pavlos77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Πρόσφατα έβγαλα μια prepaid card απο την ATEBank και έκανε register στο paypal και χθες έβαλα το pin που χρειάζεται απο το statement της κάρτας και δεν μου βγάζει στο "My account" καμιά επιλογή "Add funds"...Επιπλέον, έκανα και upgrade το account μου σε Premier.Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να βάλω λεφτά?
isay Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 pavlo δεν φορτώνεις το paypal για να κανεις ψώνια. Όταν ψωνίσεις, θα τραβήξει αυτόματα τα λεφτα
Ntinaras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δεν κανεις add funds με καρτες αυτο ειναι για φορτωμα χρηματων μεσω τραπεζικου λογαριασμου απλα θα την δηλωσεις στο paypal Και οταν αγορασεις κατι θα σου τραβηξει αυτοματα προτιμησε ομως να πληρωνεις σε δολλαρια και να μη σου κανει μετατροπη το paypal γιατι πληρωνεις προμηθεια
pavlos77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ΟΚ παίδες ευχαριστώ...Ntinaras όταν λες να πληρώνω με δολάρια εννοείς να βάλω ως primary currancy το δολάριο?
Ntinaras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 εχει καπου μια επιλογη να μην σου κανει μετατροπη συναλλαγματος το paypal αλλα να τη κανει η πιστωτικη καρτα
pavlos77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μπορείς να βοηθήσεις λίγο?Πως μπορώ να μαθαίνω σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου (απο το ebay) ?
dinos33 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Όταν βάζω τα στοιχεία της προπληρωμένης κάρτας μου (VISA) στο learn more λέει το εξής: Enter your card information or select an existing card and click Continue. We'll charge your card €1.50 EUR or equivalent to make sure it's yours. In 2-3 days, check your card statement for the unique 4-digit code that we sent along with the charge. Log back in to your PayPal account and enter the code from your statement. Τι είναι το card statement; Πώς θα βρω αυτόν τον 4ψηφιο κωδικό για να κάνω verify τη κάρτα μου ώστε να μπορώ να κάνω αγορές μέσω PayPal; UPDATE: Να σημειωθεί ότι ο λογαριασμός μου στο PayPal είναι Premier.
pavlos77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τις ίδιες απορίες είχα και εγώ πριν μια εβδομάδα...Λοιπόν,το card statement είναι οι κινήσεις του λογαριασμού σου και θα πας μετά απο 3 μέρες στην τράπεζα σου αφού κάνεις εγγραφή στο paypal και σου ζητάει το pin και θα ζητήσεις το pin για το Paypal...Στην τράπεζα να πας με την κάρτα και να είναι παρών ο κάτοχος με την ταυτότητα του...Επιπλέον, μέσα στο paypal δεν βάζεις λεφτά , απλά όταν είναι να κάνεις μια αγορά τα τραβάει απο την κάρτα αυτόματα...
dinos33 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τις ίδιες απορίες είχα και εγώ πριν μια εβδομάδα...Λοιπόν,το card statement είναι οι κινήσεις του λογαριασμού σου και θα πας μετά απο 3 μέρες στην τράπεζα σου αφού κάνεις εγγραφή στο paypal και σου ζητάει το pin και θα ζητήσεις το pin για το Paypal...Στην τράπεζα να πας με την κάρτα και να είναι παρών ο κάτοχος με την ταυτότητα του...Επιπλέον, μέσα στο paypal δεν βάζεις λεφτά , απλά όταν είναι να κάνεις μια αγορά τα τραβάει απο την κάρτα αυτόματα... Ότι δε βάζω λεφτά στο PayPal το ξέρω γιατί ένας φίλος έχει λογαριασμό που τον χρησιμοποιεί με πιστωτική κάρτα. Αυτός, βέβαια, είδε τον 4ψηφιο κωδικό απ' τον λογαριασμό που του έρχεται. Στην προπληρωμένη δεν έρχεται όμως λογαριασμός. Στο παρελθόν είχα πάει στην τράπεζα και είχα ζητήσει τον κωδικό που χρειάζομαι για να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου στο PayPal με την προπληρωμένη κάρτα μου (με την κάρτα, τον κάτοχο και ταυτότητα ), αλλά μου είχε πει ο υπάλληλος ότι δε ξέρει τι είναι αυτό που ζητάω και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, μετά άρχισε να μου λέει ότι μάλλον λέω για το e-Banking που δε γίνεται με τη προπληρωμένη μου και διάφορα άσχετα, τουλάχιστον είπε ότι μπορεί απλά αυτή να μη το ξέρει. Έτσι, χθες, έδωσα για ακόμη μία φορά το 1.50 ευρώ στο PayPal και την Τετάρτη θα πάω να ζητήσω τον κωδικό απ' τον λογαριασμό της κάρτας μπας και βγάλω έτσι άκρη. Ευχαριστώ για την απάντησή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.