ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Έχω φτιάξει το παρακάτω site http://tilestwra.freehostia.com Δεν έχω φτιάξει mail και έχω βάλει το λογαριασμό gmail Μου μέσα στο site. όταν κάνει κάποιος εγγραφή βγάζει μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η εγγραφή και ότι του έχει σταλεί Mail επιβεβαίωσης στον λογαριασμό του..Αλλά δεν πάει Τι μπορεί να συμβαίνει?
ScarletK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν έχει σχέση πάντως κι εγώ που σήμερα πήγα να δοκιμάσω το contact form απλά δεν νιώθει.Αν ψάξεις joomla confirmation mail problem , ή joomla contact form problem γίνεται ένας χαμός από πιθανές λύσεις από τις οποίες καμμία δεν δούλεψε για μένα. Αν κάποιος έχει βγάλει άκρη ή αν έχει βρει κάποιο plugin της προκοπής ας δώσει τα φώτα του.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα και ευχαριστώ Το πρόβλημα παρουσιάζεται στο ότι το freehostia οταν κάνεις free hosting σου έχει απενεργοποιημένη την smtp Port . Ούτε Mail να φανταστείς δεν μου δίνουν .Πρέπει λέει να κάνω συνδρομή... Τεσπα. Θα δω πως θα πάει το site (παει καλά μέχρι τώρα) και θα το φιλοξενήσω κανονικά..
routsounmanman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Γιατί να κάνετε συνδρομές κτλ ρε παιδιά; Το Gmail παρέχει δωρεάν SMTP server αν δεν κάνω λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.