SpirtouLisS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 παιδια το Σαββατο πιανω δουλεια ετσι μεχρι τελος της σεζον σε ενα μεγαλο ξενοδοχειο σαν σερβιτορος. στην αιθουσα εκδηλωσεων οπου γινονται γαμοι απο 300 εως 500 ατομα περιπου. το ωραριο ειναι λιγο δυσκολο απο τις 2 το μεσημερι για προετοιμασια μεχρι οσο παει....4 5 το πρωι. αλλα τα λεφτα ειναι καλα βεβαια. τελος παντων θα ηθελα καποιος που εχει κανει αυτη τη δουλεια να μου δωσει καποια συμβουλη ειδικα για τα παπουτσια (ειναι δυσκολο με καλο παντελονι να βρεις παπουτσι που να πηγαινει+να ειναι ανετο) επισης καποιες συμβουλες για το service και το σερβιρισμα. οτι μπορειτε να μου πειτε. πχ τροπο τοποθετησης του πιατου στο τραπεζι, ανοιγμα κρασιου κτλ. πως το κρατας και τα συναφη. οτιδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη επειδη ειμαι απειρος στην αρχη θα μπω βοηθος σερβιτορου και στην πορεια βλεπουμε. επισης καποια συμβουλη για να αποφυγουμε να τα σπασουμε ολα:-D:-D οπως κρατημα των πιατων οι εκδηλωσεις που κανει το ξενοδοχειο ειναι περαν του κυριλε...οποτε μπαινω με τη μια στα βαθια αλλα εμαθα να μη φοβαμαι τπτ...αλλα αν ειχα και λιγη εμπειρια θα ενιωθα ακομα πιο ανετα ευχαριστω να ειστε καλα
FUNKER_3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 αν επιτρεπεται για τι λεφτα μιλαμε? γιατι ειναι πολλες οι ωρες αυτο φανταζομαι ειναι για κανενα σαββατοκυριακο
Tenshi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Banquet;Καλό κουράγια εύχομαι,αφού αποτελεί μια αποτις δυσκολότερες "ειδικότητες" μέσα στο ξενοδοχείο (έκανα πρακτική στο Intercontinental,ξέρω τι λέω).Φαντάζομαι θα δουλεύεις ως extra-τζης και όχι μόνιμος (αν κρίνω απο τα ωράρια). Απο παπούτσι θα κοίταγα κάτι ανατομικό με καλή επένδυση και χοντρή σόλα,κάτι σάν Boxer.Ειδικά γι αυτό το θέμα μήν το σκέφτεσαι κάν για καλό-σκαρπίνι, γιατι αφενός δέν θα σε κοιτάει κανένας στα πόδια/η θέση δέν είνια τέτοια που να κάνει επιτακτική την ύπαρξή τους,αφετέρου θα κάνεις χιλιόμετρα κινούμενος μέσα σε λίγα μόλις τετραγωνικά,οπότε καταλαβαίνεις. Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω, είναι σωστό distribution των εργασιών και να αποφεύγεις τις περιττές-άσκοπες κινήσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Λοιπον μελλοντικε συναδελφε 2 πραγματα μονο. Οπως ειπε ο Tenshi ανατομικα παπουτσια (Boxer η Geox ειναι πολυ καλα) και φυσικα μακρια απο σκαρπινια και αλλα τετοια που μεσα σε 1 ωρα κυριολεκτικα δεν θα μπορεις να περπατησεις. Δευτερο και τελευταιο κοιταν παντα και μονο τον ποστο σου. Βοηθας μονο αν ο δικος σου ποστος δεν εχει πολυ δουλεια και μονο εφοσον σου ζητηθει. Η αποφυγη ασκοπων κινησεων που λεει και ο Tenshi ειναι επισης κλειδι. Αυτα και καλη αρχη φιλε. Εξοπλισου με μπολικη υπομονη γιατι θα τη χρειαστεις.
