Toufas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ναι κανεις δεν θελει τα γκομενακια, ειδικα αυτοι που ψαχνουν μερος με γκομενακια αντε να ριχνει και κανα κουρεμα... Εγω σε ενα που πηγαινω με gkomenakia δινω 7 λιρες παντως εδω στο λονδινο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Καλα μην εισαι και υπερβολικός. Δεν νομίζω πως κανεις σοβαρός πηγαίνει να κουρευτεί για τα πιπινακια. Εγω σε αυτο της Πατρας ειχα παει τυχαία την πρώτη μου χρονιά εκει. Μιας και δεν ηξερα τι έπαιζε. Οταν μου ειπαν σκάσε 12 Ε, τα έσκασα και δεν ξαναπάτησα. Τωρα να ναι καλα ο Νίκος με 6 Ε στο κέντρο (Αθηνα), εχει συνηθίσει και το κούρεμά μου. Πιστεψε με ειναι πολλοι που ψαχνουν κομωτηρια με κριτηριο τα γκομενακια και για να μη νομιζεις οτι λεω αρλουμπες, σου λεω οτι εκει στη παραμεθωριο ως φανταροι που πηγαιναμε για κουρεμα, οι μισοι ψαχνανε το κομωτηριο με τα πιο ωραια γκομενακια. Συζητησεις επι συζητησεων για τον κωλο της ξανθιας στο ταδε κομμωτηριο, υπερηφανεια απο οσους ειχαν την τυχη να τους λουσει το ξανθο και οχι η μελαχρινη η οποια εχανε στα σημεια κλπ κλπ. Ασε σου λεω, η ηλιθιοτητα παει συννεφο σε πολυ κοσμο. Που στη τελικη για μια ξουρα με την ψιλη πηγαιναν και να φτιαξουν λιγο τις γωνιες. Και ναι πηγαιναν και σκαγανε 15 ευρω, οταν απεναντι ακριβως ειχε μπαρμπερη με 7 ευρω. Απλα βλεπω μερικους εδω μεσα που αναφερονται ειρωνικα/υποτιμητικα στα barbershop τα οποια κατ'εμε ειναι πολυ τιμια κουρεια, κανουν καλη δουλεια και σε χαμηλη τιμη. Το οτι δεν μου εχουν tft τηλεοραση να παιζει mad, δερματινους καναπεδες και γκομενες με φορμιτσα/κολλαν να λουζουν πριν-μετα-και ενδιαμεσα, ωστε τελικα να φυγεις με ολοιδιο μαλλι σε σχεση με αυτο που θα εφευγες απτο μπαρμπερη, ειναι δευτερευον απτη στιγμη που δεν εχω λεφτα για πεταμα.
bluesattack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 *Με αυτα τα 20 ευρω συγκεντρωνεις αρκετες πιθανοτητες παραπανω να χτυπησεις γκομενετο σε κανα φυσιολογικο χωρο για γνωριμιες... Αλλα ο greek lover πρεπει να διατηρει αθικτη την προσωπικοτητα του. Στο κομωτηριο δεν παει για κουρεμα, αλλα για να κανει εντυπωση στα θηλυκα που πασχιζουν να βγαλουν το μηνιατικο των 700 ευρω, και βλεπουν αλλους 10 γραφικους την ημερα σαν αυτον! Ποιος ειναι ο φυσιολογικος χωρος για γνωριμιες ? Ο χωρος εργασιας ? Μπα οχι ,σεβασμος στην εργαζομενη.Η σχολη/ειο ? Μπα οχι, σεβασμος στην φοιτητρια που θελει να σπουδασει. Μαλλον απομενει το club, αλλα προς θεου μην φλερταρετε ποτε με σερβιτορα (εργαζομενη ) .Τα παντα αποτελουν χωρο γνωριμιας , αρκει φυσικα να καταλαβαινει καποιος ποτε γινεται ενοχλητικος και φερνει σε πραγματικα δυσκολη θεση τον αλλο.Με λιγα λογια εχει σημασια ο τροπος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ποιος ειναι ο φυσιολογικος χωρος για γνωριμιες ? Ο χωρος εργασιας ? Μπα οχι ,σεβασμος στην εργαζομενη.Η σχολη/ειο ? Μπα οχι, σεβασμος στην φοιτητρια που θελει να σπουδασει.Μαλλον απομενει το club, αλλα προς θεου μην φλερταρετε ποτε με σερβιτορα (εργαζομενη ) .Τα παντα αποτελουν χωρο γνωριμιας , αρκει φυσικα να καταλαβαινει καποιος ποτε γινεται ενοχλητικος και φερνει σε πραγματικα δυσκολη θεση τον αλλο.Με λιγα λογια εχει σημασια ο τροπος. Συμφωνω, τα παντα αποτελουν χωρο γνωριμιων, δεν ειπα εξαλλου το αντιθετο. Αυτο που εγραψα ειναι οτι "πληρωνει ο αλλος 2πλα λεφτα και 3πλα για ενα κουρεμα με σκοπο να παει να κανει εντυπωση στις κομμωτριες και να τους πιασει κουβεντα μπας και...". Οταν με αυτα τα λεφτα μπορεις να πας καπου αλλου -δεν εξεταζω τωρα το που, παντως σιγουρα οχι στο κομμωτηριο lol- και να επιχειρησεις το ιδιο με περισσοτερες πιθανοτητες να συναντησεις μια γυναικα που να εχει στο μυαλο της το ιδιο πραγμα με εσενα. Η κομμωτρια στο χωρο εργασιιας της δε νομιζω οτι εχει στο μυαλο της "αχ ας ερθει κανας παιδαρος σημερα να τον κουρεψω...". Που το παραλογο/που διαφωνουμε?
bluesattack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Συμφωνω, τα παντα αποτελουν χωρο γνωριμιων, δεν ειπα εξαλλου το αντιθετο.Αυτο που εγραψα ειναι οτι "πληρωνει ο αλλος 2πλα λεφτα και 3πλα για ενα κουρεμα με σκοπο να παει να κανει εντυπωση στις κομμωτριες και να τους πιασει κουβεντα μπας και...". Οταν με αυτα τα λεφτα μπορεις να πας καπου αλλου -δεν εξεταζω τωρα το που, παντως σιγουρα οχι στο κομμωτηριο lol- και να επιχειρησεις το ιδιο με περισσοτερες πιθανοτητες να συναντησεις μια γυναικα που να εχει στο μυαλο της το ιδιο πραγμα με εσενα. Η κομμωτρια στο χωρο εργασιιας της δε νομιζω οτι εχει στο μυαλο της "αχ ας ερθει κανας παιδαρος σημερα να τον κουρεψω...". Που το παραλογο/που διαφωνουμε? Ε καλα μερικα ποστ (τα δικα μου ας πουμε )ηταν μεταξυ σοβαρου και αστειου.Και σοβαρου ομως , γιατι παραμεριζοντας τον ασφυκτικο χωρο του κομμωτηριου αναρρωτιεμαι..θα πληρωνε καποιος διπλασια το ποτο του για να βρισκεται σε ενα χωρο με εντονη την θηλυκη παρουσια (ως ελευθερος αν θες )? Και ξανααναρωτιεμαι,σε αυτο το χωρο θα υπηρχαν περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι μαντραχαλαδες για σερβιτοροι η ομορφες παρουσιες ? Δεν ειμαι βεβαια υπερ των διακρισεων που μπορει με τις σχετικες προσληψεις , αλλα δεν θα παω και κοντρα στην φυση
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Πιστεψε με ειναι πολλοι που ψαχνουν κομωτηρια με κριτηριο τα γκομενακια και για να μη νομιζεις οτι λεω αρλουμπες, σου λεω οτι εκει στη παραμεθωριο ως φανταροι που πηγαιναμε για κουρεμα, οι μισοι ψαχνανε το κομωτηριο με τα πιο ωραια γκομενακια. Συζητησεις επι συζητησεων για τον κωλο της ξανθιας στο ταδε κομμωτηριο, υπερηφανεια απο οσους ειχαν την τυχη να τους λουσει το ξανθο και οχι η μελαχρινη η οποια εχανε στα σημεια κλπ κλπ. Ασε σου λεω, η ηλιθιοτητα παει συννεφο σε πολυ κοσμο.[...] Όσο να ναι παίζει κάποιον (σημαντικό) ρόλο κι αυτό.
De@th L0rd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ε, αν ήμασταν στη μητέρα Ρωσία θα είχαμε κ κανα κομμωτήριο που αντί για ανταύγειες να κάνουν πίπες. Πρόοδος κύριοι
andreapaog328 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 9€ δω, λούσιμο πρίν και μετά. μέχρι τα χριστούγεννα είχε γκομενάκι, τώρα δεν ξέρω τι την έκανε...
BadBoy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 7 δίνω χωρίς λούσιμο και γκόμενες. Απλά πάω σε αυτόν τα τελευταία 20 χρόνια και είναι ο μόνος που εμπιστεύομαι να αγγίξει το κεφάλι μου.
Luxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Υπαρχουν ροζ κουρεια; lol.. Σε ξενες χωρες υπαρχουν. Και με μασαζ.
Dark_son20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 πάω στον ίδιο κομμωτή εδώ και 18 χρονια. από παιδάκι δεν έχει αγγίξει κανείς άλλος το κεφάλι μου για κούρεμα. όταν αλλάζει κομμωτήριο αλλάζω και γω μαζί του στο τωρινό είναι 20 euro το κούρεμα... e ότι μου φτιάχνουν φρέσκια πορτοκαλάδα όταν πάω και ότι όταν με λούζει το κοριτσάκι περνώ και λίγο μάτι γλυκαίνει τουλάχιστον την τιμή που έτσι και αλλιώς θα τα έδινα μιας και δεν τον αλλάζω a επίσης πάω και μου φροντίζει δωρεάν το μούσι ανάμεσα στα κουρέματα ps: στη νότια korea τα κουρεία είναι κάλυψη για οίκους ανοχής πληροφορία από τον bro και τον father μιας και περνάνε τον μισό χρόνο στην korea
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Υπαρχουν ροζ κουρεια; lol.. Σε ξενες χωρες υπαρχουν. Και με μασαζ. http://www.imdb.com/title/tt0960144/
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VwdSaFKHdXU[/ame] Θελω ενα μαλλι που να ταιριαζει με αυτη τη κινηση...
De@th L0rd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Κορρές φυσικά προϊόντα στο φόντο. Από τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.