Rabican Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 αν μπορουσατε να φανταστειτε τι σπαταλες γινονται... τυχαινει να εργαζομαι σε δημοσιο φορεα (δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος, απλα η εταιρια μου εχει συμβαση με το φορεα αυτο) και εχω δει τρελλες σπαταλες, για το οποια ευθυνονται σε μεγαλο βαθμο οι εκαστοτε ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ διοικησεις. προχτες εμαθα πως ο οργανισμος αυτος πληρωνει εδω και σχεδον 7 χρονια 20mbit μισθωμενη γραμμη για ενα Data Recovery Site που ποτε δε λειτουργησε...!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Είναι να σε πιάνει απελπισία με κάτι τέτοια. Να λες θα κάνω υπομονή, θα πληρώνω φόρους, έκτακτες εισφορές και θα υπομένω αυξήσεις παντού, και μετά από 5 χρόνια ιιίσως να δω καμιά άσπρη μέρα, και να σου 'ρχεται χαστούκι μια τέτοια είδηση. Και αυτό είναι και πολύ χοντρό, απορώ πως δεν βούιξε ο τόπος ακόμα. (και πως δεν βγήκε ακόμα κανείς έξω να τρέχει με αλυσοπρίονο προς απροσδιόριστη κατεύθυνση).
memtsas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 λαμογια του κερατα ειναι ολοι τους! οσοι βρισκονται στην δημοσια διοικηση, με ελαχιστες εξαιρεσεις, θελουν ξηλωμα και δικαστηριο. ετσι τρωνε τα λεφτα του λαου, και μετα τρεχουμε στα ΔΝΤ. αλλα ξερετε κατι? μια φραση που την ειχε πει ο παππους μου (που οπως ολοι οι παλιοτεροι εχουν ζησει πολλα σε αλλες εποχες, κατοχες κλπ) δεν μπορω να βγαλω απο το νου μου. οσο και αν ειναι προβατα οι περισσοτεροι πολιτες αυτου εδω του τοπου, ακομη και τα προβατα οταν εχουν αδειο στομαχι αγριευουν. και επειδη μεσα στην δυσκολη καθημερινοτητα και την παραπληροφορηση που ζουμε στην ελλαδα, εχει μπαγιατεψει ο εγκεφαλος μας, θα πρεπει να εξαντληθουν ολα τα περιθωρια ωστε να αναλαβουν τα στομαχια μας να ξυπνησουν τα ζωικα μας ενστικτα και τοτε δυστυχως θα αποδοθει δικαιοσυνη ζουγκλας και οχι δικαιοσυνη που αρμοζει σε μια χωρα που γεννησε τη δημοκρατια. και πολυ φοβαμαι οτι αυτα τα ορια τα κοντοζυγωνουμε μερα με τη μερα.
SteveAngello Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μπα αργει πολυ να αδειασει το στομαχι. Και δεν πιστευω να αδειασει ποτε γιατι οπως ηξερε ο παππους τι γινετε μετα, το ξερουν και αυτοι. Εκει ειναι το κολπο, οτι δεν σε αφηνουν με τελειως αδειο στομαχι αλλα μισοπεινασμενο. Η μαγκια ειναι να αγριεψουν τα προβατα οταν εχουν γεματο στομαχι, μετα θα δεις τον βοσκο να τρεχει και να μην φτανει.
CtrlFreak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Πίσσα και πούπουλα στους πολιτικούς ρεεεεεεεεεε... με τόσα που τους σέρνουν αυτόν τον καιρό δεν θα έπρεπε να υπάρχει πολιτικός για πολιτικός στην Ελλάδα, να ντρέπονται(δεν υπάρχει πλέον αυτή η λέξη στην Ελλάδα αλλά τεσπα) να κυκλοφορούν. Μόνο η φωτιά θα μας σώσει.
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έχει διαβάσει κανείς την αναλυτική προκήρυξη του έργου; Π.χ. τότε που φωνάζαμε για το site τη βουλής και το 1.000.000 αποδείχτηκε πως ήταν δικαιολογημένο το κόστος.