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Banquet;Καλό κουράγια εύχομαι,αφού αποτελεί μια αποτις δυσκολότερες "ειδικότητες" μέσα στο ξενοδοχείο (έκανα πρακτική στο Intercontinental,ξέρω τι λέω).Φαντάζομαι θα δουλεύεις ως extra-τζης και όχι μόνιμος (αν κρίνω απο τα ωράρια). Απο παπούτσι θα κοίταγα κάτι ανατομικό με καλή επένδυση και χοντρή σόλα,κάτι σάν Boxer.Ειδικά γι αυτό το θέμα μήν το σκέφτεσαι κάν για καλό-σκαρπίνι, γιατι αφενός δέν θα σε κοιτάει κανένας στα πόδια/η θέση δέν είνια τέτοια που να κάνει επιτακτική την ύπαρξή τους,αφετέρου θα κάνεις χιλιόμετρα κινούμενος μέσα σε λίγα μόλις τετραγωνικά,οπότε καταλαβαίνεις. Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω, είναι σωστό distribution των εργασιών και να αποφεύγεις τις περιττές-άσκοπες κινήσεις. σε ευχαριστω για τις συμβουλες. το σκαρπινι δεν στο επιβαλλουν προφανως γτ ειναι απανθρωπο τοσες ωρες. θα κοιταξω εχω ενα μαυρο ελαστικο τυπου comanchero αν τα εχετε δει τι στυλ ειναι πολυ ελαφρυ. ναι σαν εξτρα δουλεια ειναι βεβαια γτ οι καιροι ειναι δυσκολοι. καλο μου κουραγιο λοιπον και χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις σας
kage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ~17 ωρες δουλεια?εχεις σκεφτει πως θα νιωσεις αφου λιποθυμησεις? και χωρις να ξερεις πως κρατας δισκο ή πιατα? υποθετω στο google θα βρεις βιντεακια
okeanos111 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Kαλημερα κ απο μενα! Η συμβουλη μου ειναι να φορας ανετα , εως κ πολυ ανετα παπουτσακια,αν παρεις καινουργια δοκιμασε τα ενα απογευμα βραδυ, να τα στρωσεις, κ ισως μισο νουμερο μεγαλυτερο! ( τα ποδαρακια πρηζονται, και ειδικα στις μεγαλες θερμοκρασιες (35+)αναπτυσουν κ βακτηρια...) Δουλευα στα μεσα του 80,δεξιωσεις(μπανκε,banquet) σαν μπαρτεντερ σε μεγαλα ξενοδοχεια(στα πιο famous), k θυμαμαι φορουσα ενα ζευγαρι clarks, 2 νουμερα μεγαλυτερο! δουλευα απο τις 3 το μεσημερι , μεχρι τις 12,1 τα μεσανυχτα! τα λεφτα ηταν τεραστιο ποσο για τοτε! τωρα αποκλιεται να δινουν τα αναλογα χρηματα! Το να ανοιξεις κρασι , εαν δεν το εχεις ξανακανει, ειναι λιγο δυσκολο, προσπαθησε , οταν ερθει η ωρα σιγα σιγα να εφαρμοσεις απαλα την μεταλικη διχαλα του εργαλειου(ανοικτηρι) στα γυαλινα χειλακια του μπουκαλιου, αφου εχεις εισχωρησει στον φελλο με το τριμπουσον! εαν δεν θελει να ανοιξει, μην φοβηθεις να το βαλεις κ αναμεσα στα γονατα σου το μπουκαλι, αλλα κυριλε καλυτερα να τα εχετε ανοικτα απο πριν τα κρασια με τον μισο φελο ομως μεσα στο μπουκαλι ! ακομη στον δισκο πανω βαζουμε τα πιατα κ κοιταμε να ειναι ολα σιγουρα,οχι στο περιπου!, δεν βαζουμε δλδ παραπανω απο οσα μπορουμε να σηκωσουμε κ να ειναι πολυ σταθερα. Ακομη μια συμβουλη, παρε μαζι σου κ καποια βοηθητικα , ειδικα αν ιδρωνεις πολυ, παρε μαζι σου πετσετα προσωπου, αρωματικα μαντηλακια, ισως κ ενα δευτερο πουκαμισο ,καλου κακου, κ σιγουρα φαρδιας γραμμης παντελονι! Φυσικα να σε ενημερωσω, αν δεν στο ειπαν, οτι πρεπει αν εισαι φρεσκοξυρισμενος, ξεκουραστος, με κομενα νυχακια κ ελαφρυ αρωματικο μασχαλης! οτι αλλο θελεις εδω ειμαι να σε βοηθησω κ με πιεμ~! συγνωμη δεν θελω να σε προσβαλω, αλλα οι κανονες υγιεινης, ειναι το Α κ το Ω σε αυτες τις εργασιες!
12mats Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 να σου πω και εγω καποιες συμβουλες επειδη δουλευω σε καφε εδω και 4 χρονια!αρχικα αποψη μου επειδη αυτες οι δουλειες βγαζουν ευκολα χρηματα και το πιθανοτερο ειναι να μην βρεις τετοια λεφτα σε αλλη δουλεια εκτος αν κανεις καποια εξιδικευμενη εργασια ΜΗΝ επαναπαυεσαι γενικα ειναι μια δουλεια πουτ χρειαζεται παρα πολυ υπομονη,τρεξιμο,και συνεχεια στην τσιτα πρεπει να ξυριζεσαι σχεδον καθε μερα και να εχεις ομορφα ρουχα και αρκετα καθαρος!τωρα αυτα που λες για κρασια και σερβιρισμα νομιζω πως για αρχη δεν θα ασχολησε πολυ εσυ με αυτα εσυ θα κανεις μαζεμα και περισσοτερο χαμαλο δουλειες!καλη αρχη και αν δεις να σε ζαλιζουν η ανωτερη βλακες που δουλευουν εκει μεσα απλα αστους να λενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.