Προς το περιεχόμενο

Που πατε για κουρεμα;;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
32e για κουρεμα και χτενισμα σε ενα ανατολικα αλλα παω 2 φορες τον χρονο

πρεπει να πω και ονομα?

για γυναικα νορμαλ τιμη ειναι (με λουσιμο να υποθεσω ε;) εμεις μπορουμε να φτασουμε τις τιμες στο απειρο. εχω δωσει μεχρι και 130 ευρω για ανταυγιες ολα μαζι. παιζει ρολο και το κομμωτηριο βεβαια.

Δημοσ.

10 ευρω κουρεμα σε πρωην μπαρμπερη που τωρα το δουλευει ο γιος του. Αθηνα.

Επαρχια οταν σπουδαζα πριν 2 χρονια εδινα 7 ευρω αν θυμαμαι καλα σε ενα αντιστοιχο.

Φινο κουρεμα και οι 2.

Ως φανταρος που δεν ειχα που να κουρευτω, πηγαινα σε οτι κομωτηρια εβρισκα προχειρα (αυτα με τα λουσιματα, τις γκομενες και δε συμαζευεται) και παροτι πληρωσα γυρω στα 15 ευρω ειχα μακραν τα 2 πιο θεοστραβα κουρεματα που μου εκαναν ποτε. Ωστοσο ειχα λουσιμο πριν, ειχα λουσιμο και μετα, ειχα και στεγνωμα, μιλαμε για high class καταστασεις μη χεσω.

Δημοσ.

Εγω μπορω να κουρευτω και με 1 ευρω στην υπηρεσια μου, αλλα ενταξει δε λεει.. :P

Δημοσ.

Από τότε που έκοψα την μαλλούρα, πάει καμιά δεκαετία δλδ, μόνος μου.

Αλλά και πριν την κόψω, πάλι μόνος μου κουρευόμουν.

Στο τσακίρ φώναζα κάνα φίλο, στην αρχή ειδικά που ψιλοφοβόμουν την μηχανή.

Κόστος: 1 frappe.

Δημοσ.

Απτό γυμνάσιο και μετά δεν έχω δώσει ούτε 1 euro για κούρεμα, είτε κουρευόμουν μόνος είτε με κούρευε κάποιος από την οικογένεια, δεν είχα και κανένα σπουδαίο κούρεμα βέβαια,καρφάκια τα είχα μέχρι πρίν πάω στρατό που τα έκοψα κοντά. Μετά κατάλαβα τη ωραίο είναι να ξυπνάς και να βγαίνεις από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να φτιάχνεις μαλλί. Αν και η κοπέλα μου είναι κομμώτρια δεν το αφήνω το μαλλί ξανά. :P

Δημοσ.
για γυναικα νορμαλ τιμη ειναι (με λουσιμο να υποθεσω ε;) εμεις μπορουμε να φτασουμε τις τιμες στο απειρο. εχω δωσει μεχρι και 130 ευρω για ανταυγιες ολα μαζι. παιζει ρολο και το κομμωτηριο βεβαια.

ρε συ το φοιτητικο κιολας ειναι 32.το κανονικο 35.

(εννοειται με λουσιμο)

πλεον δν χτενιζομαι και γτ ειναιακριβα και γτ το μαλλι μου την επομενη δν καθεται καλα.προτιμω να τα κανω εγω!

οποτε κουρεμα παει 18ε καπου εκει

με κομμωτηρια δν μπλεκω πολυ.τα βαριεμαιιιιιιιι.και τον κοσμο π εχει τον μισω..

δν εχω βαψει τα μαλλια μου ποτε.φοβαμαι :fear:

αυτα.τα ειπα ολα:o

Δημοσ.
ρε συ το φοιτητικο κιολας ειναι 32.το κανονικο 35.

(εννοειται με λουσιμο)

πλεον δν χτενιζομαι και γτ ειναιακριβα και γτ το μαλλι μου την επομενη δν καθεται καλα.προτιμω να τα κανω εγω!

οποτε κουρεμα παει 18ε καπου εκει

με κομμωτηρια δν μπλεκω πολυ.τα βαριεμαιιιιιιιι.και τον κοσμο π εχει τον μισω..

δν εχω βαψει τα μαλλια μου ποτε.φοβαμαι :fear:

αυτα.τα ειπα ολα:o

αμα ειχα λεφτα θα πηγαινα δυο φορες την εβδομαδα κομμωτηριο :lol: κι εγω εκει ειμαι στις 2 φορες τον χρονο. τα ταλαιπορησα ομως πολυ τα μαλλια μου τα τελευταια χρονια. ειχα καμια 8ετια να δω το φυσικο μου χρωμα. και πανω που λεω δεν τα βαφω αλλο τσουπ μια ασπρη τριχα στο δοξα πατρι. για τον κοσμο στα κομμωτηρια παντως συμφωνω... τουλαχιστον εχουν μπολικα περιοδικα.

Δημοσ.

17 δίνω εγώ Πάτρα, αλλα απο μιλάμε για ΑΛΛΗ περιποίηση απο 2-3 γκομενέτα!!!!

Άλλο λούσιμο, άλλο κούρεμα, ξανά λούσιμο και άλλο χτένισμα!

Δημοσ.

Κουρεύομαι μια φορά στους 2 μήνες, και δίνω 10€ με λούσιμο πριν και μετά.

Βασικά να σας ρωτήσω το εξής. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς; Η ικανοποίηση πως σας κούρεψε καλά δεν μετράει, εννοώ άλλα πράγματα.

Π.χ. Η πλούσια προσωπικότητα της κομμώτριας; Να σε προσέχει όταν κουρεύει; Να σου πιάνει κουβέντα; Να σε κερνάει καφέ; Να σε κουρεύει στην ώρα σου; Να έχει τηλεόραση;

Ρωτάω επειδή αυτό που δεν αντέχω στα κομμωτήρια είναι η καθυστέρηση. Όταν έχω ραντεβού στις 12:00, μπορώ να περιμένω το πολύ 15 λεπτά. Μου τη σπάει το "δεν-βαριέσαι-κουρεύεσαι-μισή-ώρα-αργότερα" επειδή εσύ βάζεις ένα ραντεβού κάθε πέντε λεπτά. Έχω αλλάξει 2 κομμωτήρια για αυτό το λόγο.

Δημοσ.

Εγω κουρευομαι μια φορα το μηνα!10€ δινω

Εγω παω με ηδη λουσμενα μαλλια απτο σπιτι.. δεν ξερω αλλα ντρεπομαι να με λουζουν μεστο κοσμο στο κομμωτηριο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...