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έχει διαβάσει κανείς την αναλυτική προκήρυξη του έργου; Π.χ. τότε που φωνάζαμε για το site τη βουλής και το 1.000.000 αποδεικτικέ πως ήταν δικαιολογημένο το κόστος. γιατι? ο σερβερ ηταν σε RAID απο 80.000 SSD της ιντελ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Πως αποδείχτηκε;Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε. Μόνο μια απάντηση του Πετσάλνικου, σε ερώτηση του Βελόπουλου, έχω βρει, που απαντά, πως μόνο το 20% έβαλε το δημόσιο και το υπόλοιπο είναι από κοινοτικό πλαίσιο στήριξης. Το κόστος ήταν α) 1.011.318,89 ευρώ για την Ανάπτυξη διαδικτυακής πύλης και β) 48.197,38 ευρώ για την Κατάρτιση χειριστών και διαχειριστών πύλης (συνολικό κόστος του έργου 1.059.516,27 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το 80% του έργου χρηματοδοτήθηκε από κοινοτικούς πόρους, ενώ το 20% από εθνικούς πόρους (Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών)".
De@th L0rd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Και μετά απορούμε γιατί μας θεωρούν λαμόγια οι ευρωπαίοι και το παίζουμε και μάγκες από πάνω. Αν δίναμε εμείς τα λεφτά και έκαναν κάποιοι αυτά τα πράγματα θα τους είχαμε σκοτώναμε χθες.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 και 20 νέες προσλήψεις μέσα στο κατακαλόκαιρο. Άμεση ανάγκη κι όλας. http://fimotro.blogspot.com/2010/08/y_26.html
Rabican Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 μα ειναι δυνατον να παιρνει 800.000 ευρω επιδοτηση απο την ΕΕ η ελλαδα και να το δινει σε κατασκευη ιστοσελιδας; ειναι λογικο; δηλαδη δεν υπηρξε υπερτιμολογηση; δεν υπαρχουν υπερτιμολογησεις σε φαρμακα που πουλιουνται σε νοσοκομεια κλπ; δεν ξερω για εσας αλλα εγω κατι τετοια δεν μπορω να τα δικαιολογησω..
PCharon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δε θέλει σκέψη, δε θέλει κουβέντα, δε θέλει αποδείξεις, δε θέλει την απάντηση κανενός αρμοδίου. Πολύ απλά, κάνει ΚΡΑ. Κι αυτό, και το προηγούμενο, και εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν.
Critter Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μα γιατι ρε παιδια κάνετε έτσι; Εγω πάντως επειδη είμαι δημοκράτης και πάω με την πλειοψηφία συμφωνω απόλυτα με όλα αυτα που γίνονται. 30 χρόνια τους ψηφιζαμε (τε) και ενώ συνέχεια προέκυπταν σκάνδαλα μεγατόνων απο τα οποία μπορουσαμε να φανταστούμε πόσα είναι και αυτά που δεν ξέραμε, συνεχίζαμε (τε) και τους ψηφίζαμε (τε) δίνοντας τους συνολικά ποσοστά άνω του 80 και 85%. Δεν καταλαβαίνω γιατι ζητάτε και τα ρέστα. Πραγματικά ευχομαι να κλείσουν όλα τα μαγαζιά πλην του Άττικα, του Mall και των ομοειδών τους διοτι ο Έλληνας είναι τόσο Φούστης (με Φ κεφαλαίο) που βάζοντας μπροστά το ατομικό του συμφερον, υπονομευε 30 χρόνια τώρα το συνολικο λαικο συμφέρον και δημιούργησε ένα καθόλα διευθαρμένο σύστημα με πρώτο τροχό της αμαξης φυσικα τις κυβερνησεις οι όποιες όσο πιο βρώμικες ήταν τοσο πιο μεγάλο ποσοστό πέρνανε. Βρίστε με, μισήστε με, αλλα το Νοέμβριο εδώ θα είμαστε και θα δείτε οτι ακόμα και κάτω απο αυτές τις συνθήκες, το 40% του εκλ.σώματος που θα πάει να ψηφίσει θα τους δώσει ποσοστά άνω του 70%. Ζήτω στο μνημόνιο και την πτώχευση (με όλη μου την καρδια). Ναι μεν με επηρρεάζει και εμένα αλλα η ικανοποιήση που παίρνω όταν βλέπω τη δυστυχία στα πρόσωπα αυτών που εμμέσως δημιούργησαν αυτή την κατάσταση αποζημιώνομαι πλήρως. George προχώρα σε θέλει όλη χώρα (δεν είναι καθόλου ειρωνικό...βλέπε τελευταιες και επόμενες εκλογές).
slygeo87 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Και τι μπορείς να κάνεις για να το αποτρέψεις; (το 22 Ε)
Critter Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Και τι μπορείς να κάνεις για να το αποτρέψεις; (το 22 Ε) Γιατι να το αποτρέψεις? Ολά γίνονται για το καλό μας....εξου και αυτο που λενε πολλοι για το μνημόνιο (κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει)....Απλά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.