Προς το περιεχόμενο

Κατατακτήριες πριν την απόκτηση πτυχείου?

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα Εφαρμοσμένη Πληροφορική και Πολυμέσα στο Ηράκλειο Κρήτης...Αν και είχα πάρα πολλά μόρια παραπάνω δεν κατάφερα να μπω στα Αει που είχα σαν πρώτες επιλογές και κατέληξα σ'αυτό το ΤΕΙ! Εχω ακούσει οτι ενώ είσαι στο δεύτερο έτος μπορείς να δώσεις κατατακτήριες να περάσεις στο Αει στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο τρίτο έτος...ισχύει αυτο??

---------- Προσθήκη στις 13:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:15 ----------

Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει να μου πει σίγουρα θα του ήμουν ευγνωμον...

Δημοσ.

Και μένα ρε φίλε περίργο μου εκούγετε αλλα το έχω ακούσει να το λένε πολλοί για αυτό ρωτάω να βεβαιωθώ...Αν ξέρει καποιος σίγουρα ας μου πεί!

Δημοσ.

Έλεος... όταν τελειώσεις το ΤΕΙ με το πτυχίο που πήρες δίνεις εξετάσεις και αν περάσεις μπαίνεις στο δεύτερο έτος του ΑΕΙ.

Δημοσ.

Οι κατατακτήριες εξετάσεις απευθύνονται σε ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Δεν μπορείς να δώσεις κατατακτήριες αν δεν έχεις πτυχιο.

Τώρα το σε πιο έτος θα περάσεις και πόσα άτομα περνάνε από κατατακτήριες είναι θέμα της κάθε σχολής, και το έτος στο οποιο θα περάσεις εξαρτάται και από τη συνάφεια του τμήματος που τελείωσες με το τμήμα στο οποιο δίνεις τις εξετάσεις.

Επίσης ακόμα και αν μπεις στο 2ο έτος, δεν σημαίνει ότι έχεις περάσει όλα τα μαθήματα του 1ου.Στην εξεταστική δηλαδή δίνεις μαθηματα και από το 1ο έτος.

Όλα αυτά απευθύνονται πάντα σε απόφοιτους...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Είσασταν πολύ ξεκάθαροι...Μήπως μπορείτε να μου πείτε τις πιθανότητες που έχω για να ξανά κάνω μηχανογραφηκό με το 10%? Η βάση του 10% στην σχολή που θέλω είναι φέτος 9900 και η βάση του 90% είναι 15200...Τι πιθανότητες έχω..??

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Είσασταν πολύ ξεκάθαροι...Μήπως μπορείτε να μου πείτε τις πιθανότητες που έχω για να ξανά κάνω μηχανογραφηκό με το 10%? Η βάση του 10% στην σχολή που θέλω είναι φέτος 9900 και η βάση του 90% είναι 15200...Τι πιθανότητες έχω..??

To 10% δεν καταργήθηκε πέρυσι;

Αν όχι, καιρός είναι. Σόρι κι όλας.

Δημοσ.
To 10% δεν καταργήθηκε πέρυσι;

Αν όχι, καιρός είναι. Σόρι κι όλας.

δε καταργηθηκε απλως εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που δωσαν εξετασεις τα τελευταια δυο χρονια......

οσον αφορα τη καταργηση δε βλεπω το λογο αρκει να μπει περιορισμος.να μην επιτρεπετε σε ατομα που εχουν περασει σε μια σχολη να ξαναδηλωσουν την ιδια μονο και μονο για να αλλαξουν περιοχη.......υποτιθετε ειναι δευτερη ευκαιρια για αυτους που δε περασαν στη πρωτη τους επιλογης........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...