Προς το περιεχόμενο

Που πατε για κουρεμα;;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγαινω σε ενα στα Ιλισια και δινω καθε μηνα 16 ευρω χωρις πλυσιμο! Ειναι πανακριβο, χωρις να εχει κατι το ιδιαιτερο μεσα! Ουτε καν γκομενα δε με κουρευει! Για πειτε κανενα καλο, αλλα φθηνο εκει κοντα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χωρις πλυσιμο? μα ειναι δυνατον? δε το χω ξανακουσει....εγω θα χα φυγει απο κει ....τι διαολο οικονομια στις πετσετες κανουνε?

Δημοσ.

Και το θεμα ειναι οτι δε κουρευει και καλα, απλα παω εκει πανω απο 1 χρονο και τον εχω μαθει. Αλλα δε συμφαιρει! Ουλωφ Παλμε ειναι, δε μπορω να πω που ακριβως.. Μη χασει και τους πελατες του.. :P

Δημοσ.
χωρις πλυσιμο? μα ειναι δυνατον? δε το χω ξανακουσει....εγω θα χα φυγει απο κει ....τι διαολο οικονομια στις πετσετες κανουνε?

απλα δεν εχει κοπελα που κανει λουσιμο, γιατι αυτος,

(ανδρας ειναι,αφου δεν εχει κοπελα), απλα βαριεται! σε τετοιο μπαρμπερικο πρεπει να δινεις μεχρι 12 ευρω το παρα πολυ!

εγω εδινα 17 ευρω πριν 9,10 χρονια περιπου, (συνοικιακο, ειχε μεσα 3 πιτσιρικες καλεεεςς) κ σε 3 χρονια που το ειχε το μαγαζακι ειχε βγαλει βιλιτσα στο λαγονησι:-D) ναναι καλα το παιδι να την χαιρεται!

Δημοσ.

12 E τη φορα με πλυσιματακι.Αξιξει καθε δραχμη ,και δεν εννοω μονο το κουρεμα...:P

---------- Προσθήκη στις 14:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ----------

Ουτε καν γκομενα δε με κουρευει!

Ξενεεερα :X

Αν δεν υπαρχει ενα μικρουλι να σου λουζει απαλα το μαλλακι και ενα αλλο μεγαλυτερο και πιο εμπειρο να σου τα παιρνει πιο το νοημα ? Κουρεμα χωρις στοιχειωδη ερωτισμο ? Τς,τς :o

Δημοσ.

sorry εχει γινει λαθος τιτλος στο thread, λεει για κουρεμα και οι υπολοιποι λετε για που θα δειτε "γκομενακια"

Δημοσ.

Δεν ειναι μπαρμπερης το κουρειο που παω. Κομμωτηριο ειναι κανονικο, απλα το εχει αντρας και μερικες φορες κουρευει και η μητερα του. Και εγω επαρχια 7 ευρω εδινα!

Για πειτε κανενα καλο με γκομενακια! Εχει ενα κοντα στο σκλαβενιτη στα Ιλισια με γκομενες, αλλα δε ξερω τι λεει απο τιμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...