Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο τις δυνατοτητες του gma500 στα 720 και 1080p! με media player classic ver 1.4.2499.0 (και Intel® Media Codecs for Intel® System Controller Hub Production Version Version 1.8.5.19 σε συνδιασμο με το matroskasplitter) cpu usage κατω απο 30% και το hybrid engine στο power saving!

Edit: Επειδη δεν βρηκα ακρη με το bios update εδωσα στον κινεζο 4,50 ευρωπουλα και αγορασα το τελευταιο setfsb. Το αποτελεσμα ηταν πολυ ικανοποιητικο καθως εφτασα στα 1705 mhz. Απο μετρησεις που εκανα (passmark) ειμαι γρηγοροτερος απο n270 και 280 περιπου 20% !!! τελος καλο ολα καλα.....

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο τις δυνατοτητες του gma500 στα 720 και 1080p! με media player classic ver 1.4.2499.0 (και Intel® Media Codecs for Intel® System Controller Hub Production Version Version 1.8.5.19 σε συνδιασμο με το matroskasplitter) cpu usage κατω απο 30% και το hybrid engine στο power saving!

Edit: Επειδη δεν βρηκα ακρη με το bios update εδωσα στον κινεζο 4,50 ευρωπουλα και αγορασα το τελευταιο setfsb. Το αποτελεσμα ηταν πολυ ικανοποιητικο καθως εφτασα στα 1705 mhz. Απο μετρησεις που εκανα (passmark) ειμαι γρηγοροτερος απο n270 και 280 περιπου 20% !!! τελος καλο ολα καλα.....

Ωραίος

btw ο τύπος είναι Ιάπωνας :lol:

Δημοσ.

γεια σας παιδια και απο μενα...

και γω τον εχω κλοκαρισμενο μονιμως στα 25% και ειναι μια χαρα... βεβαια ακουγεται το ανεμιστηρακι, αλλα ολα οκ!

για την GMA500 θελω να ρωτησω... εχει μονο 8 mb πανω.

ομως λεει πως μπορει να χρησιμοποιησει μεχρι 200+.. ισχυει..? ειναι καποια ρυθμιση?

Δημοσ.
απο θερμοκρασίες κώστα;

Δεν εχω σκοπο να το εχω μονιμα σε αυτην την κατασταση, εξαλου για σερφαρισμα και ταινιες δεν χρειαζεται o/c. Οι θερμοκρασια επαιζε, οταν πχ εβλεπα videos στο youtube 480p και καποια 720p πηγε και 50. Σε σερφαρισμα μαλλον λογω speedstep κατω απο 40 (32-38). Με ενδιαφερει κυριως σε μσν και skype οπου στην στοκ συνχνοτητα εχανα frames....την λυση παντως για 720 και 1080p στο youtube την βρηκα....αντι να κανω streamming το κατεβαζω σε hd ή full hd και το βλεπω οπως ειπα σε παραπανω post. Ειμαι χαρουμενος που εχω το gma500 και οχι το 950 :-)

---------- Προσθήκη στις 13:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:22 ----------

Ωραίος

btw ο τύπος είναι Ιάπωνας :lol:

ε οκ μικρο το κακο :-D

Ευγενεστατος παντως!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις αναλυτικα ποια προγραμματα και settings χρησιμοποιησες η εστω καποιο οδηγο? :-)

Προσπαθω τοσο καιρο να το κανω να παιξει HD mkv με υποτιτλους στα XP (με το PDVD8 decoder+matroska splitter+ IEGD drivers) αλλα δεν τα καταφερνω. Στα 7 ολα ρολοι.

Δημοσ.
Μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις αναλυτικα ποια προγραμματα και settings χρησιμοποιησες η εστω καποιο οδηγο? :-)

Προσπαθω τοσο καιρο να το κανω να παιξει HD mkv με υποτιτλους στα XP (με το PDVD8 decoder+matroska splitter+ IEGD drivers) αλλα δεν τα καταφερνω. Στα 7 ολα ρολοι.

Δυστιχως δεν θυμαμαι το λινκ αλλα αν ψαξεις στο google δεν θα δυσκολευτεις να βρεις εναν οδηγο. Πειραματισου και με τα codecs που περασα ισως αυτα να κανουν την διαφορα. Οι drivers Που εχω για το gma500 ειναι 10.3.0.1525 2/2/2010

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
kostasfalcon το PLL του ειναι 9Lprs427cgLF?

Μετα > απο τα 1.7 Ghz, δεν ειναι σταθερο?

Κανενα νεοτερο απο bios? Update?

[Μαλλον θα το εχω σε λιγες μερες]

Ειναι το ICS9LPR427CGLF (εβαλες ενα s που δεν υπαρχει). Το εχω δοκιμασει μεχρι και τα 1730 mhz, χωρις κανενα προβλημα. Δεν θελω ομως να το ζοριζω και οπως ειπα το ανεβαζω μονο οταν θελω msn και skype - αντε και κανενα βιντεακι απο το youtube. Μεγια σου :-)

Δημοσ.
kostasfalcon το PLL του ειναι 9Lprs427cgLF?

Μετα > απο τα 1.7 Ghz, δεν ειναι σταθερο?

Κανενα νεοτερο απο bios? Update?

[Μαλλον θα το εχω σε λιγες μερες]

Ειναι το ICS9LPR427CGLF (εβαλες ενα s που δεν υπαρχει). Το εχω δοκιμασει μεχρι και τα 1730 mhz, χωρις κανενα προβλημα. Δεν θελω ομως να το ζοριζω και οπως ειπα το ανεβαζω μονο οταν θελω msn και skype - αντε και κανενα βιντεακι απο το youtube. Μεγια σου :-)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο. Αξιζει να του βαλω αλλο 1GB? εχω win xp. Εαν του βαλω συμφερει καλυτερα να παω σε win7(ποια εκδοση ειναι η πιο καταλληλη?). Θα ειναι πιο αργο (με τα 2GB) στα win7 εναντι των xp?. Και κατι τελευταιο....ξερει κανεις πως θα εχω το control panel του gma500 (εχω τους lego 10,3 drivers)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...