Προς το περιεχόμενο

Προστασια υψηλων προσωπων!

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια κανει καποιος απο σες αυτην την δουλεια η εχετε καποιον φιλο που να την κανει?Θελω να μου πειτε για αυτην την δουλεια αν ξερετε κατι,οχι αν θα την κανατε η οχι και αν σας αρεσει αλλα αν ξερετε καποια πρακτικα πραγματα,ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Τι θέλεις να μάθεις; Καταρχήν πρέπει να είσαι τούμπανο, μπιλντέρι, ζώο του γυμναστηρίου. Το 99% των μπράβων τους ψαρεύουν από γυμναστήρια.

Δημοσ.

Μάλλον εννοει πως κάποιον αστυνομικό τον βαζουν σε τετοια υπηρεσία προστασία της Τζουλιας Αλεξανδράτου κλπ..

Εμενα πάντως που ειμαι 190 δεν ηρθε ποτε κανεις να με προστατευσει :-(

Δημοσ.
προστασία της Τζουλιας Αλεξανδράτου κλπ..

η τζουλια δεν ειναι υψηλο προσωπο, ειναι χαμηλο! πιο χαμηλο δε γινεται....

στο θεμα μας τωρα, εχω γνωστους που κανουν αυτη τη δουλεια και εχω ακουσει τις καλυτερες εντυπωσεις!

απλα ειναι δυσκολο να βρεις τετοια θεση και πρεπει να εχεις την ορεξη να τη κανεις.

Δημοσ.
Και να είσαι έτοιμος να ακούς συχνά: Φέρε μου καφέ, πήγαινε πάρε το τάδε πράμα..κλπ κλπ σχετικά.

κανεις λαθος, τα εχεις μπερδεψει.

αν παει να του φερει καφε τοτε:

1) τον αφηνει μονο του, εκτεθειμένο

2) θα κουραστει αφου δεν ειναι στις αρμοδιοτητες του...

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ----------

καννα ρουσφέτι από το υψηλό πρόσωπο παίζει;

παρα πολλα

Δημοσ.

προτιμουν ατομα που εχουν αστυνομικη ταυτοτητα για να κουβαλανε οπλο νομιμα..

συνηθως αυτος που δουλευει ηδη σε καποιο ατομο ,φερνει τους γνωστους του απο γυμναστηριο ή απο οποιαδηποτε σχολη πολεμικων τεχνων που πηγαινει.

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1+vip&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=776ddb61236a4e6c

Παντως υπαρχουν και αρκετα κακα απο την υποθεση που δεν γραφονται..

Δημοσ.

Παιδια δεν μιλησα για μπραβος,ουτε του γυμναστιριου πρεπει να εισαι δεν πας για πορτιερης.Οταν λεω υψηλα προσωπα δεν εννοω εναν νταη που θα εχει η Αλεξανδρατου,εννοω ατομα που ειναι εκπαιδευμενα να σε φυλανε να ξερουν πολεμικη τεχνη να εχουν παρακολουθησει κανα σεμιναριο κραβ μαγκα,να οπλοφορουν και τα λοιπα.Τι καφεδες λενε αλλοι τι φραπεδες....αυτα τα κανει ο μπατσακος του σημιτη!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μήπως ξέρεις φίλε μου πόσο πάει το μαλλί? :ph34r:

Αρκετά χρήματα είναι..Και δεν είναι για αρχάριους. Είναι για άτομα που έχουν ήδη κάποια γνώση πάνω στις πολεμικές τέχνες! ( Τουλάχιστον ετσι ήταν τον Σεμπτέβριο στην Αγγλία..Και εννοείται οτι λέω για το "καλό" τμήμα, οχι το τμήμα αυτοάμυνας!)

Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως έχω ακούσει τα καλύτερα. Γενικώς υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμός, δεν συμπεριφέρονται στον personal security σαν το "παιδί για όλες τις δουλειές". Το μόνο κακό είναι το θέμα της προσωπικής ζωής, γιατί αν σου πει ο εργοδότης "φύγαμε αύριο για 10 μέρες στις ΗΠΑ" παρατάς αναγκαστικά οικογένεια, σχέση, προσωπικές συνήθειες κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...