Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το 2.0 συστηματακι μπορει να σου βγαλει ολο το ευρος συχνοτητων που θα εβγαζαν 2 δορυφοροι με ενα sub... (ναι βγαζουν μπασο και δεν το λες και αδυναμο αλλα οχι οπως ενα sub)

ΟΚ, δεν κάνω σύγκριση με τύπου 2.1, αυτά είναι "επιτραπέζια" ηχεία για νορμάλ καταστάσεις.

Η απορία μου είναι αν έχουν τόσο ποιοτικό ήχο όσο τα χρήματά τους. Αν τα έχει ακούσει κάποιος ας πει. (είμαι λίγο ξεκάρφωτος τώρα στο θέμα, ενιγουέι)

Ξέχασα να πω, τελικά ThReSh αποδείχτηκες σωστός (από το άλλο thread), φαίνεται είναι η χρονιά ανανέωσης φέτος για τη Logitech. :-D

Πάντως δε μου αρέσει το νέο design στους δορυφόρους, πιο ωραία ήταν τα 2300.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

αν η ποιότητα πλαστικού/κατασκευής είναι τουλάχιστον σαν των Z-2300 τότε θα είμαστε μια χαρά, προσωπικά δεν με πολυαπασχολεί το design :-)

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παληκάρια, αλλά αυτή η <<πιστοποίηση THX>> τι στο διάολο πιστοποιεί σε πλαστικά ηχειάκια με μεγάφωνα 4'' ιντσών;

Και από πότε όταν κάτι αναφέρει πως είναι "High End" εμείς θα το εμπιστευτούμε με κλειστά μάτια (αυτιά);

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος των Z2300 και δε νομίζω να είναι καλύτερα σε ήχο αυτά απλά πιστεύω ότι θα είναι τα ίδια σε ποιότητα.

Τώρα όσον αφορά το design δε με ενθουσίασαν.

Δημοσ.
δε νομίζω να βγει αντικαταστάτης για τα Z-5500, τουλάχιστον οχι στο κοντινό μέλλον. τα Z-5500 πουλάνε μια χαρά και να σκεφτείς οτι είναι και πανάκριβα ε.. δλδ αμα βγει αντικαταστάτης τους τι παραπάνω θα έχουν? ασύρματη παροχή ρεύματος? :P

Να σου πω εγώ τι θα μπορούσαν να βελτιώσουν στα Ζ5500 που έχω :

Καταρχήν το βασικότερο : equalizer ζωνών να μπορείς να ρυθμίσεις τα πρίμα (μέγα σφάλμα να μην έχει),

Πρόγραμμα εξομοίωσης χώρων: stadio,hall,orchestra κλπ,κλπ

Πρόγραμμα εξομοίωσης μουσικής: rock,movie,jazz,pop

Επίσης εκείνο το κωλοκαλώδιο που είναι φιξαρισμένο στο panel.Δεν φτάνει που είναι κοντό και είσαι αναγκασμένος να έχεις το panel κοντα στο sub , δεν παίρνει και καμιά προέκταση...

Επίσης οι βάσεις των ηχείων που αναγκάζουν τα ηχεία να κοιτάνε στον ουρανό.Επιοικώς απαράδεκτα.Αναγκάστηκα να φτοιάξω πατέντα για να τα ρυθμίζω να κοιτάνε προς τα κάτω.

Αυτά για αρχή μου κάνουν.Και ας παραμείνουν τα watt το ίδιο

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ένα καινούργιο μοντέλο ηχείων είναι. Γιατί μπήκε στις ειδήσεις;

Επίσης βγήκε ένα καινούριο μοντέλο mp3 με γαμάτα ακουστικά ξερωγώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

για τον ίδιο λόγο που μπαίνουν στις ειδήσεις κινητά/κάρτες γραφικών/επεξεργαστές/δίσκοι/οθόνες/notebooks-netbooks-ebooks/κτλπ κτλπ, είναι είδηση που έχει σχέση με την τεχνολογία/πληροφορική :-)

Δημοσ.

εχω τα Ζ-2300 εδω και 2 χρονια,δεν νομιζω να εχουν τα καινουργια καποιες σπουδαιες βελτιωσεις,απλα ανανεωνονται.

Δημοσ.

http://www.maximumpc.com/article/reviews/logitech_speaker_system_z623_review

What we do expect—at any price point—is good fidelity. THX certification notwithstanding, the Z623 speaker system falls short of that mark. We have no complaint with the system’s performance with movies or games; it delivered dialog and sound effects with gusto. But when we dove into our library of high-definition FLAC files (downloaded from B&W’s Society of Sound), we discovered that the satellites overdrive mid-range frequencies, rendering broad swaths of both vocals and instruments unpleasantly harsh at higher volumes.

The Z623’s low price tag, combined with its good performance with movies and games, saves its bacon. If you’re looking for inexpensive speakers for listening to music, however, we think Logitech’s Z250 speakers are a far better value
Δημοσ.
για τον ίδιο λόγο που μπαίνουν στις ειδήσεις κινητά/κάρτες γραφικών/επεξεργαστές/δίσκοι/οθόνες/notebooks-netbooks-ebooks/κτλπ κτλπ, είναι είδηση που έχει σχέση με την τεχνολογία/πληροφορική :-)

Ξέρεις τι; είδηση είναι μια 3d τηλεόραση, ένα netbook όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το ipad που είναι κάτι νέο, ένας δίσκος 15tb κτλ. Δε νομίζω πως ένα νέο μοντέλο ηχείων είναι είδηση. Εκτός αν κάνει καφέ. Κάπως έτσι το εννοώ.

Αν πάρω πχ αυτό είναι είδηση; Όχι. Είναι τα καινούρια γαμάτα ακουστικά της Sennheiser.

Δημοσ.
Ξέρεις τι; είδηση είναι μια 3d τηλεόραση, ένα netbook όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το ipad που είναι κάτι νέο, ένας δίσκος 15tb κτλ. Δε νομίζω πως ένα νέο μοντέλο ηχείων είναι είδηση. Εκτός αν κάνει καφέ. Κάπως έτσι το εννοώ.

Αν πάρω πχ αυτό είναι είδηση; Όχι. Είναι τα καινούρια γαμάτα ακουστικά της Sennheiser.

γιτι ο δικος 15 tb να ειναι ειδηση?

και αφτα ειναι ειναι ειδηση τα ακουστικα αν θελεις γραψετα(ποιος ομως τα ζηταει :P )

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε νομίζω πως ένα νέο μοντέλο ηχείων είναι είδηση.

για αυτό και δεν την ψήφισες, από την στιγμή όμως που την ψήφισαν άλλοι σημαίνει ότι την θεωρούν και για αυτό την έχουν βάλει και άλλα forums και sites με τεχνολογικά νέα (πχ endgadget)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...