antonisid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ναι αλλά άλλο να δει ένα administration προσαρμοσμένο (περίπου) στα μέτρα του και με όσα χρειάζεται , παρά να δει το admin πχ του Joomla που έχει μέχρι και banner manager κι ένα σωρό άλλα που δε πρόκειται ποτέ να τα δουλέψει.
gtroza Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Όσο αφορά το γραφιστικό κομμάτι, το έφτιαξε γραφίστας σε photoshop και εγώ πήρα το psd και έφτιαξα το css. Πιστεύω πάντως ότι είναι αυτό που πρέπει, γιατί ένα site εφημερίδας δεν θέλει πολλά φρουφρού και αρώματα, πρέπει να είναι λιτό και να δείχνει μια σοβαρότητα. Δεν αναφερόμαστε σε φρου φρου και αρώματα... Απλώς το site μου κάνει ότι φτιάχτηκε το 2000 και όχι το 2010.. Και σε έναν πελάτη αυτό που θα κάνει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εντύπωση δεν είναι εάν εσύ χρησιμοποίησες AJAX , Jquery και της παναγιάς τα ματιά ΑΛΛΑ το γραφιστικό κομμάτι του site. Καλοπροαίρετα πάντα το άρθρο για την Γάζα, δεν θα κολλούσε με σελίδα για την Πάρις Χίλτον! ούτε το όνομα της εφημερίδας μπορούσε βέβαια να έχει λιγώτερα "αίματα" στα χρώματα Καλοπροαίρετα πάντα .
kostas0928 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το άρθρο για την Γάζα, δεν θα κολλούσε με σελίδα για την Πάρις Χίλτον!ούτε το όνομα της εφημερίδας Ε δε νομίζω οτι εννοούσε να κάνει κανένα extreme design, απλά κάποια πράγματα σιγουρα θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη σχεδίαση ( όπως πχ. το banner,το menu ). Να δείξει λίγο ποιο "φρέσκο" το site. Απο άποψη user interface πάντως είναι πολύ καλά σχεδιασμένο.
blu-ray Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Φίλε μπράβο πάρα πολύ καλή δουλειά. Θα μπορούσε να είναι, γραφιστικά, καλύτερο αλλά ΣΗΜΑΣΙΑ έχει οτι μπορώ να βρω, να διαβάσω και να περιηγηθώ στην ιστοσελίδα με άνεση και χωρίς να με κουράζει.
miza Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ε δε νομίζω οτι εννοούσε να κάνει κανένα extreme design, απλά κάποια πράγματα σιγουρα θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη σχεδίαση ( όπως πχ. το banner,το menu ). Να δείξει λίγο ποιο "φρέσκο" το site. Απο άποψη user interface πάντως είναι πολύ καλά σχεδιασμένο. Το banner δεν θα μπορούσε να είναι άλλο γιατί αυτό είναι το banner της εφημερίδας στην έντυπη μορφή που βγαίνει εδώ και χρονια. Γραφτιστικα θα μείνει έτσι το site, σε θέμα development που είναι το δικό μου αντικείμενο, το αναπτύσσω ακόμα όταν βρίσκω χρόνο. Το css πάντως είναι φτιαγμένο με τα σημερινά δεδομένα, μιας και είναι tableless. Πάλι καλά που είχα βρει ένα καλο tutorial, πως να πάρεις ένα psd και να φτιάξεις το css και πολύ w3schools, γιατί δεν είχα ξαναγράψει ούτε γραμμή css.
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το banner δεν θα μπορούσε να είναι άλλο γιατί αυτό είναι το banner της εφημερίδας στην έντυπη μορφή που βγαίνει εδώ και χρονια. Γραφτιστικα θα μείνει έτσι το site, σε θέμα development που είναι το δικό μου αντικείμενο, το αναπτύσσω ακόμα όταν βρίσκω χρόνο.Το css πάντως είναι φτιαγμένο με τα σημερινά δεδομένα, μιας και είναι tableless. Πάλι καλά που είχα βρει ένα καλο tutorial, πως να πάρεις ένα psd και να φτιάξεις το css και πολύ w3schools, γιατί δεν είχα ξαναγράψει ούτε γραμμή css. Κοίτα να δεις φίλε μου... τόσα άτομα σου λέμε ότι το γραφιστικό είναι μέτριο ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ μέτριο.. Τέλος πάνω σε αυτό. Ο γραφίστας σου δεν είχε καθόλου φαντασία.. καθόλου "έμπνευση" και το site χάνει αρκετά σε αυτό το κομμάτι.. Δεν σου είπε κανείς τίποτα για το κώδικα αλλά για την εμφάνιση...
