Προς το περιεχόμενο

monitor 22 με 1:1 pixel mapping ?

ippoths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

λεω να παρω ενα monitor 22αρι αλλα απο οτι βλεπω η native αναλυση ειναι πολυ μεγαλη ακομα και 1920χ1080,πραγμα που το θελω για τις ταινιες αλλα με τα παιχνιδια τι γινετε? δεν θελω να δοσω ενα σκασμο λεφτα για καρτα γραφικων που θα μπορει να παιζει τα παιχνιδια σε αυτες τις αναλυσεις.

Το σκαλισα λιγο και ειδα οτι υπαρχει μια τεχνολογια που λεγετε 1:1 pixel mapping με την οποια θα μπορω να παιζω σε χαμηλοτερες αναλυσεις αλλα χορις να γινετε strech η εικονα κ να παραμορφονει απλα θα εχω μαυρες μπορντουρες στο πανο και κατο μερος της οθονης,πραγμα που δεν με πηραζει η τουλαχιστον το προτιμω απ το να γινετε strech στην εικονα.το λοιπον αρχισα να ψαχνω για 22αρι monitor με 1:1 pixel mapping και δεν βρισκω κανενα,δεν βλεπω δηλαδι να το αναφερουν στα χαρακτηριστικα καμιας οθονης ουτε στα online μαγαζια που κοιταω αλλα ουτε στις σελιδες των εταιριων.

μηπος ειναι κατι τοσο stadar που δεν αναφερετε καν? μηπως γινετε και μεσο software αυτη η δουλεια? εχετε να προτινετε κανενα Monitor?

συγνωμη αν σας ζαλισα :-)

Δημοσ.

Όλα τα monitors της αγοράς κάνουν scaling απο μόνα τους την εικόνα χαμηλότερης ανάλυσης. Μπορείς όμως μέσω των drivers της κάρτας γραφικών να ορίσεις να μη γίνεται scaling και να έχεις 1:1 pixel mapping σε χαμηλότερες αναλύσεις με μαύρα περιθώρια τριγύρω. Σε Nvidia Geforce GTX280 που έχω εγώ, χρησιμοποιώ αυτή την επιλογή στο Nvidia Control Panel για gaming με το dosbox, παλιών παιχνιδιών DOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...