stavregos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ψάχνω μια οθόνη μέχρι 180-190€.Κυρίως πάνω από 21''. Κάποια καλή πρόταση γιαυτό που ψάχνω??
Till Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ψάχνω μια οθόνη μέχρι 180-190€.Κυρίως πάνω από 21''.Κάποια καλή πρόταση γιαυτό που ψάχνω?? Κάτω απο 200 ευρώ και πάνω απο 21 ίντσες; Τότε μιλάμε αυτόμάτως για τα πλέον φτηνιάρικα - με TN panel - monitor που παίζουν στην αγορά: Samsung, Phillips και LG στις 21.5 ίντσες. Τσέκαρε στο Πλαίσιο. Φυσικά δεν είναι καλές προτάσεις, είναι φτηνές προτάσεις. Καλή πρόταση σε αυτό που ζητάς απλά δεν υπάρχει. Αλλά για ποιο λόγο να πάρει κανείς ένα τέτοιο monitor; Αν υπάρχει ΕΝΑ περιφερειακό του υπολογιστή στο οποίο αξίζει να χώσει κανείς όσα περισσότερα λεφτά μπορεί, είναι το monitor... Είναι κυριολεκτικά ΚΡΙΜΑ να πάρεις ένα τέτοιο monitor με το μηχάνημα που έχεις...
stavregos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 No money δυστυχώς.Τώρα έχω μια 17αρα που την έχω 7 χρόνια και έλεγα να την αλλάξω γιαυτό το λόγο και μόνο.
Till Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Είτε πάρε κάτι καλό, ή μην πάρεις καθόλου. Μάζεψε λεφτά και είτε πάρε κάτι στα τρία - τρισίμισι κατοστάρικα και στις 21-23 ίντσες, είτε πάρε στα 435 αυτήν εδώ, που είναι απλά το καλύτερο monitor που μπορείς να πάρεις κάτω απο 450 ευρώ...
stavregos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Με τα χρήματα που έχω τώρα παίζει να βρώ κάτι αξιόλογο??
zapermania Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Αν μπορείς να δώσεις λίγα παραπάνω απο αυτά που λες πας εδώ http://www.msystems.gr/index.php?product=10596 (50 ευρώ παραπάνω αλλα αξίζουν)
stavregos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Τι διαφορά έχουν αυτή η οθόνη που μου λες από μία σαν και αυτή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2363V-WF-TFT-Monitor-23-W2363V-WF.htm???
damastes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 η dell έχει e-IPS panel και οχι TN. Διάβασε εδώ
stavregos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το διαβασα το παραπάνω και κατάλαβα τις διαφορές που έχουν οι οθόνες αλλά έχω μια απορία είναι τόσο φανερή η διαφορά τους?? (γιατί τα χρήματα μου είναι λίγο περιορισμένα αλλά αν είναι το εμφανής η διαφορά τους τοτε να περιμένω να βρω και τα υπόλοιπα..)
tralalom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Πήρα προχθές την dell. Είχα μια παλιά lg 22'. Προσωπικά είδα μεγάλη διαφορά. Βέβαια την πήρα 228ε από το συγκεκριμένο κατάστημα. Μάλλον τελευταίος πρόλαβα..! Τώρα με τις καινούργιες δεν ξέρω πόση διαφορά θα μπορούσε να έχει. Η σύγκριση είναι με μια 5 ετών..
stavregos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Με τις καινούριες τις οθόνες με TN panel έχει τόσο μεγάλη εμφανή διαφορά?εκει είναι το θέμα. Αυτή που έχω τώρα είναι μια 7ετιας Fujitsu Siemens 17αρα οπότε όποια και να πάρω θα δω διαφορά αλλά το θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή.
PETERANOS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Dell U2311H Ultrasharp η καλύτερη δυνατή επιλογή!!
marilou_ts Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 καλησπερα..ενδιαφερομαι και γω για οθονη υπολογιστη και ελεγα για την lg w2363v.εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα πιστευω.απλα θα ηθελα να ρωτησω ,οσον αφορα την dell που προτεινετε, εχει μεγαλυτερο χρονο αποκρισης απο την lg και μικροτερη αντιθεση..οποτε γιατι την προτεινετε?μπορειτε να με βοηθησετε γιατι εχω μπερδευτει?
RottenLungs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ναι για πείτε γιατι έχω κι εγώ την ίδια απορία. Επίσης τα reviews στο internet δεν συμφωνούν με τους αφορισμούς που κάνετε σε όλες τις οθόνες κάτω των 200 Euro...
tralalom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Κοίτα προσωπική άποψη είναι ότι αν είσαι νορμάλ χρήστης και η lg στα 189ε ή και κάποια φθηνότερη μια χαρά θα σου έρθει. Απλά ειδικά τον τελευταίο καιρό έγιναν κάποιες προσφορές και η τιμή της συγκεκριμένη οθόνη της dell έπεσε αρκετά. Έφτασε μέχρι και 215ε που είναι αρκετά πιο προσιτή τιμή(δεν λέω ότι είναι μικρή!). Το μόνο σίγουρο είναι ότι επειδή η οθόνη είναι ένα κομμάτι που δεν την αλλάζεις κάθε μέρα και για μένα το πιο σημαντικό του υπολογιστή αξίζει κάποιος να δώσει ένα σεβαστό ποσό το οποίο νομίζω ότι είναι πάνω από 150ε(και κάτω από 250ε εκτός και αν την θέλει κανείς για επαγγελματική χρήση και τα σχετικά!). Βέβαια το κόστος ανεβαίνει και με τις ίντσες. Στις 21,5 υπάρχουν πολύ καλές οθόνες και με μικρότερο κόστος που θεωρώ ότι είναι πλησιέστερες στο περισσότερο κόσμο!Οπότε πιστεύω ότι και την lg να πάρεις δεν θα απογοητευτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.