popeye68 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Καλημέρα παιδιά. Εγκατέστησα σήμερα έναν 2ο σκληρό δίσκο (HDD). Όλα εντάξει με τον καινούργιο δίσκο αλλά παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Στο "έναρξη" > "υπολογιστής" εμφανίζεται πάντα και "μονάδα δισκέτας Α" (floppy). (βλ. εικόνα) Ούτε έχω ούτε είχα ποτέ floppy. Πάω στην "διαχείριση συσκευών" και του κάνω "κατάργηση εγκατάστασης". Διαγράφεται το floppy. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή όμως βγάζει το εικονίδιο του update (στην γραμμή εργασιών) και λέει ότι "τα windows κάνουν εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης". Νάτο πάλι το floppy και στο "υπολογιστής" και στην "διαχείριση συσκευών". Το εγκαθιστά μόνος του ο υπολογιστής με το μπουτάρισμα. Πως το φτιάχνω αυτό; Ευχαριστώ
Voodooman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι πρέπει να δηλώσεις και στο BIOS ότι δεν έχεις floppy drive. Στην πρώτη καρτέλα του BIOS πρέπει εκεί που λέει floppy να το κάνεις none.
popeye68 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Σε ποιά καρτέλα; Εγώ πατάω "DEL" και μπαίνω στο BIOS. Aν δεν πατήσω "DEL" και πατήσω "F12" με βγάζει σε μια λίστα με όλες τις συσκευές και πρώτο-πρώτο είναι το floppy αλλά δεν είναι τσεκαρισμένο. Είναι τσεκαρισμένος ο δίσκος (hard drive). ---------- Προσθήκη στις 07:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:30 ---------- Όλα ΟΚ. Δεν το έγραφε "floppy" αλλά "144 3,5"" γι'αυτό δεν το έβλεπα. Το έκανα "none" και δεν μου ξαναέβγαλε floppy. Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου @Voodooman!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.