τα είδη της μουσικής που εσύ θεωρείς μουσική και μας αφήνεις να ακούμε?

Δε μου φάνηκε ειρωνικό αυτό που είπε, απλά εξέφρασε την άποψή του, κατά βάση πως δεν κάνουν όλα τα ηχεία για την ίδια μουσική, πράγμα πολύ σωστό. Σου λένε πως αν ακούς τέτοια μουσική τότε τα 2300 και τα όμοια σε καλύπτουν μια χαρά. Αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι "πασπαρτού" και "σούπερ" ηχεία που καλύπτουν όλα τα γούστα και τα είδη ακροάσεων.

Μερικοί μπορεί να μην καταλαβαίνουν τη διαφορά, αλλά ως γνωστό δεν έχουμε όλη τα ίδια αυτιά, ούτε την ίδια εμπειρία σε ακούσματα, οπότε κρατήστε τουλάχιστον μια πισινή γι αυτά που είπαν οι παραπάνω (που προσωπικά συμφωνώ απόλυτα).

:-)

Δημοσ.

Aυτή την ιστορία με τα monitor, που και καλά <<βγάζουν τον ήχο όπως πρέπει να βγει>>, εγώ την ακούω βερεσέ.

Διότι αλλιώς θέλει <<να βγει>> στον αέρα ο Lil John ή οι bass syndicate, και σίγουρα αλλιώτικα θα ακουστούν στα monitor.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...