ANHLIKOS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 στο EXELL sdffsdfsfs ΟΦ ΤΟΠΙΚ Α, δεν θυμάμαι ονόματα. Αλλα ειχα κουρευτεί σε ενα εκει κοντά στα ΚΤΕΛ. Ηταν κατι τσούπρες και με τρέλαναν στο περπάτημα. Παμε για λούσιμο-κούρεμα-ξανα λούσιμο-ξαναμανα κούρεμα...κλπ
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ρε να κουρευτειτε θελετε ή να βρειτε γκομενες?
bluesattack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ρε να κουρευτειτε θελετε ή να βρειτε γκομενες? Δεν σου φαινεται οτι του τα εχουν παρει πολυ στα πλαγια ? ---------- Προσθήκη στις 00:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ---------- Ρωτάω επειδή αυτό που δεν αντέχω στα κομμωτήρια είναι η καθυστέρηση. Όταν έχω ραντεβού στις 12:00, μπορώ να περιμένω το πολύ 15 λεπτά. Μου τη σπάει το "δεν-βαριέσαι-κουρεύεσαι-μισή-ώρα-αργότερα" επειδή εσύ βάζεις ένα ραντεβού κάθε πέντε λεπτά. Έχω αλλάξει 2 κομμωτήρια για αυτό το λόγο. Αναμονη ? Και με κοσμο ? Πφφφ....κλεισιμο ραντεβου απο την προηγουμενη μερα σαν τελευταιος πελατης (προ κλεισιματος ) , ηρεμια, ουτε μουρμουρες ουτε τιποτα .Και πιεζεται να μην πεσει εξω στο προγραμμα γιατι δεν την παιρνει .Αυτο ειναι το συστημα μου. (αλλα με προσεχει ) δεν πιστευω να μην εχεις μεσο ?
De@th L0rd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Κοιτάχτε να κόψετε κανα έξοδο μαζί με τις τρίχες γιατί έτσι και πέσει το νήμα στα μάτια κανενός πολιτικού, θα μας κουρεύουν αράπηδες αντί για γκόμενες. Τι είναι αυτά ρε σείς. Σε λίγο θα θέλουν και 20 ευρώ για να κόβουν τρίχες... Καλύτερα σαν άστεγος ή φαλάκρα ναούμ
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Κοιτάχτε να κόψετε κανα έξοδο μαζί με τις τρίχες γιατί έτσι και πέσει το νήμα στα μάτια κανενός πολιτικού, θα μας κουρεύουν αράπηδες αντί για γκόμενες. Τι είναι αυτά ρε σείς. Σε λίγο θα θέλουν και 20 ευρώ για να κόβουν τρίχες... Καλύτερα σαν άστεγος ή φαλάκρα ναούμ ΤΟ (υπεροχο) ΜΑΛΛΙ ΜΟΥ! εγω θα τα κρατησω σε περιπτωση που πεινασω τα επομενα χρονια για να τα πουλησω σε κανεναν πλουσιο
De@th L0rd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ΤΟ (υπεροχο) ΜΑΛΛΙ ΜΟΥ! εγω θα τα κρατησω σε περιπτωση που πεινασω τα επομενα χρονια για να τα πουλησω σε κανεναν πλουσιο Τρέλα. Πάμε για καφέ καμια φορά. Έχω μάθει πως έξω από τα έβερεστ τους πετάνε γεμάτους. Εκτός κι αν έχουμε ξαναπάει εν αγνοία μου .
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Τρέλα. Πάμε για καφέ καμια φορά. Έχω μάθει πως έξω από τα έβερεστ τους πετάνε γεμάτους. Εκτός κι αν έχουμε ξαναπάει εν αγνοία μου . τι πετανε γεματους εξω απο τα εβερεστ?
