damastes Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Costas είναι με 2gb μνήμη εσένα; Γιατί σε αυτα με τα 2gb δεν ειχε επιλογή το BIOS για oc. Νομίζω με καινούργιο BIOS το διορθωσανε sent from my HTC Magic using tapatalk
stamatisx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Costas είναι με 2gb μνήμη εσένα; Γιατί σε αυτα με τα 2gb δεν ειχε επιλογή το BIOS για oc. Νομίζω με καινούργιο BIOS το διορθωσανε sent from my HTC Magic using tapatalk Απο οτι κατάλαβα δε μπορεί να κάνει αναβάθμιση στο καινούργιο BIOS όπου θα είχε τη δυνατότητα για OC, γιατί θα του πετάει σφάλμα λόγω ασυμβατότητας.
kostasfalcon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 1 GB εχω. δεν δοκιμασα καν να κανω bios update, αφου διαβασα απο πολλους οτι κανεις με το δικο μου μοντελο δεν τα καταφερε. Τοι θεμα ειναι οτι δεν μου βγαζει την επιλογη του o/c - εχω την 2.08 version
stamatisx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μπες εδώhttp://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=8AF6gYB7thq87JM8 πάτα στο download και επέλεξε το BIOS που θες επίσης checkαρε κ το forum αυτό http://forum.eeeuser.com/viewforum.php?id=72 Τα εχω δει ηδη αυτα. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλες εκδοσεις 1101HA. Οσον αφορα το δικο μου μοντελο (HAGG) δεν βλεπω να καταφερε κανεις να το κανει o/c 1 GB εχω. δεν δοκιμασα καν να κανω bios update, αφου διαβασα απο πολλους οτι κανεις με το δικο μου μοντελο δεν τα καταφερε. Τοι θεμα ειναι οτι δεν μου βγαζει την επιλογη του o/c - εχω την 2.08 version Θες να πεις οτι από το πρώτο link που σου παρέθεσα δε δοκίμασες να κατεβάσεις το τελευταίο BIOS να δείς άμα μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση και άμα σου δίνει OC option? Απλά από ότι διάβασες από άλλους?
kostasfalcon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Θες να πεις οτι από το πρώτο link που σου παρέθεσα δε δοκίμασες να κατεβάσεις το τελευταίο BIOS να δείς άμα μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση και άμα σου δίνει OC option? Απλά από ότι διάβασες από άλλους? Αφου δεν ειναι το bios του μοντελου μου. Αυτο πηγαν να κανουν και οι αλλοι και δεν βγηκε σε κανεναν....ποιος ο λογος να το ρισκαρω αν γινει καμια στραβη παει το μηχανημα....
stamatisx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου δεν ειναι το bios του μοντελου μου. Αυτο πηγαν να κανουν και οι αλλοι και δεν βγηκε σε κανεναν....ποιος ο λογος να το ρισκαρω αν γινει καμια στραβη παει το μηχανημα.... Απαξ και είναι διαφιρετικό, δε θα σε αφήσει να κάνεις καν εγκατάσταση, αλλά όπως είπες δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνεύεις
kostasfalcon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστιχως δεν βλεπω φως.....κριμα να εχω το 1101ΗΑ και να μην μπορω να το κανω o/c...
szaf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά το 1101ha πως παει απο θέμα επεξεργαστή; το oc το κάνει τελικά ταχύτερο από το 1005ha που έχει τον Ν270 πάνω;
bebis4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 σοrry για το ασχετο αλλα επειδη σας βλεπω ενεργους και γνωστες θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι με ενδιαφερει και πρεπει να δωσω γρηγορα μια απαντηση για την αγορα. Γνωμες για Lenovo IdeaPad S10-3 Laptop - black τα χαρακτηριστικα του Επεξεργαστής: Intel Atom Processor N 270 Single Core 1.60GHz στα 533MHz. Μνήμη: 1024MB (1 x 1024MB) DDR2 στα 667MHz, (περιλαμβάνει 1 module). Οθόνη TFT: 10,1" και ενσωματωμένη κάμερα. Σκληρός Δίσκος: 160GB SATA, 5400rpm. Κάρτα Δικτύου: Eνσωματωμενη κάρτα δικτύου (LAN 10 / 100) RJ45 και ασύρματη Wifi. Θύρες Επικοινωνίας: 2 x USB 2.0, 1 x headphone / line out, 1 x microphone Τύπος Μπαταρίας: 6 Cells μπαταρία Li-lon.. Λογισμικό: Microsoft Windows XP Home Ελληνικά. Βάρος: 1.3kg. Χρώμα: Μαύρο. τι γνωμες εχετε για αυτο για ταινίες, serf και downloading αρκετες δηλαδη ωρες ανοικτος? win 7 Θα σηκωνει? ειναι γρηγορος ο επεξεργαστης του? θελω την βοηθεια σας γιατι ειμαι τελειως ασχετος με netbook. ---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:54 ---------- http://www.skroutz.gr/s/80065/HP-Mini-2140-NN355EA.html αυτο ειναι το δευτερο που ειδα.
damastes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 άνοιξε νέο θέμα δικό σου φίλε για να πάρεις απαντήσεις. Είναι κλασικά netbook για surf, downloading Μια χαρά είναι, για ταινίες δύσκολα για HD.
kostasfalcon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλησα με το support της Asus και μου ειπαν οτι στα μεταγενεστερα 1101 αφαιρεθηκε η δυνατοτητα o/c. Ξερει κανεις που θα βρω την 0204 version μπας και ειμαι τυχερος? Σημερα δοκιμασα ενα καρο απο το HA και παρολο που μου ελεγε οτι ολοκληρωθηκε το update ειμαι πεισματικα στην 0208....
leonidas_fs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια πως ανοιγω και κλεινω το wi-fi οποτε θέλω εγω?? απο που το κανω αυτο??
stamatisx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια πως ανοιγω και κλεινω το wi-fi οποτε θέλω εγω?? απο που το κανω αυτο?? Πατάς Fn+F2 και επιλέγεις τι θες να ενεργοποιήσεις, wifi, bluetooth ή και τα δυο.
leonidas_fs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πατάς Fn+F2 και επιλέγεις τι θες να ενεργοποιήσεις, wifi, bluetooth ή και τα δυο. thanx boy!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα