Προς το περιεχόμενο

Vista δεν λειτουργουν ξαφνικα λογω το οτι δεν εγινε activation

salamalekum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια γνωστή μου πήρε απο το πλαίσιο ενα pc με vista. αποτι μου είπε της έβγαζε κάτι μυνήματα να κάνει activation αλλα επειδή δεν είχε Internet δεν το έκανε.

σήμερα πατάει το κουμοπί του pc να ξεκινήσει αλλά το pc δεν κάνει τπτ. ουτε mpip ούτε δείχνει η οθόνη τα πρώτα screens του boot. τπτ

πως μπορώ να τα κάνω activate τα windows vista τώρα ?

Δημοσ.

απότι ξέρω, αν δε τα ενεργοποιήσεις τα vista μετά απο λίγο καιρό μπλοκάρει το pc . γιαυτό ρωτάω πως μπορώ να κάνω το activation τώρα που δεν bootάρει καν.. :/

Δημοσ.
απότι ξέρω, αν δε τα ενεργοποιήσεις τα vista μετά απο λίγο καιρό μπλοκάρει το pc . γιαυτό ρωτάω πως μπορώ να κάνω το activation τώρα που δεν bootάρει καν.. :/

Μπλοκαρει το pc με την ενοια οτι δεν μπαινει στα windows και ζηταει activate .Οχι να μην ξεκιναει καθολου...Αν δεν δινει ρευμα το πιο πιθανο και σχετικα ανωδυνο οικονομικα να ειναι το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

λοιπόν

π'ηρα τηλέφωνο στο πλαίσο και τους εξήγησα οτι είπα και πιο πάνω.

μου είπαν να ανοίξω το pc και να περιμένω 30 λεπτά και οτι θα εμφανιστεί τότε ενα παράθυρο που θα μου ζητάει να κάνω την ενεργοποίηση μέσω ιντερνετ ή μέσω τηλεφώνου.

άφησα το pc ανοιχτο ( μάυρη οθόνη και δεν έκανε τπτ ) για 2 ώρες και δεν εμφανίστηκε τπτ, κανένα παράθυρο για ενεργοποίηση ούτε τπτ!

τι να κάνω?

Δημοσ.

Σαλαμ σου έχουν πει οι συνφορουμίτες ότι είναι θέμα hardware. Δεν είναι θέμα activation. Αφού φτιάξεις το πρόβλημα με το hardware κάνεις και το activation μέσω τηλεφώνου.

Δημοσ.
Σαλαμ σου έχουν πει οι συνφορουμίτες ότι είναι θέμα hardware. Δεν είναι θέμα activation. Αφού φτιάξεις το πρόβλημα με το hardware κάνεις και το activation μέσω τηλεφώνου.

Ετσι ακριβως.....:cry::cry::cry:

Δημοσ.

θέμα hardware? στα καλά καθούμενα σε ενα pc που τον τελευταιο μήνα που αγοράστηκε έχει ανοίξει το πολύ 10 φορές?

εγώ πιστεύω οτι είναι θέμα activation αλλά έστω.. τι να κάνω να τσεκάρω αν είναι θέμα hardware? το τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικά πάντως..

---------- Προσθήκη στις 16:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ----------

ενημέρωση. μόλις εμφανίστηκε το παράθυρο της ενεργοποίησης (μετά απο 2 ώρες και 10 λεπτών αναμονής) οπότε συνεχίζω κανονικά την διαδικασία του activation

---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ----------

τα vista ενεργοποιήθηκαν. ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν

Δημοσ.
θέμα hardware? στα καλά καθούμενα σε ενα pc που τον τελευταιο μήνα που αγοράστηκε έχει ανοίξει το πολύ 10 φορές?

εγώ πιστεύω οτι είναι θέμα activation αλλά έστω.. τι να κάνω να τσεκάρω αν είναι θέμα hardware? το τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικά πάντως..

---------- Προσθήκη στις 16:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ----------

ενημέρωση. μόλις εμφανίστηκε το παράθυρο της ενεργοποίησης (μετά απο 2 ώρες και 10 λεπτών αναμονής) οπότε συνεχίζω κανονικά την διαδικασία του activation

---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ----------

τα vista ενεργοποιήθηκαν. ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν

Οπως και να εχει τα 2 ωρες και 10 λεπτα δεν ειναι καθολου φυσιολογικος χρονος αναμονης. Αν κανεις επανεκκινση και το ξανακανει κατι φταιει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...