MagicDeSpell Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Κουρεύομαι μια φορά στους 2 μήνες, και δίνω 10€ με λούσιμο πριν και μετά. Βασικά να σας ρωτήσω το εξής. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς; Η ικανοποίηση πως σας κούρεψε καλά δεν μετράει, εννοώ άλλα πράγματα. Π.χ. Η πλούσια προσωπικότητα της κομμώτριας; Να σε προσέχει όταν κουρεύει; Να σου πιάνει κουβέντα; Να σε κερνάει καφέ; Να σε κουρεύει στην ώρα σου; Να έχει τηλεόραση; Ρωτάω επειδή αυτό που δεν αντέχω στα κομμωτήρια είναι η καθυστέρηση. Όταν έχω ραντεβού στις 12:00, μπορώ να περιμένω το πολύ 15 λεπτά. Μου τη σπάει το "δεν-βαριέσαι-κουρεύεσαι-μισή-ώρα-αργότερα" επειδή εσύ βάζεις ένα ραντεβού κάθε πέντε λεπτά. Έχω αλλάξει 2 κομμωτήρια για αυτό το λόγο. Barbershop μου μυριζει....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Barbershop μου μυριζει.... Ντροπη το "barbershop". Αμα δεν εχει 2 γκομενετα να σε λουσουν πριν, να σε λουσουν και μετα και στο τελος να πας με το χαμογελο στα χειλη να σκασεις 20 ευρω τι νοημα εχει την σημερον ημερα το κουρεμα..? *Με αυτα τα 20 ευρω συγκεντρωνεις αρκετες πιθανοτητες παραπανω να χτυπησεις γκομενετο σε κανα φυσιολογικο χωρο για γνωριμιες... Αλλα ο greek lover πρεπει να διατηρει αθικτη την προσωπικοτητα του. Στο κομωτηριο δεν παει για κουρεμα, αλλα για να κανει εντυπωση στα θηλυκα που πασχιζουν να βγαλουν το μηνιατικο των 700 ευρω, και βλεπουν αλλους 10 γραφικους την ημερα σαν αυτον!
Critter Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 7€ (το ακρίβυνε ο !#%$!@) σε εναν τύπο καμμια 40άρια χρονών χωρίς λούσιμο (υπάρχει και η μπανιερα μου για να λουστώ πριν πάω). Αν ειναι να να ψάχνομαι στα κομμωτήρια για γκομενάκια και χαιδεμα ζήτω που καήκαμε. Οικονομική κριση ρεεεεε. Ακούω κατι 15€ και ανω και τρελαίνομαι. Εκτός βέβαια αν κάνετε τιποτα περμανάντ και βαφές που δεν αποκλείεται τη σήμερον ημέραν (λάκη λάκη).... P.S Δεν έχω κουρευτεί πουθενά καλύτερα.
szaf Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 για όσους θέλουμε barbershop και όχι γκομενέτα, πείτε κάνα καλό στην Πάτρα
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 κουρεμα? οταν ειμαι αθηνα με κουρευει μια φιλη μου τερμα στρατιωτικο κουρεμα για να μη χρειαστει να ξανακουρευτω για 40 μερες. οταν ειμαι αλλου ψαχνω τον πιο τραγικα φτηνο γερο μπαρμπερη στα χανια ειναι ενας που παιρνει 8 ευρω.και δωρο μια φαντα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pF5rMBvuJMM[/ame]
Finn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μπαρμπέρης και πάλι μπαρμπέρης αν κι απ ότι φαίνεται ξύπνησε κι αυτός και χτυπάει ένα 9άρι το κούρεμα.
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ντροπη το "barbershop". Αμα δεν εχει 2 γκομενετα να σε λουσουν πριν, να σε λουσουν και μετα και στο τελος να πας με το χαμογελο στα χειλη να σκασεις 20 ευρω τι νοημα εχει την σημερον ημερα το κουρεμα..? *Με αυτα τα 20 ευρω συγκεντρωνεις αρκετες πιθανοτητες παραπανω να χτυπησεις γκομενετο σε κανα φυσιολογικο χωρο για γνωριμιες... Αλλα ο greek lover πρεπει να διατηρει αθικτη την προσωπικοτητα του. Στο κομωτηριο δεν παει για κουρεμα, αλλα για να κανει εντυπωση στα θηλυκα που πασχιζουν να βγαλουν το μηνιατικο των 700 ευρω, και βλεπουν αλλους 10 γραφικους την ημερα σαν αυτον! Καλα μην εισαι και υπερβολικός. Δεν νομίζω πως κανεις σοβαρός πηγαίνει να κουρευτεί για τα πιπινακια. Εγω σε αυτο της Πατρας ειχα παει τυχαία την πρώτη μου χρονιά εκει. Μιας και δεν ηξερα τι έπαιζε. Οταν μου ειπαν σκάσε 12 Ε, τα έσκασα και δεν ξαναπάτησα. Τωρα να ναι καλα ο Νίκος με 6 Ε στο κέντρο (Αθηνα), εχει συνηθίσει και το κούρεμά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.