Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δηλαδη εσυ μου λες οτι ακους ποιοτικο ηχο και μουσικη απο ενα set των 10€? πασοο...

Όχι, είπα ότι τα Ζ2300 σε μικρές εντάσεις είναι ελαφρώς χειρότερα από αυτά των 10€.

Δημοσ.

οκ παντως εγω θα προτιμουσα να ακουγα benassi απο τα z-2300 απο τα m audio

ΥΓ δες ποσο χαμηλες παραγουν τα ζ-2300 και δες τα m audio

ΥΓ2 τωρα τα ηχεια εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια ενταξει τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι πολυ καλα για χρηση υπολογιστη αλλα μεχρι εκει μην υπερβαλεται.Ακουω πραγματα του στυλ οτι εχουν τρομερο μπασο,οτι ειναι απο τα καλυτερα 2.1 και αλλα τετοια..Εχω ακουσει αρκετα ηχεια της logitech οπως τα g51 , τα 2300 τα x230(τα οποια και εχω) και το μονο που εχω ακουσει απο το woofer ειναι ενα βουητο και οχι μπασο.Δηλαδη ενα πραγμα το οποιο καλυπτει ολο το δωματιο και δεν σε αφηνει ουσιαστικα ουτε μουσικη να ακουσεις , ουτε ταινια να δεις.Τα μονα που εχω ακουσει και εξαιρουνται ειναι τα z5500 τα οποια ομως δεν συγκρινονται με ενα hi fi συστημα.Βεβαια το hi fi ειναι ποιο ακριβο αλλα ξερω ατομα τα οποια τα συγκρινουν

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ.

Όταν λες Benassi φαντάζομαι εννοείς τα satisfactionοειδή; Αυτό ακούγεται άθλιο ακόμα και με σωστά ηχεία λόγω υπερβολικού μπάσου, στα 2300 θα ακούγεται καθαρός θόρυβος :P

Δημοσ.
Όταν λες Benassi φαντάζομαι εννοείς τα satisfactionοειδή; Αυτό ακούγεται άθλιο ακόμα και με σωστά ηχεία λόγω υπερβολικού μπάσου, στα 2300 θα ακούγεται καθαρός θόρυβος :P

δεν λεω αυτο δεν ειναι και απο τα κομματια του με πολυ μπασσο

αλλα για

change style

my body

εχει και αλλα

αλλα αυτα μου αρεσουν εμενα :P

Δημοσ.

Αυτά πώς τα κόβεται (και σε σύγκριση με τσ Ζ2300) ;;

Για 300W δέ μου φαίνονται, τα άκουσα στο Saturn και τα Ζ2300 μου ακούγονταν πιό δυνατά.

Δημοσ.

με τιποτα δεν ειναι 300watt rms

το woofer ειναι 6,4 ιντσες

και τα ηχεια δεν βρηκα ποσο ειναι

Δημοσ.
με τιποτα δεν ειναι 300watt rms

το woofer ειναι 6,4 ιντσες

και τα ηχεια δεν βρηκα ποσο ειναι

http://www.sony.gr/product/cpp-speakers/srs-db500#pageType=TechnicalSpecs

Μια χαρά μπορεί να είναι τα Watts που λέει, δε πάει ιδιαίτερα με τις ίντσες.

Από ακουστική όμως τί να λέει ρε γμτ; Δείχνει πολύ ενδιαφέρον κατά τα άλλα, ακόμα και ασύρματο χειριστήριο ρύθμισης έχει.

(πάω να ψάξω κανά review)

(* εντάξει δεν είναι τίποτα φοβερό, αντίστοιχα της τιμής τους είναι απ'όσο διαβάζω, δεν κάνουν για μουσική... αναμενόμενο)

Δημοσ.

Έλα μου ντε, χα. Έ στο review προτείνει να τα βάλεις σε καμιά TV να απαίζεις PS3 και τέτοια... :lol:

Εγώ για καμιά καφετέρια τα κόβω, μιας και είναι δυνατά...

Δημοσ.
Έλα μου ντε, χα. Έ στο review προτείνει να τα βάλεις σε καμιά TV να απαίζεις PS3 και τέτοια... :lol:

Εγώ για καμιά καφετέρια τα κόβω, μιας και είναι δυνατά...

που ειδες τα db τους??

Δημοσ.

Πρέπει να κάνουμε ένα gather οι insomnias, και όποιος έχει τέτοια συστήματα να τα φέρει, ώστε να γίνει live test απ'όλους και να τελειώνουμε με το ποιό είναι καλό ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...