miza Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Τέλος πάντων δεν το πήρα και προσωπικά, κουβέντα γίνετε
gtroza Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Κοίτα να δεις φίλε μου... τόσα άτομα σου λέμε ότι το γραφιστικό είναι μέτριο ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ μέτριο.. Τέλος πάνω σε αυτό. Ο γραφίστας σου δεν είχε καθόλου φαντασία.. καθόλου "έμπνευση" και το site χάνει αρκετά σε αυτό το κομμάτι.. Δεν σου είπε κανείς τίποτα για το κώδικα αλλά για την εμφάνιση... Κοίτα να δεις φίλε μου...Uberalles_gr ο γραφίστας έχει άποψη δεν πουλάει η εφημερίδα συσκευασία προτείνει περιεχόμενο και σηματοδοτεί τη θέση της καί γραφιστικά πιθανόν ο ίδιος γραφίστας να έχει φτιάξει σελίδες με "έμπνευση και φαντασία" που να σας ικανοποιεί δεν είμαι ο γραφίστας ! .
Uberalles_gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Σίγουρα gtroza δεν είσαι εσύ ο γραφίστας?? Τεσπα μιλάω για το συγκεκριμένο site. Ο γραφίστας μπορεί να είναι και ο καλύτερος του κόσμου (μετά από εσένα gtroza ).. Για να συνοψίσουμε σαν συνολική δουλειά ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
kostas0928 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Miza καλά κάνεις και δε το παίρνεις προσωπικά. Ειναι καλό το site Δε το συζητάμε. Απλά αμα εκανε 2-3 πράγματα καλύτερα ο γραφίστας θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Συμφωνώ και με gtroza οτι βασίζεται πολύ στο περιεχόμενο. Κάτι άλλο, ασχολήθηκες με "αρχές καλού User interface" ?
Chemical Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 To αποτελεσμα το βρίσκω εξαιρετικό, μια σελίδα λειτουργική έυχρηστη και με ευανάγνωστο περιεχόμενο, νομίζω οτι το εικαστικό είναι ότι πρέπει, έιναι η ψηφιακή εκδοχή της εφημερίδας "κοντρα". Πολύ καλή δουλειά, και εις ανώτερα.
gtroza Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Σίγουρα gtroza δεν είσαι εσύ ο γραφίστας?? Τεσπα μιλάω για το συγκεκριμένο site. Ο γραφίστας μπορεί να είναι και ο καλύτερος του κόσμου (μετά από εσένα gtroza ).. Για να συνοψίσουμε σαν συνολική δουλειά ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Σίγουρα. Ζωγραφίστας είμαι! ImageMagick howto* http://www.linuxaria.com/article/guida-a-imagemagick?lang=en *είδα οτι ο miza "πετάχτηκε" στο Linux section και για να είμαι μέσα στο θέμα καλή βδομάδα, μήνα, φθινόπωρο και ...γραφικά ευχαριστώ Uberalles_gr .
miza Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Σίγουρα. Ζωγραφίστας είμαι! ImageMagick howto* http://www.linuxaria.com/article/guida-a-imagemagick?lang=en *είδα οτι ο miza "πετάχτηκε" στο Linux section και για να είμαι μέσα στο θέμα Δεν φορτώνει το link που έδωσες Πετάγομαι συχνά στο linux section
gtroza Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν φορτώνει το link που έδωσεςΠετάγομαι συχνά στο linux section δεν ολοκληρώνει το "φόρτωμα" εγώ βλέπω αυτό που επισυνάπτω, δλδ όλο το άρθρο σχετικά με imagemagic http://www.imagemagick.org/script/index.php http://www.imagemagick.org/script/command-line-tools.php http://xahlee.org/img/imagemagic.html http://www.imagemagick.org/Usage/ καλημέρα σε όλους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.