phot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 καλησπέρα, παιδια. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το συγκεκριμενο netbook. Το έχει προσφορά στο eshop... το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Αυτό που με προβληματίζει περισότερο είναι η ταχύτητα του και η μνήμη του...ξέρετε αν θα μπορούσα να την επεκτείνω στα 2.0 gb? ευχαριστώ
damastes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 και η μνήμη μπορεί να αναβαθμιστεί και overclock μπορείς να κάνεις πανεύκολα εως και 30%. Μια χαρά netbook είναι, ειδικά η αυτονομία του, το ποσο σε καλύπτει όμως εξαρτάται και απο την χρήση που το προορίζεις.
phot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ευχαριστώ πολύ μόνο για δουλειά..με προγραμματισμό ασχολούμαι..καθόλου πολυμέσα...μ ενδιαφέρει πολύ η φορητότητα και να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται
damastes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 για προγραμματισμό δεν είμαι και σίγουρος αν το μέγεθος της οθόνης ή η δύναμη του θα είναι αρκετή. Καλύτερα να περιμένεις και γνώμη απο κάποιον με γνώσεις προγραμματισμού για το τι θα ήταν καλύτερο.
leonidas_fs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξεθαβω λιγο αυτο το θεματακι διοτι χθες αγόρασα το συγκεκριμένο netbook...Απ'οτι ειδα εχει χp...Θα μπορούσα να του έβαζα windows 7 home premium που εχω? Τι λετε θα τα αντεξει η θα κλαταρει η μνημη κτλ?? Επίσης αν κάνω το overclocking απο 15 % σε 20-25 % θα έχει διαφορά ετσι ? ( Για κάποιο λόγο δεν θελω να το ζορίσω και να το κάνω 30 %..εχω δίκιο σε αυτο ή άδικο?) edit: κανεις??? Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2010 από leonidas_fs
stamatisx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω το συγκεκριμένο αλλά του τρέχω XP και Ubuntu. Το έχω με 1GB και γι' αυτό δεν του έβαλα Win 7. Το έχω μονίμος 30% στο BIOS και αλλάζω το mode του Hybrid engine ανάλογα με τις απαιτήσεις μου μέσα από τα Windows. Δεν παθαίνει τίποτα και συνέχεια να το έχεις στο 30% και super mode.
kostasfalcon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 @stamatisx εχεις ιδεα πως γινεται bios update στο 1101HAGG γιατι δεν εχω επιλογη για o/c
cxmgp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει προγραμμα της asus που εκτελειται μεσα απο windows ???
stamatisx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 @stamatisx εχεις ιδεα πως γινεται bios update στο 1101HAGG γιατι δεν εχω επιλογη για o/c μπες εδώ http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=8AF6gYB7thq87JM8 πάτα στο download και επέλεξε το BIOS που θες επίσης checkαρε κ το forum αυτό http://forum.eeeuser.com/viewforum.php?id=72
drafex Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Του εβαλά windows 7 και παει σφαιρα...Αφοβα.
stamatisx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι να του κάνω format όπου να ναι επομένως θα το δοκιμάσω κ με τα 7 να δω τι λέει.
kostasfalcon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μπες εδώhttp://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=8AF6gYB7thq87JM8 πάτα στο download και επέλεξε το BIOS που θες επίσης checkαρε κ το forum αυτό http://forum.eeeuser.com/viewforum.php?id=72 Τα εχω δει ηδη αυτα. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλες εκδοσεις 1101HA. Οσον αφορα το δικο μου μοντελο (HAGG) δεν βλεπω να καταφερε κανεις να το κανει o/c
stamatisx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τα εχω δει ηδη αυτα. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλες εκδοσεις 1101HA. Οσον αφορα το δικο μου μοντελο (HAGG) δεν βλεπω να καταφερε κανεις να το κανει o/c Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με το επίσημο service της Asus?
kostasfalcon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με το επίσημο service της Asus? Οχι.....αν επικοινωνησω υπαρχει περιπτωση να με βοηθησουν? δεν καταλαβαινω για ποιον λογο υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος αναμεσα στα 1101.
stamatisx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι.....αν επικοινωνησω υπαρχει περιπτωση να με βοηθησουν? δεν καταλαβαινω για ποιον λογο υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος αναμεσα στα 1101. Εγώ μόλις τώρα έμαθα ότι υπήρχε και αυτή η έκδοση, να σου πω την αλήθεια εγώ το πήρα όταν πρωτοβγήκε εδώ στην αμερική επομένως δεν κοίταξα να δω για τυχών νέες εκδώσεις. κάτι μπορεί να παίζει με τα wireless πχ G αντί Ν Δεν ξέρω πάντως δε χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις μαζί τους, τουλάχιστον θα καταγράψουν το συμβάν και μπορεί να γίνει κάτι στο μέλλον, πχ να παρέχουν κάποιο update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα